Întâlnire cu Pasagera în București – Martie 2015

În luna martie 2015 vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări și a vă construi rutine de îngrijire. Voi fi prezentă în București alături de brandul Paula’s Choice.

Data: 19, 20, 21 (joi, vineri și sâmbătă)
Ora: 11.00 – 20.00
Locația: Salon de Gală, Calea Floreasca Nr. 141-143

Repere: Salon de Gală este la etajul 1 al ultimului bloc de birouri de pe stânga, pe Calea Floreasca. La parterul blocului este Garanti Bank, iar la intrare este un portar care vă poate direcționa spre Salon de Gală. Alte puncte de reper: Nail Rouge Bar și Spring Time se află în apropiere de salon.

Pentru a achiziționa produse Paula’s Choice puteți vizita salonul (standul va fi amplasat chiar în salon, spre deosebire de dățile trecute), iar eu voi fi prezentă la locație între orele indicate mai sus.

Îmi cer scuze, datorită unor evenimente neprevăzute nu voi putea susține seminarii și nici consultanțe personalizate de data aceasta, dar vă aștept cu drag dacă credeți că vă pot fi de ajutor. Nu sunt necesare programări.

Pentru seminarii vă rog reveniți în luna iunie.

15 comentarii

Scrie un comentariu
 • Buna Corina,

  urmaresc de ceva timp blogul acesta ( ti-am citit cu rabdare toate postarile) si am capatat o mare incredere in parerea ta. Sunt foarte interesata de construirea unei rutine de ingrijire pentru tenul meu. Voi veni joi, la prima ora (ora 11,00 indicata de tine) ca sa pot sta de vorba cu tine si sa-mi achizitionez unele produse. La unele m-am gandit deja, asa ca la un wish-list, dar desigur am nevoie de sfatul tau. Daca vei fi ocupata cu o alta clienta, voi astepta cu rabdare sa imi vina rândul. Ma bucur mult sa te cunosc, sunt un admirator al profesionalismului tau. Cu deosebita pretuire, Adriana.

 • In Iasi pe cand? Sunt absolut sigura ca sunt multe persoane care ar fi foarte fericite de prezenta unui astfel de eveniment pe meleaguri moldovenesti. Te asteptam cu drag!

 • Minunat!!! Vin in pauza de masa, abia astept sa te revad si sa … ne „batem” ca Fat Frumos in efectele retinolului!!!

  Aviz cititoarelor: luati-va bani cu voi si achizitionati serul cu 1% retinol :). Cred ca este CEL MAI BUN produs Paula’s Choice EVER!!!!!!!!

  Si protectia solara, evident!!!!!!

  Multumim Corina si Paula’s Choice!!!!!

 • Buna Corina,

  Cand e mai ok pentru tine sa ne vedem vineri seara in jurul orei 19 sau sambata dimineata ?Am nevoie de sfaturile si experienta ta !!!Multumesc 🙂Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.