Despre produsele Paula’s Choice – Protecție solară

Toate produsele pentru protecție solară Paula’s Choice pot fi aplicate oriunde pe corp, inclusiv pe ten. Cantitatea de produs pentru protecție solară necesară pentru ten este aproape cât o migdală, iar produsul trebuie aplicat cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși din casă pentru a fi eficient. Dacă aveți senzații de usturime după aplicarea produselor cu SPF mai mult de 20 de minute dupa aplicare (atenție: este foarte important să nu vă expuneți soarelui timp de 20 de minute dupa aplicare și nici să stați langă ferestre) este posibil ca pielea să nu tolereze ingredientele și e mai bine să renunțați la produs. De multe ori, după două săptămâni de la aplicarea aceluiași produs pielea se obișnuiește cu ingredientele factor de protecție și nu mai ustură.

Paula’s Choice comercializează mostre, vă recomand să încercați produsele înainte să le achiziționați. Produsele cu protecție solară se aplică în fiecare dimineață, indiferent de anotimp, pe toate zonele de piele expuse luminii solare, inclusiv pe gât și decolteu.

Dacă aveți ten mixt sau gras nu este necesar să aplicați cremă hidratantă înainte de a aplica produsul cu protecție solară, toate produsele Paula’s Choice cu protecție solară conțin ingredientele necesare hidratarii: antioxidanți, ingrediente reparatoare, anti iritanți.

Produsele cu SPF 30, care nu sunt rezistente la apă pot folosit în orice lună din an, dar dacă transpirați sau fața se udă cu apă trebuie reaplicate imediat. Dacă aveți rutine complexe de îngrijire cu exfolianți, retinoizi, etc, puteți folosi produsul în orice zi din an cu reaplicare în cazurile de mai sus și reaplicare dacă petreceți mai mult de 3-5 ore de la ora aplicării expuși soarelui, iar în zilele cu soare foarte puternic e nevoie să aplicați un SPF mai mare de 30. În cazul în care aplicați un fond de ten SPF 15 sau mai mare după ce ați aplicat protecția solară SPF 30 sau mai mare reaplicarea protecției solare este necesară după 5-8 ore de expunere la lumina solară. Într-o zi normală în care dimineața mergeți la serviciu (într-o clădire, nu afară) reaplicarea protecției solare SPF 30 sau mai mare, nu este necesară.

Toate produsele cu protecție solară au marele beneficiu de a preveni apariția ridurilor, petelor și a altor semne de îmbătrânire ale pielii deoarece radiațiile solare sunt cele care duc la distrugerea celulară și la pierderea elasticitații și îmbătrânirea pielii. Nu există anti aging fără protecție solară. Efectele negative ale soarelui generate pe parcursul anilor în care pielea nu a fost expusă soarelui sunt imposibil de îndepărtat cu produsele cosmetice dacă nu se începe folosirea protecției solare, în fiecare zi din an, pentru tot restul vieții.

La cumpăƒrăƒturi de cosmetice -€“ produsele cu factor de protecție solară

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivită tenului gras și mixt, în special sensibil. Are textură de loțiune, o formulă elegantă, colorată care se întinde extrem de ușor pe ten și matifiază. Produsul nu are putere de acoperire foarte mare, culoarea lui practic uniformizează ușor culoarea tenului. Conține doar filtre minerale, protejează de întreg spectrul solar.

Resist Skin Restoring Moisturizer SPF 50 60ml
Din punctul meu de vedere acest produs nu este cel mai potrivit pentru protecția solară deoarece singurul ingredient care protejează este titanium dioxide. Deși el este aprobat pentru protecție solară completă, exista încă semne de întrebare dacă produsul protejează sau nu de UVA1. Dacă aveți îndoieli sau rutine complexe cu exfolianți și retinoizi este mai bine să alegeți alt produs pentru protecția solară. Potrivit doar tenului normal, uscat și foarte uscat, conține doar filtre minerale, ceea ce îl face potrivit tenului sensibil, cu eczemă sau roazacee.

Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 60ml
Potrivit tenului normal și mixt, chiar și tenului puțin uscat. Are textură fluidă, foarte lejeră. Se întinde pe piele foarte ușor, se absoarbe imediat și nu lasă peliculă lipicioasă sau albă pe suprafața pielii. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Singura problemă a acestui produs, din punctul meu de vedere, este faptul că nu este matifiant. Pe tenul meu mixt, cu zona T extrem de grasă și cu obrajii normali, fără zone uscate de piele, produsul nu poate ține în frâu excesul de sebum mai mult de 2 ore.

Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ 60ml
Formulă identică cu Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50, acest produs a fost etichetat SPF 30+ deoarece este inclus în gama anti acnee, iar persoanele cu acnee evită în general să aplice SPF 50 deoarece se așteaptă la o textură emolientă și lipicioasă. Cred ca acest produs este potrivit tenului acneic, dar nu tenului gras.

Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivit tenului normal și mixt sau gras. Are textură de loțiune, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar.

PC4Men Daytime SPF 30 – Pentru că în general bărbații preferă produsele cosmetice etichetate pentru bărbați, Paula’s Choice a lansat gama PC4Men. Crema hidratantă inclusă în această gamă este de fapt formulă identică cu Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants.

Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivit tenului normal și uscat. Are textură de cremă hidratantă, lejeră, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Nu este potrivit tenului foarte uscat, nu este un produs cu textură grasă.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 30 and Antioxidants 60ml
Potrivit tenului uscat, în special tenului sensibil, cu eczemă și rozacee. Are textură de cremă hidratantă, emolientă, nu lasă peliculă albă pe suprafața tenului. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Calm Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Oily Skin 60ml
Potrivit tenului normal, mixt și gras, în special tenului sensibil, cu eczeme și dermatite. Are textură de cremă, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 and Antioxidants 148ml
Potrivit tenului normal, mixt sau puțin uscat. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Este very water-resistant și ideal pentru a fi folosit vara dacă aveți rutine complexe de îngrijire care conțin exfolianți, retinoizi, etc. Nu vă recomand să îl folosiți iarna decât dacă efectuați peelinguri sau alte proceduri foarte iritante tocmai pentru că ingredientele necesare ca produsul să fie water resistant pot fi problematice pentru ten și e mai bine să le evitați când nu sunt necesare. În cazul în care tenul tolerează foarte bine produsul îl puteți folosi tot timpul anului.

Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants 50ml (Atenție: în 2013 acest produs a fost redenumit Hydraligh Shine Free Daily Mineral SPF 30, iar produsul Resist Ultimate Anti Aging Hand Cream SPF 30 a fost reformulat, nu mai este potrivit tenului normal sau mixt. Informațiile de mai jos sunt pentru formula actuală, nu pentru formula veche.)
Acest produs este destinat îngrijirii mâinilor, dar dacă doriți să îl aplicați pe ten puteți face asta. E potrivit tenului normal sau uscat.  Are textură de cremă hidratantă, lejeră, nu lasă peliculă albă pe suprafața tenului. Conține filtre fizice și filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar.

Barely There Sheer Matte Tint SPF 30 30ml
Potrivit pentru tenul normal, mixt sau puțin uscat, este un produs cu textură de cremă, colorat. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Lista produselor cu protecție solară, în ordinea senzației de matifiere sau hidratare pe care o au pe piele.

1. Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants – matifiant, filtre minerale, colorat, ten mixt sau gras
2. Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants – matifiant, filtre minerala, ten normal, mixt sau gras
3. Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, mixt sau gras
4. PC4Men Daytime SPF 30 – identic cu Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants
5. Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
6. Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ – identic cu Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50
7. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 and Antioxidants – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
8. Barely There Sheer Matte Tint SPF 30 – matifiant/hidratant, filtre minerale, colorat, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
9. Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 30 with Antioxidants – hidratant, filtre chimice, ten normal, ten uscat
10. Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants – hidratant, filtre chimice și minerale, ten normal, ten uscat
11. Resist Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 with Antioxidants – hidratant, filtre minerale, ten normal, ten uscat, ten foarte uscat
12. Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 30 and Antioxidants – hidratant, filtre minerale, ten uscat, ten foarte uscat

106 comentarii

Scrie un comentariu
 • Iarna asta si primavara am folosit Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants si m-am inteles foarte bine cu ea, cu exceptia ca atunci cand foloseam BHA 2% ( o data la 2-3 zile) mi se usca pielea si aveam cojite inestetice. Acum mi-am comandat Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 si folosesc zilnic BHA 2% dimineata si Retin A seara si nu s-a cojit deloc pielea, doar ca in jurul ochilor ma ustura putin cand aplic crema. Cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi un SPF 30. Si intradevar, e foarte multa crema. M-am hotarat sa o aplic pe gat si piept pe cea cu SPF 15, si daca imi mai ramane ceva pana la toamna-iarna, o voi folosi. Oricum, pe ambalaj zice 18 luni de la deschidere, deci ar trebui sa ajunga 1 an si un pic.

