Arhiva 19 octombrie 2015

1
Paula’s Choice Resist Eye Cream

Paula’s Choice Resist Eye Cream

Resist Eye CreamProdusul a fost lansat astăzi pe site-ul oficial românesc, aici: Resist Anti Aging Eye Cream.

Când am aflat că Paula’s Choice va lansa o cremă de ochi am fost mai mult decât surprinsă pentru că timp de 30 de ani Paula a spus că nu avem nevoie de o cremă etichetată pentru ochi şi apoi tot ea a lansat o cremă de ochi.

Practic când vine vorba despre îngrijirea zonei ochilor lucrurile sunt la fel de simple ca şi atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Zona ochilor are nevoie de aceleaşi ingrediente benefice pielii: antioxidanţi, ingrediente reparatoare, ingrediente cell communicating şi anti iritanţi (detalii despre aceste ingrediente aici: Ce trebuie să conțină o cremă anti aging? ). În plus, pentru a menţine pielea tânăra cât mai mult timp şi a preveni apariţia semnelor îmbătrânirii premature a pielii, protecţia solară SPF 25 (sau mai mare) este practic obligatorie a fi aplicată în fiecare dimineaţă.

În aceste condiţii orice cremă fără SPF formulată cu ingredientele de mai sus asigură toate ingredientele benefice necesare zilnic pielii, iar orice cremă cu SPF 25 sau mai mare (bazată pe filtrele solare minerale – zinc oxide şi/sau titanium dioxide) asigură protecţia solară de care pielea are nevoie zilnic pentru a preveni distrugerile cauzate de radicalii liberi (distrugeri celulare care pe ten se manifestă prin riduri, pete, lipsa fermității).

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.