Pasagera la Cosmobeauty 2018 – Impresii și prezentări

Vă mulțumesc pentru că ați participat la cele două prezentări de la expoziția Cosmobeauty 2018 și mulțumesc Isabelei Vasile și echipei Rouge Media pentru invitație și încredere. Timp de 4 zile la expoziția Beauty a Primăverii din București s-au prezentat tendințe în domeniu, sute de standuri cu produse cosmetice și aparaturi, workshop-uri și cursuri de formare.

Am cunoscut oameni minunați, am descoperit câteva produse interesante (fără parfum!), m-am bucurat să văd că există brand-uri la expoziție care aveau pe primul raft protecția solară și mi-am propus ca anul viitor să revin poate cu un stand pentru consultanță.

În acest fel pot răspunde la întrebări și pot construi rutine de îngrijire, celor care au nevoie de ajutor. Ce părere aveți?
Atunci când nu cunoaștem foarte multe despre piele și nu cunoaștem nevoile pielii și ingredientele care ne-ar putea fi de ajutor este foarte complicat să avem grijă de pielea noastră, iar alegerea produselor cosmetice este dificilă.

Însă când începem să înțelegem ce se întâmplă cu pielea noastră în fiecare zi și ce anume conțin produsele cosmetice, îngrijirea pielii devine la fel de simplă ca și alimentația sănătoasă.

Nu te lăsa descurajată de lista lungă de ingrediente a produselor și nici de faptul că ai probleme cu pielea de mulți ani și încă nu ai găsit o soluție.

Înainte să înțeleg că tot ce știam despre piele nu are legătură cu ce se întâmplă în realitate mi-am torturat tenul 20 de ani cu radiații solare, iritanți, scrub-uri, alcool (chiar și spirt), măști cu lămâie, tot felul de tratamente nepotrivite pentru pielea mea.
Am fost mereu în căutarea unui nou produs miraculos și am făcut alegeri nepotrivite pentru că nu am înțeles că nu știu nimic despre tenul meu. Schimbările reale în aspectul tenului meu au apărut doar după ce am înțeles cum trebuie să îmi îngrijesc pielea.

Nu am învățat totul de la început și nici nu era necesar să învăț atât de multe ca să am tenul de acum – așa cum spuneam la București tenul meu arată la 38 de ani mai bine ca la 30 de ani!

Am început cu pași mici, înțelegând nevoile de bază ale pielii: protecția solară – fără de care nu putem vorbi despre o piele sănătoasă, îndepărtarea celulelor moarte cu acizii BHA sau AHA, curățarea zilnică și hidratarea.

Următorul pas a fost să elimin greșelile pe care nici nu știam că le fac și să observ reacția pielii mele la anumite ingrediente.

În timp am înțeles că cea mai mare problemă a mea și a multor femei este faptul că nu știam cât de mult greșesc și cât de multe nu înțeleg despre piele. Articolele de pe blog sunt scrise pentru a vă ajuta să faceți alegeri potrivite pentru o piele sănătoasă, în fiecare zi. Sper să vă fie de folos.

Vă doresc o primăvară frumoasă și sper să ne revedem la București în curând!

5 comentarii

Scrie un comentariu
 • Bună Corina. M-am bucurat ca am putut să te si văd prin intermediul acestui seminar. Mi-a plăcut foarte mult prezentarea ta, chiar dacă deja cunoastem o mare parte din informatii de pe blogul tău.
  Sper sa mai participi la astfel de evenimente si da, mi se pare o idee excelenta participarea cu un stand de consultanta la următoarele evenimente. Cand am descoperit blogul tau in urmă cu cativa ani nu as fi putut sa vin până la Timisoara.
  Mult succes in tot ceea ce faci si sper sa mai ai timp si pt scris in continuare.
  Toate bune!

  • Buna Daniela,
   Multumesc mult ca ai venit, sper sa tin un seminar la Bucuresti in curand si sa reusesc sa public mai des pe blog, am cateva articole in draft. Multa sanatate si o piele luminoasa iti doresc!

 • Buna!
  Eu din pacate nu am reusit sa ajung, pentru ca nu am putut pleca de la serviciu. Sper din tot sufletul sa revii cat de curand in Bucuresti si daca asta ar include consultanta, cu construit rutine si raspunsuri la intrebari, ar fi minunat!Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.