  • Buna Raluca M,
   Senzatia de usturime o am si eu cand deschid un tub nou din SPF 45, dar doar 2-3 minute. Da, stiu ca scrie 18 luni pe ambalaj, dar dupa un an sigur nu mai ofera protectie de 45, stie si Paula asta, a scris si in articolele ei.

 • Buna,
  Eu sunt foarte, foarte multumita de Ultra-Light Weightless Finish Spf 30. Il aplic de 3 ori pe zi, deoarece folosesc exfoliant BHA si nu vreau sa ma irite soarele (nu ma machiez niciodata, deci pot reaplica fara probleme).
  Din punctul meu de vedere, este produsul perfect pentru protectie solara. Nu se vede pe fata, e ca si cand nu as purta nimic. Voi continua sa il folosesc si la iarna.

  • Buna Mariap,
   Ma bucur ca iti place produsul, e intr-adevar avantajos ca nu lasa pelicula alba pe ten. Faci foarte bine sa il reaplici. E bun si la iarna.

   • Buna!

    Ultra-Light Weightless Finish Spf 30 ,din experienta ta proprie , functioneaza bine pentru tenul mixt, deoarece am auzit pareri si pareri. Unele persoanel il lauda, unele zic ca e uleios. Eu am tenul mixt, dar poate pentru lunile mai reci, de tomana , iarna si primavara ,poate este benefic.

    Multuimesc mult,
    Mirela

     • Corina, vesti proaste din USA: acest produs nu se va mai comercializa, se pare ca fie nu a avut review-uri suficient de bune, fie nu a fost prea vandut 🙁 Am inteles ca va fi scos alt produs , probabil la vara… (sa uprimavara, ca intampinare a verii?)

     • Buna Simona,
      Chiar vesti proaste, mie imi place mult produsul si doream sa imi achizitionez unul nou.
      Maine vorbesc cu reprezentantii Paula’s Choice EU, o sa intreb si de acest produs, poate stiu ei ceva.

     • Buna Corina,
      Despre ce produs e vorba, ca nu il gasesc pe site-ul din UK?

     • Vicky,
      Citeste te rog comentariul care a generat conversatia respectiva. E vorba de Ultra-Light Weightless Finish Spf 30, produs care nu se mai regaseste in gama Paula’s Choice.

 • Buna Corina,
  Urmaresc de ceva timp blogul tau si am invatat foarte multe lucruri care m-au ajutat sa imi imbunatatesc aspectul tenului. Apreciez efortul pe care il depui si pentru asta iti multumesc. Am si eu o intrebare, daca ma poti ajuta. Eu folosesc Skin Balancing Daily Mattifying Lotion with SPF 15 and Antioxidants. Din cate am inteles din materialul pe care l-ai postat nu protejeaza suficient in lunile de vara. Nu am gasit insa un produs cu un SPF mai mare de la Paula care sa se impace cu tenul meu ( sensibil, mixt, adica gras doar in zona nasului, in rest uscat ). Intrebarea mea este, pot folosi in continuare aceasta crema cu SPF 15 daca aplic peste si o pudra cu SPF 20? Este suficienta aceasta protectie sau risc sa imi stric tenul? Mentionez ca folosesc exfoliantul cu BHA 2% gel si serumul Resist Intensiv Wrinkle-Repair Retinol Serum (doar seara). Multumesc!

  • Buna Alexandra,
   SPF 15 protejeaza de 93.3% din razele UV, SPF 45 protejeaza de cca 97.7% din razele UV. Protectia maxima care exista este 98% pe care o ofera SPF 50. Este foarte posibil ca in zilele foarte insorite tenul tau sa sufere din cauza lipsei de protectie, mai ales ca pielea transpira si produsul pe care il folosesti nu este water resistant.
   Din pacate pudra, indiferent de SPF nu ofera protectie solara care sa conteze in cazul tau pentru ca ar trebui sa iti pui un strat atat de gros incat fata ta ar arata groaznic. Pudra cu SPF este preferata pudrei normale in zilele de vara doar pentru ca fixeaza machiajul sau crema cu SPF in cazul in care nu folosesti fond de ten, cu ingrediente SPF, dar din punctul meu de vedere nimeni nu isi aplica pe ten o cantitate suficienta de pudra incat aceasta sa ofere protectie solara adecvata. Poate doar daca ai folosi un fond de ten cu SPF 30+ water resistant (care oricum se aplica in strat foarte subtire, insuficient pentru protectie completa), iar fixarea machiajului si eventualele retusuri le-ai face cu o pudra cu SPF ai putea folosi Skin Balancing SPF 15 fara sa existe riscul sa te exfoliezi.
   Eu nu as risca, dar tu faci cum crezi ca e mai bine, iar daca hotarasti ca vrei sa incerci varianta cu SPF 15 si pudra SPF 20 sa fii foarte atenta la reactia pielii, daca te descuamezi nu e bine. Bineinteles, sa nu te astepti ca SPF-ul 15 sa te protejeze mai mult de doua, trei ore, va trebui sa il reaplici si nu stiu cum poti sa il reaplici peste pudra aplicata anterior.
   Ai incercat mostre din SPF-ul 45 sau din spray-ul cu SPF 30? Ai vazut review-urile la Bioderma?

