Studiu de piață – Cum ne achiziționăm produsele cosmetice

Dragi cititoare/cititori,

Va multumesc pentru completarea formularului. Datele vor fi procesate si voi scrie un articol despre rezultatele sondajului.

 

13 comentarii

Scrie un comentariu
 • Buna Corina,

  Am incercat de doua ori sa completez formularul insa de fiecare data am primit mesaj de eroare cum ca am introdus codul de verificare gresit (a doua oara sunt convinsa ca l-am introdus corect…l-am verificat de 3 ori). Si inca o sugestie: daca gresesti codul se sterg toate informatiile pe care le-ai introdus deja in formular ceea ce e destul de frustrant. Nu exista o solutie ca datele respective sa fie retinute si sa ai sansa sa introduci un nou cod fara sa fie nevoie sa completezi din nou toate informatiile?

 • :)) am incercat din nou de la munca si aparent completarea de form-uri este filtrata. Am pierdut datele pentru a treia oara. Aparent cineva nu vrea ca eu sa completez chestionarul. Mai incerc diseara de acasa.

  Mersi Corina, pentru utilizatori e mai simplu fara codul de verificare.

 • Aceeasi problema am avut-o si eu ieri. De data aceasta s-a trimis formularul.

  As avea o rugaminte: sa faci o postare cu rezultatele sondajului de mai sus. Interesante intrebarile. 🙂

 • eu am completat dar nu stiu daca ai primit caci a revenit la chestionarul necompletat fara sa ma anunte ca s-a inregistrat cu succes

  • Buna Mihaela,
   Am mai vorbit despre ewg. Personal nu tin seama de informatiile din acel site, nu sunt informatii preluate din jurnale medicale sau din surse oficiale, chiar si cei care au site-ul au afirmat acest fapt.
   Bineinteles fiecare alege sa creada ce doreste.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.