Arhiva mai 2015

1
Întâlnire cu Pasagera în București – Iunie 2015
2
Rutina de îngrijire a tenului meu – Primăvara/Vara 2015
3
Paula’s Choice Review – Resist Hyaluronic Acid Booster. Resist Oil Booster.
4
MASK Gel. MASK Plus Gel – Review
5
Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant – Review

Întâlnire cu Pasagera în București – Iunie 2015

În luna iunie 2015 vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări și a vă construi rutine de îngrijire. Voi fi prezentă în București alături de brandul Paula’s Choice.

Data: 18, 19, 20 (joi, vineri și sâmbătă)
Ora: 11.00 – 20.00
Locația: Splaiul Unirii 4, Bloc B3, Tronson 2, Etaj 3, Ap. 7

Prin bunăvoința unei prietene avem la dispoziție un spațiu generos în care putem discuta despre îngrijirea pielii, vă invit să veniți să mă cunoașteți și să îmi puneți întrebări.

Pentru a achiziționa produse Paula’s Choice puteți vizita locația, iar eu voi fi prezentă la locație între orele indicate mai sus.

Îmi cer scuze, datorită unor evenimente neprevăzute nu voi putea susține seminarii și nici consultanțe în particular de data aceasta, dar vă aștept cu drag dacă credeți că vă pot fi de ajutor. Nu sunt necesare programări, iar în limita timpului disponibil voi face consultanță personalizată (gratuită) doritoarelor.

Detalii despre locație.

Rutina de îngrijire a tenului meu – Primăvara/Vara 2015

Tenul meu este mixt, cu foarte puține porțiuni de ten normal, în mare parte tenul prezintă exces de sebum. În general tenul meu este predispus la apariția punctelor negre. De asemenea este destul de sensibil în sensul că nu tolerez iritanți și nu mă împac foarte bine cu filtrele chimice din produsele cu SPF. Cu rutina de mai jos previn apariția punctelor negre și a pustulelor, previn îmbătrânirea prematură a pielii și mă asigur ca am o piele care arată și se simte tânără și sănătoasă.

Rutina de mai jos este personală, complexă și a fost contruită în timp. În cazul în care începeți o rutină de îngrijire ca cea de mai jos fără să fi folosit niciodată produsele respective, este posibil ca tenul să aibă reacții adverse grave.

DIMINEAȚA
Îmi curăț tenul cu un produs solubil în apă, prefer unul cremos, tamponez ușor pielea cu un prosop curat pentru a o usca. Aplic un toner pentru hidratare ușoară. Comparativ cu toamna/iarna 2014 la pasul următor nu mai aplic serul cu 15% vitamina C (Resist C 15 Super Booster) ci aplic noul booster cu acid hialuronic, Resist Hyaluronic Acid Booster (link review). Aștept 1 minut pentru ca serul să intre în piele, apoi aplic protecția solară, aștept 4-5 minute înainte de a aplica machiaj (dacă îmi aplic machiaj). Prefer protecție solară colorată în locul fondului de ten, rareori aplic pudră și extrem de rar aplic fond de ten. Pentru protecție solară folosesc Elta MD Physical SPF 41, dar în zilele înnorate aplic Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 pentru protecție solară, este mai lejer ca textură și mai matifiant. Ambele produse sunt minerale și colorate.

Citește mai departe

Paula’s Choice Review – Resist Hyaluronic Acid Booster. Resist Oil Booster.

Resist Hyaluronic Acid BoosterPaula's Choice Resist Hyaluronic Acid Booster

A trecut un an de zile de când am fost impresionată profund de un produs cosmetic (Clinical 1% Retinol Treatment, de care sunt în continuare impresionată), deși în acest timp am încercat o grămadă de produse foarte bine formulate. Sincer nu aveam așteptări prea mari de la produsul despre care vreau să vă povestesc, dar a fost a€˜dragoste de la prima aplicarea€™, iar a doua zi dimineață l-am iubit și mai mult când am observat cum arată tenul meu.

Nu este vorba despre un produs tratament, nu are efecte asupra punctelor negre, acneei sau asupra altor afecțiuni cutanate. Acest produs este un concentrat anti aging care pur și simplu, în cazul meu, conferă o luminozitatea aparte tenului și netezește liniile fine. Practic tenul meu arată mai tânăr, iar produsul este atât de lejer pe piele încât îl pot aplica în fiecare dimineață și seară, fără să îmi încarce tenul.