 • Buna Corina,
  Multumesc pentru raspuns. Merg pe varianta cu SPF 15 si pudra SPF 20 de o luna, si nu am avut probleme cu descuamarea. Insa in Stockholm, pana acum, vremea nu a fost foarte calda, primavara a venit tarziu. Dar cum va veni vara si aici, ma gandesc ca SPF 15 este mult prea putin pentru zilele cu mult soare si mai ales ca am citit si articolul tau si chiar daca nu am avut probleme pana acum cu descuamarea, pe termen lung nu vreau sa imi stric tenul. Nu am incercat SPF 45 deoarece mereu am avut o retinere sa aplic creme cu SPF mare pe ten din cauza ca au potential iritant si tenul meu e foarte sensibil si se inroseste foarte repede. M-am gandit ca un SPF 15 e mai putin iritant si daca aplic si pudra, va fi ok, dar dupa ce mi-ai explicat cum sta treaba, am inteles ca nu este o varianta sanatoasa pentru tenul meu. Bioderma nu am vazut in magazine aici, dar am citit reviw-ul tau…am citit tot blogul tau de altfel si asa am ajuns sa folosesc creme cu SPF, deoarece eu nu am folosit niciodata acest gen de creme pana sa te cunosc pe tine (virtual). Dar cu siguranta ca in urmatoarele zile imi voi comanda o crema cu SPF mai mare, ma tenteaza Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray, SPF -ul 45 cred ca este cam iritant pentru tenul meu, care este foarte foarte alb si se vede foarte urat daca apar pete rosii.
  Iti multumesc mult pentru sfaturi si iti urez o zi frumoasa.

 • Pasagera, m-ai putea ajuta te rog sa gasesc o persoana care ar dori sa cumpere 45 SPF? O luasem pentru mine, fara sa tin cont de tipul tenului pt ca m-a incantat faptul ca are 45 spf , insa am folosit-o de 4 ori cu gandul ca poate prima oara deh,asa se intampla, insa pur si simplu nu imi prieste. am sa ma indrept catre un produs pt ten uscat, asa cum ar fi trebuit sa fac din prima data. Repet, am folosit-o de 4 ori in 4 dimineti consecutive si o vand cu 55 lei ..

 • Buna Corina,
  De vreo saptamana am oprit aplicarea SPF-ului; foloseam Skin Balancing Daily Matifying Lotion SPF15 si simteam ca imi usuca fata excesiv, chiar daca eu am tenul gras, cu pori dilatati si tendinta acneica. De cand am stopat SPFul, tenul meu arata muuuult mai bine, nu se mai cojeste si nu mai am portiuni uscate sau cu sebum in exces. Nici la menstruatie nu mi-a mai aparut nici macar un cos, cum se intampla pana acum. Chiar ma gandeam la ceea ce ai scris intr-un aricol anterior „SPFul e un rau necesar”, dar eu chiar imi simt fata mai curata si mai hidratata fara SPF. Ce-i drept n-am exagerat deloc cu statul in soare zilele astea, poate doar ce m-a prins putin in masina sau la birou. Poate sa nu mi se potriveasca SBDML, sa mai incerc si cu altceva? Exfoliantul il folosesc in fiecare seara, ca de obicei.
  PS: daca vrea vreo cititoare de-a ta Skin Balancing Daily Matifying Lotion, il dau cu 50 lei, este luat in luna Martie a acestui an si am consumat mai putin de 25%

 • what about this one : Aqua, Butylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Glycerin, Octocrylene, Alcohol denat., C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (nano) dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate Citrate, diethylhexyl, Butamido Triazone, Hydrogenated Coco-Glycerides, myristyl myristate, Bis-Ethylhexyloxyphenol
  Methoxyphenyl triazine, Ethylhexyl methoxycinnamate, Aloe, Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, VP / Hexadecene Copolymer, Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Cross Polymer, Sodium Citrate, Citric Acid, Trimethoxycaprylylsilane, ETHYLHEXYLGLYCERIN, trisodium EDTA.

