Workshop și consultanță cosmetică cu scanner Observ 520 – București Septembrie 2019

În luna septembrie voi fi prezentă la București alături de echipa și produsele Paula’s Choice, pentru un workshop dedicat îngrijirii pielii și o zi de consultanță cosmetică. V-am pregătit o supriză care sper să vă placă, detalii mai jos.

Data: Sâmbătă și duminică, 28 – 29 septembrie
Locația: Commons Unirii, strada Halelor 5, etaj 2

Consultanță cosmetică, scanare și analiză ten cu Observ 520

Sâmbătă, 28 septembrie, 10.30 – 18:30 

Consultanța cosmetică presupune scanarea și analiza tenului cu Observ 520, determinarea tipului de ten, afecțiunilor cutanate prezente pe ten și formularea unei soluții (rutină) de îngrijire personalizată cu recomandări de ingrediente active și produse cosmetice (în special Paula’s Choice).

Probabil m-ați auzit spunând că nu am raze X să pot vedea pielea prin fondul de ten, de aceea vă rog să veniți la consultanță fără machiaj. Nu știu de fapt cât de bine pot vedea razele X prin piele, dar mi-am dorit să pot afla cât mai multe despre piele pentru a face cele mai potrivite recomandări. De aceea pun foarte multe întrebări în timpul consultanței și vă reamintesc că putem avea rezultate vizibile doar dacă ne cunoaștem foarte bine pielea și reacțiile ei.

Am aflat despre Observ 520 anul acesta în martie când mi-a fost făcută o scanare a tenului cu acest dispozitiv. M-au impresionat imaginile obținute, în timpul scanării se fac 6 fotografii folosind diferite tehnologii patentate de scanare a pielii, fiecare dezvăluie alte caracteristici ale tenului, de la tipul de ten, petele care nu se văd încă pe suprafața pielii, zonele cu lipsă de colagen și elastină, hiperkeratoză, bacterii, ciuperci, capilare sparte și multe alte probleme ale pielii mai mult sau mai puțin vizibile cu ochiul liber.

Am petrecut o lună de zile căutând informații despre Observ 520 și despre alte dispozitive imagistice de scanare a pielii. Am ajuns la concluzia că Observ 520 este cel mai performant (de până acum) și este un scanner care mă poate ajuta foarte mult în timpul consultanței.

Ce poate face Observ 520 și nu pot face eu? Scanează pielea 2 mm în profunzime și produce 6 imagini diferite ale tenului care prezintă probleme vizibile cu ochiul liber și probleme care nu sunt vizibile nici sub lupă care mărește de 10x. În urma analizei imaginilor pot face recomandări personalizate pentru a avea un ten sănătos, cu aspect cât mai tânăr.

Scanările se pot trimite și pe mail și sunt salvate în baza de date a dispozitivului, pentru monitorizare periodică. În acest fel puteți afla concret cât de mult vă ajută produsele folosite și puteți acționa asupra anumitor probleme înainte ca ele să devină vizibile pe ten.

Pregătirea pielii pentru scanare

Pentru scanare pielea trebuie să fie curată, fără produse aplicate după curățare. Cele mai bune imagini se obțin când se scanează pielea după cel puțin 6 ore de la curățare, ideal ar fi să poți curăța pielea cu 24 de ore înainte de scanare.

Curăță pielea cu atenție, asigură-te că ai îndepărtat reziduurile de produse aplicate pe ten, machiajul, sebumul și impuritățile. După curățare tamponează ușor pielea cu un servețel de hârtie și nu aplica produse cosmetice. În funcție de ora la care este programată consultanța poți alege ora la care să pregătești pielea pentru scanare, la confirmarea programării voi trimite și ora recomandată pentru pregătirea pielii.

Atenție, pielea nu este protejată de radiațiile UV și este bine să nu te expui luminii solare înainte de scanare. Să sperăm că ziua respectivă va fi fără prea mult soare, anul viitor voi încerca să vin la București în octombrie. Imediat după scanare vei putea aplica protecție solară.

Dacă nu poți să pregătești pielea (curățare, fără aplicare de produse cosmetice) cu cel puțin 6 ore înainte de scanare nu are rost să te programezi la consultanță. Poți curăța pielea chiar înainte de scanare, dar din păcate lipsește sebumul natural și alte elemente care sunt îndepărtate în timpul curățării, iar unele din cele 6 imagini nu sunt foarte concludente.

Programări pentru scanare și analiză

Costul unei consultanțe este 200 lei și durează 30 de minute. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0732 806 303, între orele 10.00 – 17.00, de luni până vineri. Costul consultanței se achită în avans, prin transfer bancar și nu se restituie dacă se anulează programarea.

Workshop Alegerea produselor cosmetice și construirea rutinei de îngrijire a tenului

Duminică, 29 septembrie, 11.00 – 12.30.

Alegeri inteligente pentru îngrijirea tenului – de la rutina de bază la tratamente complexe

Stabilirea tipului de ten și identificarea problemelor pielii
Categorii de ingrediente benefice pielii și efectele acestora
Combinații de produse cu ingrediente active, pentru efecte îmbunătățite
Construirea rutinei de îngrijire a pielii, pas cu pas
Alegerea produselor cosmetice în funcție de ingrediente
Alegerea produselor complementare și introducerea lor în rutină

După prezentare voi răspunde la întrebări 30-45 de minute.

Pentru workshop sunt disponibile 40 de locuri. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0732 806 303, între orele 10.00 – 17.00, de luni până vineri.

După eveniment voi trimite pe mail prezentarea de la București participanților. Acest workshop este gratuit și are ca scop prezentarea ingredientelor necesare pielii și construirea rutinei personalizate pentru îngrijirea pielii .

Vă rog să rezervați un loc la workshop doar dacă știți că puteți veni la eveniment, iar dacă intervine ceva și nu puteți participa vă rog frumos să mă anunțați telefonic sau sms (0732 806 303) pentru că de fiecare dată există lista de așteptare. Mulțumesc pentru ajutor și înțelegere.

Vânzare și recomandări de produse Paula’s Choice

Sâmbătă 28 septembrie – 10.00 – 18.30
Duminică 29 septembrie – 10.30 – 18.30

Alături de Anca și Violeta de la Paula’s Choice vă răspund la întrebări despre produsele Paula’s Choice și vă ajut să construiți rutina de îngrijire a pielii. Duminică între orele 14.00 – 16.30 voi face scanări (10 minute/scanare) pentru clienții Paula’s Choice, detalii aici.

8 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.