Consultanță cosmetică și întâlnire cu Pasagera – București. Iunie 2016

În luna iunie 2016 voi fi prezentă în București alături de brandul Paula’s Choice, cu următorul program.

Data: 16, 17, 18 iunie (joi, vineri și sâmbătă)
Ora: 10.30 – 20.00
Locația:  Bd. Mircea Vodă, Nr. 43, Bl. M32, Et. 7, Ap. 27, Sector 3. Interfon 27C. Vă rog frumos să căutați locația prin GPS înainte de a ajunge la adresă. Peste drum este CEC și Mega Image, iar la parterul blocului este o cafenea.

Prin bunăvoința unei prietene avem la dispoziție un spațiu în care putem discuta despre îngrijirea pielii, vă invit să veniți să mă cunoașteți și să îmi puneți întrebări.

Pentru a achiziționa produse Paula’s Choice puteți vizita locația în oricând între orele de mai sus.

 Joi și vineri (16 și 17 iunie) de la ora 10.30 – Rutină personalizată de îngrijire a tenului

Din păcate de data aceasta nu avem spațiul privat necesar pentru consultanță însă voi construi rutine de îngrijire persoanelor care doresc acest lucru. Tipul alocat unei sesiuni este de maxim 15 minute.

Construirea unei rutine de îngrijire este gratuită și se bazează pe produsele Paula’s Choice. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0732 806 303 (între orele 10.00 – 18.00, de luni până vineri). Prima programare este de la ora 10.30, ultima programare este de la ora 19.30.

Din respect pentru toate persoanele care doresc să vorbească cu mine în zilele de joi și vineri vă rog frumos să nu vă programați dacă aveți deja o rutină construită de mine (pentru modificări vă poate ajuta și Anca, este alături de mine de 3 ani și are experiență în construirea rutinelor; mai mult decât atât, voi fi și eu lângă ea și dacă este nevoie pot să vă ajut). Vă rog de asemenea să vă programați doar dacă știți că puteți onora programarea, iar dacă intervine ceva în programul vostru și nu puteți ajunge vă rog frumos să mă anunțați telefonic sau prin mail pentru că de fiecare dată există lista de așteptare.

Sâmbătă (18 iunie) de la ora 10.30 – O zi cu Pasagera

Vă stau la dispoziție la standul Paula’s Choice pentru a vă răspunde la întrebări și a construi rutine. Nu sunt necesare programări. Vă aștept cu drag.

Vă anunț pe această cale că reducerile practicate la București sunt disponibile pe site-ul paulaschoice.ro cel puțin o dată pe lună. Vă rog abonați-vă la newsletter-ul Paula’s Choice și veți primi săptămânal mail-uri cu reduceri. Scriu aceste informații pentru că o persoană a întrebat când mai vin la București pentru a beneficia de reducere. Puteți beneficia de reduceri chiar și mai avantajoase ca în București, iar dacă aveți comenzi mai mari de 450 de lei și achitați factura în avans beneficiați și de transport gratuit.

12 comentarii

Scrie un comentariu
 • Buna Corina, cum putem face o programare? Atunci pa fata locului, sau inainte? Mi-as dori foarte mult 🙂
  Multumesc,
  Alexandra

 • Genial blogul! Il citesc de vreo doua zile (cred, sau poate trei?!) non stop. Daca ai ceva statistics pe regiuni, sa stii ca de la mine vine numarul mare de hituri din Asia (locuiesc in Hong Kong de o perioada buna de timp).
  Intrebare: magazinul din Timisoara este afectat de plecarea ta in Bucuresti in perioada asta? Vreau sa merg pana acolo pe 17 iunie, vreau sa cumpar exfoliantul zilnic AHA si minunea de crema cu retionol 1%, sper ca este in stoc.
  Multumesc frumos si keep up the awesome job! Sunt sincer impresioanata de calitatea informatiilor.
  Cu drag,
  Nela

  • Nela,
   Cabinetul este deschis de luni pana vineri de la 10.00 la ora 18.00. Multumesc pentru aprecieri. Multa sanatate!

   • Am comandat retinol booster pana la urma (transport gratuit azi, ieeeii!). Imi place ideea de a doza retinolul pana se obisnuieste tenul cu el, treptat.
    Intrebare: ce stii depre acidul mandelic (other than what I could find on a quick google search)? Ai ceva llink cu ceva mai multe informatii despre acest AHA?
    Cu multumiri,
    Nela

    • Nela,
     Eu nu cunosc produs care sa fie un exfoliant eficient bazat pe acidul mandelic. Nici macar nu cunosc concentratia necesara ca acest acid sa fie activ. Nu cunosc din studii despre acest acid.

 • O, nu! Am ratat intalnirea de luna aceasta… Am crezut ca nu am primit email, dar vestea era „ascunsa” printre alte promotii si am omis sa deschid emailul… Pe cand veniti din nou in Bucuresti? 🙂Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.