  Of, e tare greu sa gasesti un sunblock bun, mi l-as comanda pe unul recomandat de tine, dar pana primesc pachetul ce fac? :))
  Zi-mi te rog daca sunt ok ingredientele astea, creme e de la Nivea http://www.nivea.dk/Products/Sun-Care/pure-and-sensitive/pure-and-sensitive-lotion.
  Multumesc!!

  • Buna Roxana,
   Nu, contine alcool denat. Daca vrei Nivea incearca produsul Nivea Baby, cel in varianta de 250 ml, gasesti fotografie pe blog, foloseste motorul de cautare. Exista si produse bune la Bioderma de exemplu, nu trebuie sa astepti pachet.

 • de curand mi-am luat Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray de la Paula’s Choice si ma intrebam daca l-as putea aplica peste fondul de ten. Fondul de ten nu are SPF si ma gandeam k nu ar avea ce sa faca rau sunscreenul aplicat ultimul. Ma insel ?

  • Buna Adiana,
   Cred ca rezultatul va fi dezastruos din punct de vedere estetic, dar poti incerca daca doresti. Important este ca fondul de ten pe care il aplici sa fie in baza de apa si sa nu fie water resistant. Eu as aplica SPF-ul in strat foarte generos, as astepta 20 de minute si as aplica fondul de ten in strat foarte foarte subtire.

 • buna,
  as vrea sa stiu ce produs cu protectie solara f ridicata mi-ai recomanda pentru tenul meu uscat , foarte pigmentat(pete solare pe frunte, pometi, mustata si barbie) si foarte pretentios( sensibil.
  multumesc.

  • Buna Madalina,
   Nu am cum sa stiu reactia tenului tau sensibil la ingredientele factor de protectie. Protectie foarte ridicata pentru ten uscat poti incerca de la Bioderma sau Avene, gasesti articolele in site cu lista detaliata de produse.

 • De la Avene nu am incecat niciodata cremele cu fps, insa cele de la Bioderma le-am folosit si-din fericire- nu am avut probleme din cauza sensibilitatii.
  Problema la ele este ca sunt foarte fluide si am senzatia ca nu ecraneaza total tenul.
  Am folosit de la Bioderma AR,MAX si SPOT toate cu factor 50+, insa petele de melasma. Crezi ca ar trebui sa incerc MINERAL 50+?
  Multumesc,
  Madalina.

  • Buna Madalina,
   Daca aplici cantitate suficient de mare (cam cat o migdala pentru ten si gat) si aplici corect produsul (cu miscari de netezire dinspre centrul fetei spre urechi si de la sprancene spre par), fara sa il masezi in piele atunci te va proteja exact cat scrie pe produs. Daca te expui mult soarelui este nevoie sa reaplici produs.
   Nu exista protectie totala insa, chiar si SPF 50 protejeaza doar de 98% din ultraviolete. Melasma nu se amelioreaza doar cu folosirea produselor cu SPF. Citeste despre Mineral 50 inainte sa il folosesti, am scris articolul cu produse Bioderma.

 • multumesc pt raspuns.
  ai vreo parere despre produsele spf de la Eucerin? nu am vazut vreo analiza de-a ta pe blog…:))

 • ai dreptate, nu-l vazusem. despre melasma stiu ca nu se amelioreaza,insa problema este ca se accentueaza vara, chiar sub creme cu fps 50. am sa incerc azi sa-ti trimit compozitia cremei fps 50 de la L’erboralio si te voi ruga sa te uiti putin pe ea cand vei avea timo.
  multumesc!

  • Buna Madalina,
   Da, vara melasma se accentueaza pentru ca nici macar SPF 50 nu te protejeaza de toate razele ultraviolete. Cred ca ai citit deja articolul despre melasma.
   Scrie-mi compozitia cremei cu spf si iti spun daca protejeaza eficient sa nu.

