Arhiva iulie 2011

1
Să ne parfumăm
2
Produsele minerale pentru make-up

Să ne parfumăm

Primul lucru pe care îl face o femeie când achiziţionează un produs cosmetic este să îl miroase. De ce? Pentru că un miros plăcut poate trimite o femeie cu gândul la lucruri plăcute.

Alegerea unui parfum este o experienţă pur senzorială, iar parfumul ales vorbeşte aproape exclusiv despre dragoste şi sex. Sper că nu sunteţi surprinse să auziţi că aproape toate produsele sunt vândute cu ajutorul reclamelor cu aluzii sexuale. Parfumul este notoriu când vine vorba de marketing bazat pe sex. În reclame apar întotdeauna tineri bronzaţi, pe jumătate dezbrăcaţi, tinere cu sex-appeal sau chiar perechi îmbrăţişate. Cele mai multe dintre noi lasă logica la o parte când sunt confruntate cu speranţa de a fi mai dorite şi asta este ceea ce vinde parfumul pentru că de fapt acest produs nu are nici o utilitate raţională şi chiar sfidează orice logică.

Citește mai departe

Produsele minerale pentru make-up

Produsele minerale pentru make-up sunt ultima „descoperire” din acest domeniu şi sunt promovate cu diverse afirmaţii care mai de care mai puţin realiste. Din punctul de vedere al producătorului acest timp de machiaj poate închide porii, hidrata sau chiar trata acneea. Nu e de mirare că a devenit foarte repede dorit de toate femeile.

Fondul de ten mineral este doar un fond de ten pudră, dacă se foloseşte în strat subţire se comportă ca o pudră, dacă se foloseşte în strat mai gros este un fond de ten. Orice pudră (fond de ten compact sau pulbere) numită minerală sau nu este compusă din MINERALE.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.