Arhiva noiembrie 2012

1
Paula’s Choice – Informații și lista prețuri
2
Produsele Paula’s Choice în România
3
Blanchette B Soluție Micelară. Gerovital Plant Gel Spumant antimicrobian
4
Suplimente alimentare
5
Produse de îngrijire folosite de familia Pasagerei
6
Produsele Paula’s Choice folosite și 10 produse preferate
7
Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului – toamna/iarna 2012
8
Bioderma Matricium. Olaz Regenerist Flawless Skin Cream

Paula’s Choice – Informații și lista prețuri

„Our only goal is to help you find the absolute best products for your skin” – Paula Begoun

Fiecare persoană este diferită, iar tenul fiecăreia dintre noi reacționează diferit la ingredientele din produsele cosmetice. Fiecare dintre noi încearcă să găsească cele mai potrivite produse cosmetice pentru îngrijirea tenului, iar acest proces poate fi costisitor și de lungă durată dacă singura metodă pentru alegerea produselor este încercarea lor pe piele.

Paula Begoun, numită și Cosmetic Cop (Polițistul Cosmetic) încearcă de ani buni să vină în sprijinul femeilor din întreaga lume învățându-ne în primul rând să achiziționăm produsele cosmetice în urma analizei fomulei chimice și în același timp punând la dispoziție un dicționar de ingrediente, un site unde există mii de review-uri ale produselor cosmetice, cărți publicate despre îngrijirea pielii, apariții la televiziuni și radio, articole pe blogul ei personal. Mai mult decât atât, Paula Begoun propune o gamă largă de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului și pielii corpului și este singurul producător de cosmetice care recomandă și alte produse cosmetice pentru că este singurul care recunoaște un lucru extrem de simplu: chiar și cel mai bine formulat produs poate fi nepotrivit pentru anumite persoane, nu există nici măcar un produs cosmetic care să poată fi folosit de toți oamenii.

Există o mulțime de produse cosmetice bine formulate, importat este să le găsiți pe cele potrivite tenului vostru. Pe blog sunt deja câteva articole despre produsele Paulas€’s Choice, voi scrie în continuare articole despre toată gama de produse Paula’€™s Choice pentru a vă fi mai ușor să alegeți un produs Paula’€™s Choice.

Citește mai departe

Produsele Paula’s Choice în România

Produsele Paula’s Choice pot fi achiziționate în două feluri:

1. Online – doar de pe site-urile oficiale Paula’s Choice. Consumatorii din Europa au la dispoziție site-ul european, dar pot comanda de pe orice site doresc (care livrează în țara lor), de exemplu site-ul din SUA, sau site-ul din UK.

Nou: Acum este disponibil și magazinul online www.paulaschoice.ro, pentru clienții din România.

2. Prin partenerii Paula’s Choice din țara respectivă.

Nu există magazine Paula’s Choice, există însă parteneri care comercializează produsele în saloane de înfrumusețare sau în alte locații.

Partenerii Paula’s Choice din România pot comercializa doar produsele care se vând pe site-ul european și nu beneficiază de ofertele lunare promovate pe site-ul Paula’s Choice. În România există reprezentantul Paula’s Choice Romania și partenerii acestuia.

Citește mai departe

Blanchette B Soluție Micelară. Gerovital Plant Gel Spumant antimicrobian

Blanchette B Soluție Micelară (am înțeles că se poate achiziționa din Kaufland)

Ingrediente: Aqua, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, PARFUM,Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Descriere: Soluție micelară pentru curățarea delicată a pielii feței, pentru demachierea ochilor, purifiantă. Nu atacă bariera hidrolipidică a epidermei. Are un efect calmant și reîmprospător, tonifică și hidratează pielea.

Părerea mea: Produsul este o soluție micelară cu un singur rol: curățare și/sau demachiere ușoara  a tenului. Personal vă recomand să nu folosiți acest produs în jurul ochilor din cauza ultimului ingredient (conservant care poate duce la sensibilitatea pielii sau chiar la alergii) și a parfumului, iar dacă alegeți să folosiți soluția micelară limpeziți cu multă apă pentru a îndepărta efectele respectivului conservant, pentru a îndepărta surfactanții de pe piele și parfumul. Soluția nu purifică pielea, nu tonifică și nici nu hidratează, nu are nici efect calmant pentru că nu conține nici un ingredient necesar pentru aceste scopuri. Persoanele cu ten sensibil ar trebui să evite acest produs din cauza prezenței celor doua ingrediente potențial iritante.

