Mini seminar despre îngrijirea pielii, la Cosmobeauty 2018 – București


Joi 8 Martie și vineri 9 Martie vă aștept la București în cadrul expoziției Cosmobeauty 2018. Cea mai relevantă Expoziție Beauty a Primăverii sărbătorește 10 ani printr-un eveniment special, organizat pe parcursul a 4 zile dedicate frumuseții, de pe 8 până pe 11 martie.

Adresa: Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei 198A, sector 5, București. Vis-à-vis de Piața de Flori George Coșbuc.

Vă invit să participați la cele două prezentări despre îngrijirea pielii și alegerea produselor cosmetice susținute joi și vineri la Cosmobeauty. Detalii despre subiectul prezentărilor puteți citi mai jos, fiecare prezentare va include construirea unei rutine de bază pentru îngrijirea zilnică a pielii.

Alegerea produselor cosmetice în funcție de lista de ingrediente

Joi 8 Martie, ora 14:30 – 15:30. Sala București 

 • Detalii despre produsele cosmetice – interpretarea etichetei, data de expirare, condiții de păstrare
 • Lista de ingrediente și concentrațiile ingredientelor din formulă
 • Dictionar de ingrediente cosmetice
 • Ingrediente naturale vs ingrediente sintetice. Produse cosmetice hand made. Produse bio/organice. Produse cosmetice profesionale
 • Ingrediente cu potențial iritant asupra pielii
 • Ingrediente fără potențial iritant, evitate din cauza informațiilor eronate prezentate online
 • Ingrediente supraapreciate, fără efecte reale asupra pielii
 • Ingrediente benefice pentru tipurile de ten și combinații între acestea
 • Produse complementare cu ingrediente active, pentru efecte îmbunătățite
 • Alegerea produselor în funcție de concentrațiile ingredientelor active
 • Construirea rutinei de bază pentru îngrijirea pielii

Alegerea produselor se face în funcție de: tipul de ten, nevoile și toleranța pielii, concentrația ingredientelor active și reacția pielii la acestea, recomandările și interdicțiile de aplicare, ambalajul produsului și lista de ingrediente.
Informațiile prezentate te vor ajuta să faci cele mai potrivite alegeri pentru tine și pielea ta, atunci când cumperi produse cosmetice.

Îngrijire anti-aging la orice vârstă

Vineri 9 Martie, ora 12:40 – 13:40. Sala București

 • Elemente care duc la apariția semnelor de îmbătrânire a pielii
 • Radicalii liberi și efectele acestora asupra pielii
 • Anti-aging pe înțelesul tuturor
 • Cele mai comune semne de îmbătrânire a pielii și estomparea lor
 • Cum putem preveni îmbătrânirea prematură a pielii
 • Ingrediente anti-aging și efectele lor asupra pielii
 • Combinații de ingrediente pentru efecte îmbunătățite
 • Construirea rutinei anti-aging de bază
 • Stil de viaţă pentru o piele sănătoasă și tânără
 • Când apelez la procedurile estetice?

Fiecare dintre noi își dorește un ten luminos, cu aspect sănătos, piele elastică și fermă. Din păcate majoritatea dintre noi dorim acest lucru când deja semnele de îmbătrânire sunt prezente pe piele, iar repararea acestora nu este întotdeauna posibilă doar cu ajutorul produselor cosmetice.

Nu există o vârstă de la care poți începe rutina ta anti-aging, iar anti-aging nu înseamna doar ingrediente active (cum ar fi retinol) în concentrații mari. Informațiile prezentate te vor ajuta să ai grijă zilnic de pielea ta protejând-o de factorii care duc la îmbătrânirea prematură și reparând semnele de îmbătrânire prezente pe piele.

Despre Cosmobeauty, Ediția a 10-a

Expoziția de Beauty Cosmobeauty de anul acesta se desfășoară pe parcusul a 4 zile, fiind ediție aniversară. În fiecare an expoziția are peste 8000 de vizitatori și 2000 de standuri expoziționale.

La eveniment vor fi prezente peste 1800 de branduri de produse cosmetice pentru uz profesional și personal și zeci de speakeri care vor susține prezentări, seminarii și demonstrații. În cadrul expoziției se desfășoară diferite competiții și înscrieri la cursuri de formare profesională oferite de școlile de beauty prezente la eveniment.

Expoziția începe joi 8 martie și se încheie duminica 11 martie, vizitatorii sunt așteptați între orele 10:00 și 18:00. Pentru a vizita expoziția se achită un bilet de intrare în valoare de 10 lei. Organizatorul expoziției (Rouge Media / Isabela Vasile) donează suma încasată în fiecare an din biletele de intrare. Biletul de intrare este valabil o singură zi. Participarea la prezentările de mai sus este gratuită și nu necesită înscriere.

Evenimentul este prezent și pe Facebook, puteți urmări discuțiile și prezentările inițiale ale participanților. Pe site-ul Cosmobeauty se actualizează permanent Lista expozanților și va fi prezentat programul evenimentului.

Vă aștept cu drag.

8 comentarii

Scrie un comentariu
 • Buna Corina, multumim pentru info ref Cosmobeauty. Veti fi prezenti si cu punct de vanzare in aceste zile? Nu ati fost de mult in Bucuresti. Multumesc,
  Nicoleta

  • Buna Nicoleta,
   Paula’s Choice nu are punct de vanzare la eveniment, insa eu am pregatit o surpriza pentru persoanele care vin la Cosmobeauty si doresc sa cumpere produse.

 • Buna Pasagera. Sper din tot sufletul ca imi poti raspunde la o intrebare. Ce parere ai despre folosirea otetului organic ( FIirma Bragg with mother) pe pielea fetei pentru reechilibrarea pH deupa demachere? Iti multumesc din suflet pentru toata munca pe care ai depus-o pe blog ! O zi frumoasa !

  • Hyam,

   Otetul este un acid care poate cauza iritatii atunci cand este aplicat pe piele, in special in concentratii de 100%. Este adevarat ca in compozitia lui sunt ingrediente benefice pielii, insa aplicarea otetului pe piele nu este cea mai potrivita metoda de a da pielii aceste ingrediente benefice.
   Daca folosesti un produs de curatare bland, fara ingrediente iritante, pH-ul pielii isi revine la normal in cateva minute dupa curatarea pielii, mai ales daca aplici un toner care sa restaureze nivelul de hidratare. Nu ai nevoie de otet sau de ingrediente speciale pentru reechilibrarea ph-ului pielii.
   Intr-o alta ordine de idei, printre multele solutii miraculoase gasite pe internet in incercarea mea de a scapa de acnee, a fost si otetul Bragg cu depunerea numita ‘mother’. Din fericire inainte sa il testez pe piele (pe acesta si altele cateva solutii miraculoase care asteptau sa fie testate) am inceput sa aflu despre ingrediente si sa fiu suspiciosa cu tot ce aplic pe piele.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.