Pensule de tip Kabuki

1. The Body Shop Kabuki – A fost primul meu kabuki, dar am renunţat la el destul de repede în favoarea celui de la Mac. Are peri sintetici, foarte moi şi destul de rigizi.

2. Mac 182 – L-am folosit foarte des pentru a aplica fondul de ten mineral şi compact. Are peri naturali, moi şi cu rigididate potrivită.

3. Sigma F45 – Este asemănător cu Mac 182 la formă, dar nu se compară ca şi calitate, pe mine mă zgâria când îl foloseam aşa că am ajuns să îl folosesc doar pentru a estompa blush-ul. Are peri naturali, mai puţin moi şi cu rigiditate potrivită.

4. Make Up For Ever Kabuki – L-am achiziţionat pentru a aplica faimoasa lor pudră HD Definition şi l-am folosit doar pentru acest lucru. Are peri extraordinari de moi, sintetici şi foarte flexibili.

5. Too Faced Retractable Kabuki – Calitativ acest Kabuki este extraordinar, l-am folosit pentru aplicarea fondului de ten mineral, compact şi chiar lichid. Perii sunt sintetici, extraordinar de moi şi cu rigiditate potrivită.

6. Eco Tools Retractable Kabuki – Este doar un mic pas în urma celui de la Too Faced, l-am folosit pentru aceleaşi tipuri de fond de ten, perii sunt sintetici, foarte moi şi cu rigiditate potrivită.

7. Sigma Retractable Kabuki – Seamănă foarte mult cu Too Faced, l-am folosit pentru fondul de ten mineral, compact şi lichid, perii sunt sintetici, extraordinar de moi şi cu rigiditate potrivită.

În afară de aceste pensule am avut şi am renunţat la kabuki produse de Smashbox şi Revlon. Din punctul meu de vedere calitatea lor a lăsat prea mult de dorit.

Pensulele kabuki nu sunt potrivite pentru tenul uscat deoarece prin mişcarea lor circulară pot descuama foarte repede celulele moarte de la suprafaţa pielii. Cele retractabile sunt destul de greu de întreţinut, este nevoie de o atenţie deosebite atunci când le spălaţi. Timpul de uscare al unei astfel de pensule este 24 de ore însă am găsit pe internet o metodă excelentă de a usca un kabuki într-un pahar. Paharul îl puteţi pune pe un calorifer sau la soare şi astfel scurtaţi timpul de uscare. Acesta este metoda cea mai indicată de uscare a unui kabuki, indiferent dacă îl puneţi la o sursă de căldură sau nu. Până la minutul 2 e doar vorbărie. Aceasta este metoda cea mai eficientă de spălare a unei pensule kabuki, de la minutul 6 (eu nu mai folosesc bureţelul, ci pur şi simplu torn o picătură de şampon de bebeluşi în palmă şi folosesc palma pe post de bureţel).

Un comentariu

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.