Citește mai departe

Suplimente alimentare

Cred că suplimentele alimentare sunt benefice organismului, mai ales pentru că alimentele pe care le consumăm, indiferent daca sunt fructe și legume bio și le consumăm crude, în momentul în care ajung în coșul nostru de cumpărături sunt deja recoltate de câteva zile, iar nivelul de nutrienți pe care îl conțin este afectat. În plus, sunt foarte puține persoane care consumă o cantitate suficientă de fructe și legume crude și mai ales bio (netratate cu hormoni, agenți de creștere, insecticide, pesticide, fertilizatori chimici – toate afectează calitatea alimentului).

Consum zilnic suplimente alimentare, mănânc fructe și legume crude (nu din magazinele bio), fac mișcare, beau multă apă, iar rezultatul este: viața echilibrată și sănătate a întregului organism (inclusiv a tenului și părului).

Suplimentele alimentare pe care le consum sunt:

1. Complex de vitamine și minerale Rainbow Light Women’s One – una pe zi, pentru aport de vitamine și minerale.
2. Formulă pentru sistem imunitar Rainbow Light Counter Attack – una pe zi, pentru vitamina C și plantele care ajută sistemul respirator (sinuzita a fost problema mea timp de câțiva ani).
3. Calciu și magneziu (mai conțin și Vitamina D și Zinc) Now Foods, Calcium & Magnesium – două pe zi, aport de calciu, magnezi, vitamina D și zinc.
4. AntioxidantNow Foods, Astaxanthin, 4 mg – una pe zi, pentru combaterea efectelor radicalilor liberi și sistem imunitar.
5. Coenzima Q10Doctor’s Best, High Absorption CoQ10 with BioPerine – una pe zi, pentru absorbția nutrienților în organism și pentru regenerare celulară.
6. Enzime digestive cu prebiotice și probioticeRainbow Light, Advanced Enzyme Optima – una pe zi, pentru sistem imunitar și mai ales pentru digestie (sistemul meu digestiv este „leneș”).
7. Omega 3, 6, 9Now Foods, Omega 3-6-9, 1000 mg – două pe zi, pentru piele, sistem circulator (eu nu consum carne și pește).
8. Gotu KolaNow Foods, Gotu Kola, 450 mg – două pe zi, are mai multe efecte: antibacterian, anti inflamator, diuretic, stimulează circulația, îmbunatățește activitatea neuronală, memoria și concentrarea, ajută pielea să fie sănătoasă, etc.
9. BiotinaNow Foods, Biotin, 5,000 mcg – una pe zi, pentru piele și păr.
10. FibreNow Foods, Psyllium Husk Caps – 3 pe zi, pentru digestie, m-au ajutat foarte mult semințele de psyllium, le-am luat sub multe forme, inclusiv Plantaben (din farmaciile din România).

Citește mai departe

Produse de îngrijire folosite de familia Pasagerei

Copilul (aproape 4 ani)

1. Gelul de duș Jason Natural, Satin Shower Body Wash, Fragrance Free este un produs blând, tolerat foarte bine de pielea lui sensibilă. În urma cu câteva luni Simona mi-a oferit un produs de curățare spumă făcut de ea, l-am spălat pe Marcus cu el, este foarte bun. Mai nou am achiziționat și Boots Baby Sensitive Moisturising Head to Toe Wash din farmacia Sensiblu.

2. Șampon: Jason Natural, Daily Shampoo, Fragrance Free

3. Pastă de dinți: Now Foods, XyliWhite Kids Toothpaste Gel, Fluoride-Free

4. Cremă hidratantă pentru corp: de când produsul meu preferat nu se mai găsește (Jason Natural, Hand & Body Lotion, Fragrance Free) am folosit pentru Marcus Paula’s Choice Slip Into Silk Body Lotion (nu se mai produce) și mai nou o cremă de la Boots (tot din farmacia Sensiblu) Boots Baby Sensitive Moisture Lotion.

5. Cremă hidratantă pentru față: Paula’s Choice Calm Moisturizer Normal to Dry Skin

6. Produs solubil în apă, pentru curățat tenul: Boots Simply Sensitive Foaming Cleansing Wash

Citește mai departe

Produsele Paula’s Choice folosite și 10 produse preferate

Câteva cuvinte despre produsele Paula’s Choice pe care le-am folosit de-a lungul timpului:

Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser – un cleanser foarte bun, îl folosesc și acum.

RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser – un cleanser foarte bun, deși mai scump decât alte cleansere Paula’s Choice, își merită banii în cazul în care aveți ten sensibil, intolerant.