 • eu am folosit cateva zile produsele de ingrijire,fara sa utilizez spf si….mi-am stricat vacanta:o explozie de cosuri de toata frumusetea.in sesiune nu am avut niciun cos,respectand pasii recomandati de Corina.:-(

 • Buna Corina,

  As vrea sa imi comand „Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray” pe care sa il folosesc pe toata fata. Rugamintea mea este sa imi spui daca il pot folosi si in jurul ochilor si daca mai am nevoie de o alta crema hidratanta inainte de acest spf.

  Multumesc

  • Amely, tenul meu este unul gras, cu puncte negre si predispus la acnee. Am descoperit ca ma impac forte bine cu texturile bazare pe silicon, si in consecinta si cu acest spray.

   Am o prietena care si ea are un ten mai gras si care, spre deosebire de mine, nu se impaca bine cu acest spray (si nici cu alte produse bogate in siliconi)

   Sfatul meu este sa te asiguri ca tenului tau ii prieste produsul inainte de a il comanda, asa ca daca au mostre, comanda-ti una inainte. Eu folosesc spray-ul pe toata fata: pulverizez in palma de cateva ori si apoi imprastii uniform pe toata fata, inclusiv pleoape. Atentie sa nu intre in ochi, eu am lacrimat o zi intreaga din cauza iritatiei 🙂

 • Buna,

  Corina, tenul meu este mixt desi in zona T dupa ce ma spal am o usoara tendinta de „strangere” care dispare in jumatate de ora. In zona ochilor tenul meu este normal insa au aparut ridurile fine de expresie. Normal este si restul tenului. M-am gandit sa imi cumpar aceasta crema pentru ca o pot folosi pana in primavara cand o voi incerca pe cea cu FPS 45, eu fiind alba cu par saten si ochi verzi. Multumesc mult pentru ceea ce faci, esti o sursa extraordinara de informatii corecte si foarte bine sistematizate!

  Simona, in zona T am puncte negre insa acneea imi apare uneori, fara sa fie in legatura cu perioada menstruala, in orice alte zone de pe ten mai putin in zona grasa. O ciudatenie de piele am… M-am uitat pe siteul PC si nu am vazut mostre pentru acest produs asa ca as vrea sa il comand oricum. Inca folosesc o crema de la aslavital cu FPS 50 dar nu sunt prea multumita de ea si chiar vreau sa incerc produsele Paulei. Sunt bune ca pret si ca gramaj. Multumesc ca mi-ai spus cum il folosesti, chiar ma intrebam daca se pulverizeaza direct pe fata…

  Ma duc dincolo la BHA ca si acolo am intrebat…

  • Buna Amely,
   Foloseste protectia solara aleasa pe toata fara, iar seara alege un ser cu multi antioxidanti sau retinol pentru zona ochilor, pe care il poti aplica pe tot tenul, bineinteles.

  • Amely, daca am inteles bine si despre spray-ul cu SPF 30 ziceai ca nu ai gasit mostra, de aici poti sa-ti comanzi oricate vrei: http://www.paulaschoice-eu.com/ultra-light-weightless-finish-spf-30-sunscreen-spray.html. In zona care contine pretul produsului si butonul „Add to cart” exista si un fel de link, „Order a sample” – da click pe el si se va afisa si pretul unei mostre + posibilitatea de a le cumpara.

   Exact la fel e pentru (aproape) toate produsele de pe site, cu exceptia catorva pentru care nu s-au putut aduce mostre in Europa (asa mi-au spus mai demult cei de la Customer Support).

   Iar putin mai jos, la pagina fiecarui produs, exista tab-uri de Application tips, Product details, Ingredients, Frequently asked questions. Sunt foarte folositoare, contin informatii despre cum se aplica produsul, comparatii cu alte produse similare ale Paulei etc.

 • Buna Corina,

  Imi permit si eu o intrebare… Nu prea ma impac bine cu filtrele chimice, mai ales pe fata. Am ten mixt, zona T putin uleioasa, pielea de pe pometi fiind uscata. Am incercat Bioderma AKN recomandata de tine dar ma ustura ingrozitor fata in zonele uscate (nu imediat dupa ce aplic, ci la 2-3 ore dupa). Am incercat si Bioderma mineral dar imi usuca excesiv tenul si lasa pe fata un strat alb asemanator unei masti cu argila. Nici nu poti zambi, asa de tare te tine fata…
  Sper sa nu razi de intrebarea mea… si sa-mi raspunzi! Am citit pe site-ul Paulei ca poti folosi crema de maini RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants si ca protectie solara pentru fata. Contine filtre fizice si ma gandeam sa o incerc. Ce parere ai, e o idee proasta?
  Daca cunosti vreo alta marca de crema SPF cu ecran mineral buna pt ten mixt m-ar ajuta enorm!
  Iti multumesc si te admir tare mult!

