Întâlnire cu Pasagera – Anunț locație

Am stabilit locația evenimentului de sâmbătă,  27 aprilie, ora 15.

Vă aștept la cafeneaua Living Room, de pe strada Independenței, nr. 24, lângă EON Gaz, zona Bălcescu. Pentru cititoarele care au fost deja la salon, este în curtea cu salonul, la demisol (cum intrați în curte, pe dreapta).

Evenimentul începe la ora 15 fix și durează 2 ore. Va fi o scurtă pauză apoi voi răspunde la întrebări și voi construi rutine pentru cine dorește.

La întâlnire vor fi disponibile produsele Paula’s Choice și Paul Mitchell.

Vă aștept cu drag!

7 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.