Crema de zi – crema de noapte

Singura diferenţă care există între o cremă de zi şi una de noapte este faptul că cea de zi ar trebui să conţină factor de protecţie solară, iar cea de noapte nu. Există credinţa că pielea se regenerează în mod diferit noaptea faţă de zi. Chiar dacă ar fi adevărat, deşi nu există nici un studiu care să ateste acest lucru, totuşi care ar fi ingredientele necesare pielii doar noaptea?
Pielea se regenerează 24 de ore pe zi, iar singurul lucru diferit în timpul zilei este influenţa negativă a radiaţiilor solare.

Nu vă lăsați păcăliți de termenii de marketing din industria cosmetică, studiați cu atenție lista de ingrediente a produselor cosmetice înainte de achiziționarea lor și asigurați-vă ca au în compoziție ingredientele necesare pielii.

Cum se realizează hidratarea pielii

2 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.