  • Buna Mihaela,
   De ce sa rad de tine? Produsul este foarte bine formulat, il poti aplica pe ten linistita, e foarte bun pentru tenul normal sau mixt.
   Dar incearca o mostra inainte sa cumperi un produs intreg pentru a te asigura ca esti multumita de aspectul final al produsului pe ten.
   Si Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 contine doar filtre fizice, eu il folosesc iarna.

 • Buna Corina,
  Intentionez sa comand Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray, dar nu stiu cum se aplica pe fata? Inchid ochii si pulverizez de la distanta? Deoarece e spray, se termina repede? Cam pe cit timp ajunde?

 • Mersi de raspuns!!!
  Dar in timpul zilei cind voi fi expusa soarelui ce fac inainte de a reaplica spray-ul (fiind data cu fon de ten sau pudra)?

 • Buna Corina,

  Folosesc produsele Paulei deja de aproape un an. Pe blogul tau le-am descoperit si m-au ajutat initial in lupta cu acneea. De vreo 2, 3 luni, insa, acneea mi-a aparut din nou. Mi-am facut toate analizele recomandate in articolul tau „Am acnee, cum procedez” si se pare ca sunt sanatoasa tun (testele de alergologie nu le-am facut, dar am renuntat de mai bine de o luna la lapte si nu vad nicio imbunatatire a situatiei). Acneea imi apare pe linia maxilarului si la tample (folosesc pasta de dinti fara fluor). La inceputul iernii mi-am comandat din greseala RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants (vroiam, de fapt, Resist crema pt maini), dar ulterior am inceput s-o folosesc tocmai pt ca tenul meu devenise foarte uscat si aceasta imi aducea un plus de hidratare. N-as spune sigur ca debutul problemei mele coincide cu folosirea acestei creme, dar totusi as vrea sa te intreb daca crema contine ingrediente ce ar putea bloca porii, chiar daca tenul meu ‘cere’ foarte multa hidratare in continuare. Iti multumesc, Corina!

 • Buna Corina,

  De cand am inceput sa am tenul uscat, rutina mea arata in felul urmator:
  Dimineata: Skin Balancing Cleanser, Skin Balancing Toner, Brevoxyl pe pustule, Resist Super Antioxidant Serum, Resist SPF 25 (adaug si un pic din SPF 30 Spray al Paulei ca sa ma asigur ca primesc protectia necesara; ma temeam ca nu se intampla asta dupa ce am citit in articolul tau ca este posibil ca Resist 25 sa nu ofere protectie totala), aplic fdt (Accord Parfait L’Óreal).
  Seara: demachiere cu ulei (jojoba+ricin), Skin Balancing Cleanser, Skin Balancing Toner, BHA 2% Lichid, Brevoxyl, de cele mai multe ori Differin, Resist Pure Radiance, Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator. O data pe saptamana inlocuiesc BHA 2% Lichid cu AHA 10 %, de asemenea de la Paula. As vrea sa il folosesc mai des (pana sa mi se usuce tenul, il foloseam mai des) ca sa ma ajute si cu semnele ramase, dar nu vreau sa imi agresez tenul, iar o concentratie mai mica de AHA momentan ma feresc sa imi iau, nu as apuca sa mai termin tubul acesta pe care il am acum.
  Sper ca rutina mea este ok. Spune-mi daca gresesc ceva, chiar sunt curioasa. Sa inteleg ca ma sfatuiesti sa renunt la Resist 25 ca sa vad daca exista vreo imbunatatire a starii tenului?
  Iti multumesc! Toate cele bune!

  • Buna Diana,
   Da, renunta la Resist SPF 25, aplica doar spray-ul.
   Spune-mi seara, in ce ordine aplici produsele tratament? Sper ca nu le aplici in fiecare seara?
   De cat timp ai aceasta rutina? Ce ai schimbat in afara de SPF-ul 25?

