Construiește-ți rutina de îngrijire a pielii – Workshop la București

În luna mai 2018 voi fi prezentă la București alături de echipa Paula’s Choice, pentru un workshop dedicat îngrijirii pielii.

Data: Sâmbătă, 12 mai
Ora: 14:00 – 18:00
Locația: WeLoveDigitalUnirii, București, Strada Radu Vodă, nr.17

Programul evenimentului

Workshop ‘Construiește-ți rutina de îngrijire a pielii’ – 14:00 – 16:00

Partea 1. Îngrijirea tenului – de la rutina de bază la tratamente complexe

Stabilirea tipului de ten și identificarea problemelor pielii
Pași necesari pentru o piele sănătoasă
Alegerea produselor cosmetice
Categorii de ingrediente benefice pielii și efectele acestora
Combinații de produse cu ingrediente active, pentru efecte îmbunătățite
Recomandări pentru folosirea produselor cu ingrediente active
Construirea rutinei de îngrijire a pielii pas cu pas
Alegerea produselor complementare și introducerea lor în rutină

Partea 2. Rutine de îngrijire cu exemple de ingrediente active și produse

Prezentarea recomandărilor de îngrijire pentru fiecare tip de ten, cu scopul de a obține un ten cu aspect sănătos și cât mai tânăr. Fiecare tip de ten se confruntă cu probleme specifice, rutinele propuse abordează cele mai comune dintre acestea: puncte negre, pori dilatați, tendințe acneice, acnee, pete, deshidratare, semne de îmbătrânire, sensibilitate, cuperoză, rozacee.

Pentru ca nu toate aceste probleme ale pielii sunt de interes general, în partea a doua a workshop-ului, vom construi împreună rutine de îngrijire, bazate pe tipul de ten și problemele participanților la eveniment.

Vom identifica împreună tipul de ten și problemele pielii și vom folosi exemplele pregătite deja pentru a construi rutine de îngrijire personalizată.

Pentru workshop sunt disponibile 35 de locuri. Pentru programări sună vă rog la numărul de telefon 0732 806 303, între orele 10.00 – 18.00, de luni până vineri. Dacă dorești construireaƒ rutinei de îngrijire a pielii ar fi bine să nu ai machiaj pe ten pentru a identifica problemele pielii.

După eveniment voi trimite pe mail prezentarea de la București participanților. Acest workshop este gratuit și are ca scop prezentarea rutinelor de îngrijire a pielii pentru ca data viitoare când ai nevoie de un produs să poți alege cu ușurință cea mai potrivită variantă pentru tine.

Te rog să rezervi un loc la workshop doar dacă ști că poți veni la eveniment, iar dacă intervine ceva în programul tău și nu poți participa te rog frumos să mă anunți telefonic (0732 806 303) pentru că de fiecare dată există lista de așteptare.  Mulțumesc pentru ajutor și înțelegere.

Recomandări și produse Paula’s Choice – 16:00 – 18:00

Pentru recomandări de produse produse Paula’s Choice voi fi prezentă la locație între orele 16:00 și 18:00 alături de Anca și Violeta de la Paula’s Choice. Nu sunt necesare programări, te aștept cu drag.

Echipa Paula’s Choice a pregătit o ofertă specială pentru București, diferită de cele obișnuite. Adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături sau alege produsele dorite în urma recomandărilor, iar la finalizarea comenzii vei primi un cod de reducere special, valabil doar sâmbătă 12 mai.

Pentru a beneficia de ofertă vino la WeLoveDigitalUnirii între orele 16:00 și 18:00. Detalii despre ofertă aici.

4 comentarii

Scrie un comentariu
  • Încerc sa sun la 0732806303 pt rezervare însă primesc următorul mesaj: Persoana căutată nu are căsuța vocala Vodafone box. La revedere.

    • Buna Irina,
      Te rog incearca peste cateva minute din nou. Telefonul nu are apel in asteptare si probabil a fost angajat in alta convorbire. Multumesc.

  • Off, poate data viitoare anunti din timp astfel de workshopuri. Nu locuiesc in Romania si ma batea gandul sa imi planuies urmatoare venire si in functie de workshopurile tale din Bucuresti. In Timisoara sunt slabe sanse sa ajungTe rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.