Resist Hyaluronic Acid Booster este un produs din categoria boostere a€“ concentrate anti aging, care are rolul de a potența o rutină de îngrijire corectă și completă, prin acțiunea de îmbunătățire a semnelor îmbătrânirii pielii. În plus, previne deshidratarea tenului, iar pentru mine acest aspect este foarte important în această perioadă (am redus și aplicările de exfolianți la doar 3 aplicări pe săptămână). Acest booster are o textură deosebită, este un gel apos, aplicatorul are pipetă. La prima folosire este necesar să introduceți restrictorul de aer de pe pipetă pe sticlă și să îl fixați bine.

Citește mai departe

MASK Gel. MASK Plus Gel – Review

De ceva vreme au apărut pe piața din România câteva produse care au devenit foarte repede preferatele medicilor dermatologi atunci când este vorba de tratarea acneei. Cred că multe dintre voi ați auzit de Mask Gel și Mask Plus Gel, produse de Laboratoarele Farmaceutice Krymi Italia. Mai jos am scris părerea mea despre aceste produse (formulată în urma analizei listei de ingrediente), sper să vă fie de ajutor atunci când vă întrebați dacă vă sunt sau nu de folos aceste produse.

În primul rând vreau să vă spun câteva cuvinte despre ingredientele active ale acestor produse.

Mask Gel conține trei ingrediente active (așa cum găsim pe site-ul românesc), mai precis:
1. Tretinoin – În concentrație de 0.02%, practic aceste produse sunt singurele disponibile în România în acest moment, cu ingredientul activ tretinoin (din câte știu eu). Din păcate Retin-A nu este disponibil momentan. Concentrația acestui ingredient în Retin-A este de 0.05%, Retin-A fiind practic de 2,5 ori mai concentrat decât Mask Gel. Despre retinoizi am scris un articol complex pe care vă încurajez să îl citiți. Retinoizii medicamentoși cum este și tretinoinul și retinolul cu concentrații mari (1% sau mai mari) sunt eficienți în ameliorarea acneei.

Citește mai departe

Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant – Review

scholl velvet smooth electronic Așa cum îmi îngrijesc tenul cu atenție zi de zi, la fel am grijă și de pielea corpului folosind protecție solară pe zonele expuse luminii solare (chiar și iarna), exfolianți chimici și produse necesare hidratării.

Ca parte din îngrijirea corpului, manichiura și pedichiura sunt nelipsite din viața mea. O dată la 3 săptămâni îmi fac manichiura cu gel (este varianta cea mai eficientă pentru mine) și pedichiură clasică, în timpul iernii nici măcar nu folosesc ojă. Această îngrijire pe care o respect de cel puțin 10 ani îmi este potrivită și îmi menține mâinile și picioarele cu aspect plăcut, iar călcâiele mele sunt întotdeauna în stare perfectă.

Nicoleta, pedichiurista mea de ani de zile, îmi îngrijește de fiecare data călcâiele folosind o pilă manuală, prin ea am achiziționat în urmă cu ceva vreme pila de la Opi despre care am scris aici. Între timp au apărut o mulțime de pile, la prețuri ridicol de mici (exemplu: Balea, de la DM, preț 5 lei), dar la fel de eficiente ca și Opi (preț peste 100 lei), iar Nicoleta o folosește cu success pe cea de la Balea. Călcâiele mele nu necesită curățare cu lama, fiind îngrijite constant și mai ales pentru că nu am călcâie extreme de aspre și crăpate.

În urmă cu ceva vreme am avut ocazia de a testa pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant și nu am refuzat pentru că în timpul verii îmi îngrijesc călcâiele o dată pe săptămână, acasă, pentru a le menține catifelate și hidratate. În timpul iernii aceste tratamente nu îmi sunt necesare. Ideea de a încerca o pilă electronică mi s-a părut excelentă, mai ales că Scholl sunt lideri mondiali în îngrijirea picioarelor, deși pe parcurs entuziasmul mi-a scăzut simțitor datorită costurilor acestui dispozitiv. Dacă doriți un dispozitiv de lux pentru o pedichiură super rapidă alegeți pila Scholl Velvet Smooth. Dacă nu vreți să dați banii pe un astfel de produs există o mulțime de opțiuni la prețuri începând de la 5 lei.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.