 • Buna Corina,

  Seara folosesc de fiecare data in aceasta ordine BHA 2%, Brevoxyl, iar Differin cam de 4 ori pe saptamana. Crezi ca este prea mult? Ciudat este ca inainte de venirea iernii imi obisnuisem tenul sa folosesc exfoliant dimineata si seara, nu ma iritam deloc (de cele mai multe ori foloseam dimineata BHA si seara AHA, daca nu chiar BHA de doua ori pe zi), plus Differin in fiecare seara; cu acea rutina am reusit initial sa scap de acnee. Fata de vechea rutina am adaugat cele doua seruri (care banuiesc ca nu imi provoaca acneea), ca si crema de zi foloseam Paula’s Choice Non-Greassy SPF 45 vara si Skin Balancing SPF 15 iarna (dar mi-am luat spray-ul si crema Resist 25 pt ca am considerat ca este bine sa folosesc un SPF mai mare si iarna din cauza rutinei complexe), iar seara foloseam Skin Balancing Gel. Un lucru pe care consider ca ar trebui sa il adaug: am fost plecata in vacanta de iarna undeva unde aveam apa calda limitat, si desi m-am tinut cu sfintenie de rutina de ingrijire, am folosit apa foarte rece (de munte) pe ten si as zice ca atunci s-a declansat din noua acneea. Dar de atunci a trecut destul de mult timp, folosesc intotdeauna apa usor calda pentru curatarea tenului si degeaba. Astept parerea ta, Corina! Multumesc!

  • Buna Diana,
   Parerea mea este ca ar trebui sa nu folosesti BHA, Brevoxyl si Differin in aceiasi seara. Poti folosi un exfoliant si un antibacterian (acesta doar pe pustule) dimineata si seara doar Differin. Renunta la Resist SPF 25 si vezi ce se intampla.

 • Este ok daca folosesc seara exfoliant si Differin, iar dimineata Brevoxylul pe pustule? Din pacate trebuie sa ajung foarte devreme la serviciu, iar asteptatul intre aplicarile produselor este intotdeauna o problema dimineata!

 • Buna Corina,

  As vrea sa incerc Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 de la Paula’s Choice doar ca nu stiu ce nuanta mi s-ar potrivi. Se pot comanda mostre la aceasta crema de pe site-ul european?

 • Buna Corina,
  Am tenul mixt. Doresc sa-mi achizitionez produse de Paula si am o nedumerire…crema RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants este si hidratanta ? Dimineata, dupa BHA 2%gel pot folosi direct aceasta crema cu protectie solara?
  Multumesc foarte mult…

  • Buna M.Gabriela,
   Da, toate produsele cu SPF de la Paula’s Choice sunt hidratante pentru tipul de ten pentru ca sunt potrivite.
   Da, poti aplica dimineata Resist SPF 30 dupa BHA 2% gel, mai putin in cazul in care ai ten uscat si simti nevoia de extra hidratare.

 • Draga Pasagera,

  Tenul meu este mixt-gras cu o mare problema…transpira foarte mult. Intr-o perioada renuntasem la cremele hidratante inainte de fondul de ten pentru ca imi transpira si mai mult tenul.
  De o luna folosesc Skin Balancing Mattifying lotion SPF 15 inainte de a aplica fondul de ten (La Roche Posay) si este mult mai bine doar ca se apropie vara si inteleg ca protectia solara trebuie sa fie mai mare. (mai ales ca folosesc si exfoliant BHA 2%)
  Ce imi recomanzi? Imi doresc un factor de protectie mai mare dar sa fie matifiant, deloc gras si sa nu transpir foarte mult…e foarte penibila situatia pentru mine.
  Ma gandeam la Ultra light Spray SPF30 dar dintr un alt articol al tau am inteles ca nu se va mai comercializa.
  Multumesc mult!

 • Buna,
  Imi place f mult resist hand cream dar am inteles ca din august nu o sa se mai gaseasca. cu ce va fi inlocuita? imi pare f rau ca scoate de pe piata aceasta crema pt ca e singura de la care nu ma ustura fata.am incercat si spf 15 si spf 45 PC dar simt ca ma ustura putin fata dar senzatia dispare dupa 5 min.Plus ca de la hand cream nici nu il luceste fata ca de la celelalte. deci se va scoate alt produs asemanator?

 • am cumparat de la Corina,printre altele si „Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF30”.Asa se pare ca nu e pentru tenul meu si as dori sa o vand daca are cineva nevoie de ea.
  A fost folosita doar 2 zile(adica de 2 ori)si o dau cu 90 lei -cheltuieli de posta incluse(Posta Romana)sau 100 lei-transport curier.
  Multumesc,o zi buna va doresc tuturor

  • Buna Mariana,
   Confirm ca ai achizitionat acest produs de la Plus Jolie (personal nu vand produse). Sper sa gasesti cumparator, doritoarele pot lasa comentariu si va pun in legatura.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.