Skin Balancing Pore-Reducing Toner – tonerul meu preferat de la Paula, conține niacinamide, ingredient cu efecte benefice vizibile pe tenul meu.

RESIST Advanced Replenishing Toner – tonerul care completează gama Resist, foarte bine formulat.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – un alt produs preferat de la Paula, nu am încercat alți exfolianți BHA, am avut rezultate excelente cu acesta.

RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% Alpha Hydroxy Acid – un produs pe care l-am folosit pentru uniformizarea tenului, am avut rezultate foarte bune.

RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator – crema mea hidratantă preferată.

Citește mai departe

Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului – toamna/iarna 2012

Tenul meu este mixt, cu usor exces de sebum in zona T. Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului urmată în această toamnă și iarnă este prezentată mai jos. Paula’s Choice a deschis magazin online în România în 2013.

Dimineața

Îmi curăț tenul cu un produs solubil în apă Boots Simply Sensitive Foaming Cleansing Wash, tamponez ușor pielea cu un prosop curat pentru a o usca. Aplic Paula’s Choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner pentru hidratare ușoară. Aștept 5 minute pentru ca tonerul să se absoarbă în piele. Aplic Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (mai puțin în ziua în care folosesc peeling AHA și în ziua post peeling).

Aștept 10 minute pentru ca exfoliantul să se absoarbă în piele. Aplic Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum, aștept 2-3 minute apoi aplic protecția solară.

Pentru a mă proteja de soare folosesc Paula’s Choice Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 sau RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants. (Atenție: în 2013 acest produs a fost redenumit Hydraligh Shine Free Daily Mineral SPF 30, iar produsul Resist Ultimate Anti Aging Hand Cream SPF 30 a fost reformulat, nu mai este potrivit tenului normal sau mixt.)

Citește mai departe

Bioderma Matricium. Olaz Regenerist Flawless Skin Cream

Bioderma Matricium – Primul dispozitiv medical

Ingrediente (așa cum apar pe ambajal, nu pe site-ul din România):

AQUA/WATER/EAU, SODIUM CHLORIDE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, ALANYL GLUTAMINE, DISODIUM PHOSPHATE, ARGININE HCL, SODIUM ACETATE, LACTIS PROTEINUM/WHEY PROTEIN/PROTEINE DU PETIT LAIT, SERINE, LEUCINE, MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, MANNITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, RHAMNOSE, XYLITOL, VALINE, SODIUM PYRUVATE, LYSINE HCL, HISTIDINE HCL, PROLINE, CYSTEINE HCL, HYDROXIPROLINE, GLUTAMIC ACID, ASPARAGINE, THREONINE ,INOSITOL, ADENINE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLYCINE, METHIONINE, TYROSINE, PHENYLALANINE, TRYPTOPHAN, LACTIC ACID, ISOLEUCINE, SODIUM SULFATE, FOLIC ACID, FERROUS SULFATE, CALCIUM PANTOTHENATE, THIAMINE HCL, PYRIDOXINE HCL, NIACINAMIDE, ASCORBIC ACID, THYMIDINE, CYANOCOBALAMIN, THIOCTIC ACID, RIBOFLAVIN, SODIUM METASILICATE, ZINC SULFATE, ADENOSINE, GUANINE, DEOXYRIBOSE, RIBOSE, BIOTIN, AMMONIUM MOLYBDATE, AMMONIUM VANADATE, COPPER SULFATE, MANGANESE CHLORIDE.

Prezentare: 30 de monodoze a câte un mililitru.

Proprietățile produsului, descrise de producător:

NU conține conservanţi, parfum, coloranţi, parabeni asigurând astfel o toleranţă perfectă.
Peptidele – găsite în proteine ​​ stimulează dezvoltarea naturală a celulelor;
Aminoacizii – particule structurate de peptide, care sunt importante pentru sinteza proteinelor în celule;
Minerale – contribuie la realizarea unui mediu echilibrat, util pentru celule prin capacitatea lor de a reţine apa;
Oligoelemente- esenţiale pentru funcţionarea celulelor;
Vitaminele – molecule importante pentru dezvoltarea şi funcţionarea celulelor şi pentru protecția împotriva radicalilor liberi;
Carbohidrații – substanțe nutritive esențiale ale căror rol este de a furniza energie pentru celulele pielii;
Acidul hialuronic – o componentă esenţială a matricei, care ajută la protejarea și hidratarea pielii;
Nucleotide – componentele de bază ale ADN-ului esențiale pentru diviziunea celulară.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.