Paula’s Choice Romania – Pagina de Facebook

Dragi cititoare,

De astăzi există pagina de Facebook Paula’s Choice Romania. Vă încurajez să puneți întrebări despre produse pe pagină, vă răspund personal.

De asemenea veți găsi periodic informații despre produsele Paula’s Choice, sfaturi despre rutinele de îngrijire, despre ingrediente, anunțuri despre produse noi lansate în Europa, oferte și promoții, etc.

Pentru a primi întotdeauna notificare pentru entry-urile de pe pagina de Facebook urmați următorii pași:

Din contul vostru de Facebook accesați pagina Paula’s Choice Romania. Dați LIKE paginii apoi apăsați pe butonul rotiță de lângă Like, iar din lista de opțiuni selectați ADD TO INTEREST LIST.

Vă aștept cu drag pe noua pagina! Share si Like sunt apreciate.

12 comentarii

Scrie un comentariu
 • Salutare, cunosti cumva un alt produs care sa contina BHA in concentratie de 2% ? Fiind student nu imi permit produsul respectiv plus taxa de drum. Multumesc frumos.

 • Da, tin minte ca am verificat atunci cand am cumparat dar o sa verific din nou si iti spun. Am vazut si eu ca sunt foarte multe produse care la noi au alte ingrediente..

  • Tocmai am verificat din nou lista de ingrediente,scuze pentru intarziere. Treaba sta in felul urmator: pana apropae de jumatatea listei ingredientele sunt identice si in aceeasi ordine.De la jumatatea listei incolo ingredientele sunt identice dar au alta ordine. Lotiunea in varianta pentru RO are parfumul listat mai aproape de mijlocul listei, la varianta pentru strainatate parfumul e la sfarsit…Ingredientul Saccharomyces zinc ferment care are rating „average” in lotiunea din RO e la sfarsitul listei iar la varianta de afara e la mijlocul listei..Daca vrei pot sa scriu lista de ingrediente de pe cutia mea exact asa cum apare, in cazul in care vrei sa ii faci review. O sa ma uit oricum cand am timp sa vad ce face fiecare ingredient de dupa mijlocul listei si sa incerc sa imi dau seama daca mai pot sa o folosesc sau nu. Cert e ca daca sunt mai multe ingrediente cum e parfumul, care in loc sa fie la sfarsitul listei sunt la mijloc e clar ca asta creste riscul de ititatii si altele..

   • Buna Adriana,
    Se datoreaza legislatiei diferite de listare a ingredientelor, in SUA parfumul trebuie listat ultimul.
    Bazeaza-te pe review-ul beautypedia, dupa cum imi povestesti ingredientele sunt aceleasi.

 • Buna,

  Te rog sa faci accesibila pagina si celor care nu au cont pe fb. Nu este ok ca nu pot sa citesc decat daca ma conectez.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.