Pasagera în Cluj și București – Anunt locații pentru workshop

Am stabilit cele două locații pentru desfășurarea evenimentului, astfel:

1. Cluj – joi, 28 februarie 2013, ora 17:00.

Restaurant Sun – cartier Grigorescu
Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918 (FN)

Restaurantul este chiar langa supermarketul Cora, din centru se poate ajunge cu autobuzul numarul 30, 27, 28, este aproximativ la 3-5 minute de mers pe jos din stația de autobuz (se traversează podul de langă stație).
Din cartierul Mănăștur se poate ajunge cu autobuzul 43, 43b și restaurantul este chiar vis-a-vis de stația de autobuz.
Restaurantul beneficiază de parcare privată, cine doreste să vină cu mașina poate să parcheze în curte.

2. București – sâmbătă, 2 martie 2013, ora 17:00

Readers Cafe – Dorobanților
Adresa: B-dul Iancu de Hunedoara, Nr. 56-60, Metropolis Center, Parter

Se poate ajunge cu metroul pâna la Ștefan cel Mare sau Piața Victoriei, iar de la metrou se ajunge în câteva minute la Metropolis Business Center. Pe site-ul cafenelei, în secțiunea Contact exista o hartă detaliată a zonei. http://www.readerscafe.ro/contact/

Pentru cine dorește să vorbească cu mine înainte de eveniment, voi fi prezentă la ambele locații la ora 16:00. Workshop-ul va începe la ora 17:00 (fix 🙂 ).

Pentru detalii despre programul întâlnirilor și înscrieri, citiți articolul Pasagera în Cluj și București – Întâlniri cu cititoarele.

Vă aștept cu drag!

Notă: Mulțumesc Laviniei și Adelinei care mi-au recomandat cele două locații, cât și tuturor care mi-au trimis idei de organizare și s-au oferit să mă ajute.

23 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.