Câștigătoare RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% AHA

Vă mulțumesc tuturor pentru înscriere la giveaway, observ cu mare bucurie că protecția solară a devenit importantă pentru majoritatea dintre voi și că multe cunoasteți foarte bine beneficiile folosirii unui exfoliant, ales în funcție de tipul de ten.

Mi-a fost greu să aleg o câștigătoare, dar sper că produsul îi va fi de folos Loredanei pentru a îmbunătăți aspectul tenului și a ameliora petele post acnee. Din comentariu reiese clar că nu are nevoie de instrucțiuni de aplicare.

Loredana, ai numarul comentariului 43, te rog sa îmi trimiți un mail cu datele la care pot expedia produsul, folosind adresa pe care ai scris-o când ai comentat. Bineînțeles, un review este apreciat, după câteva săptămâni de folosire 🙂

Să aveți o seară minunată! Multă sănătate tuturor și sărbători fericite! Să vă aducă Iepurașul un coș de surprize!

3 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.