Pensule pentru blush, bronzer, highlighter şi contour

>Pensule blush, bronzer, highlighter si contour
pensule blush, bronzer, highlighter si contour

Prefer să folosesc termenii în limba engleză pentru că aşa m-am obişnuit. Pensulele sunt proaspăt spălate, după ce le folosesc de câteva ori perii nu mai sunt atât de compacţi probabil că aţi observat acest fenomen, se aplică tuturor pensulelor.

1. Nars Yachiyo – peri naturali – este o pensulă pe care nu am folosit-o prea des pentru că mi se pare o bijuterie şi nu aş vrea să o uzez. Ştiu, e o prostie. Este o pensulă tip lumânare, de o calitate excepţională, de dimensiune medie, iar rezultatul aplicării este impecabil pentru blush, bronzer, highlighter şi contour. Preţul însă este mare, ca orice alt produs Nars.

2. Sigma Tapered Highlighter (F35) – peri naturali – este o pensulă tip lumânare de dimensiune mică, o folosesc zilnic pentru highligher, este perfectă. Poate fi folosită şi pentru blush, bronzer şi contour.

3. Mac 109 Small Contour – peri naturali – aplică produsul foarte bine, are dimensiune mică, calitate foarte bună, poate fi folosită pentru highligher, blush, bronzer şi contour. Eu o folosesc pe sora ei geamănă (Sigma F05 Small Contour), pe aceasta o folosesc doar pentru fond de ten lichid, însă pe cea de la Sigma nu o aveam la îndemână să o fotografiez.

4. Enkore Small Face 18 – peri sintetici – este o pensulă creată special pentru produse minerale compacte, are dimensiune medie, nu am folosit-o prea mult pentru că îmi plac altele mai mult, dar va veni şi rândul ei. Poate fi folosită penntru blush, bronzer, highlighter şi contour.

5. Mac 130 Short Duo Fibre Brush – peri sintetici – o folosesc mai mult pentru produse de tip cremă sau lichide (blush, highlighter şi bronzer), excelentă, dimensiune mică.

6. Nars Ita Brush -peri naturali – la fel ca precedenta de la Nars, o folosesc destul de rar. În afară de faptul că aceste pensule au o calitate deosebită au şi un design pe măsură. Este excelentă pentru highlighter, blush, contour şi bronzer.

7. Enkore #1 Fan Brush – peri sintetici – este o pensulă care nu şi-a găsit în mine persoana potrivită pentru altceva decât a îndepărta eventualul surplus de fard ce cade câteodată de pe pleoape. Însă şi pentru asta aş fi preferat o pensulă evantai cu perii puţin mai rigizi.

8. Elf Blush Brush – peri sintetici – dimensiune mică spre medie, este pensula cea mai puţin folosită de mine şi o folosesc doar pentru highlighter. Multe persoane au o părere mult mai bună despre ea decât mine, dar pentru că am atâtea pensule atât de bune nu aş putea spune ca aceasta îmi place în mod deosebit. Poate fi folosită pentru blush, highlighter, bronzer şi contour.

9. Sephora Mineral Powder 45 – peri sintetici –  a fost una din ultimele pensule pe care le-am preferat pentru blush, este de dimensiune mare, dar rezultatul este excelent, perii sunt incredibili de moi. Poate fi folosită pentru blush şi bronzer.

10. Sigma F50 (fostă SS168) – peri naturali – printre primele pensule de blush, este singura în unghi după cum se observă. O folosesc destul de des, are dimensiune medie spre mare, perii sunt moi (se putea şi mai bine), preţul foarte bun, rezultatul aplicării este foarte bun. Poate fi folosită pentru blush, bronzer şi contour.

11. Bobbie Brown Face Blender – peri naturali – pensula  este dint-un pachet ce conţinea un Schimmer Brick. Am compărat-o ulterior într-un magazin din Londra cu cea de dimensiune normală, iar diferenţa a fost doar în lungimea mânerului. Are dimensiune medie spre mare, mult timp am preferat-o pentru aplicarea blush-ului, dar Sephora 45 are perii mai moi deşi sunt sintetici. Poate fi folosită pentru blush şi bronzer.

Notă: Produsele şi fotografiile îmi aparţin.

Voi ce pensule folosiţi pentru aceste aplicări?

3 comentarii

Scrie un comentariu
  • foarte tari pensulele… la wishlistul meu se afla 3, 5 si 10. Acelea cred ca sunt must have-uri pentru orice kit de pensule 🙂

  • Eu imi doresc pensula pentru blush si cea pentru fata de la Suqqu. Doar ca nu o sa se intample prea curand. Poate daca prin vreo reducere de 90% 😀

  • am si eu pe cea de la sigma foarte buna, si mai am una de la elf cea cu maner alb si perii negri cu rosu 🙂 foarte de efect si isi face treaba pentru suma de 8 lei :). Foarte frumoasa colectia ta.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.