Contact

În cazul în care aveți întrebări pe care nu le puteți scrie in comentarii pe blog vă rog să mă contactați folosind formularul de mai jos. În formular este necesar să scrieți o adresă validă de email la care să vă pot răspunde. Vă rog să încercați să găsiți răspunsul în articole și comentarii înainte să îmi scrieți. Timpul minim de răspuns este de 14 zile datorită volumului foarte mare de întrebări.

Nu cunosc ce se vinde în farmaciile din România (mă ocup strict de cercetare), nu fac recomandări de produse altele decât cele scrise pe blog, mail-urile care cer acest lucru sunt ignorate. Mulțumesc pentru întelegere și pentru faptul că respectați ce am scris mai sus.

Pentru recomandări de produse Paula’s Choice vă rog scrieți mail la info@paulaschoice.ro. În cel mai scurt timp veți primi răspuns de la un consultant Paula’s Choice România.

Scrie un mesaj

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.