Arhiva iulie 2014

1
Seminar și consultanță cosmetică – București, August 2014
2
Hidratarea buzelor
3
Ce te definește pe tine?
4
Abonare la articole noi
5
Prezentare blog nou

Seminar și consultanță cosmetică – București, August 2014

În luna August, 2014,  voi fi prezentă în București

1. Marți, 26 august – Consultanță cosmetică
2. Miercuri, 27 august – Consultanță cosmetică
3. Joi, 28 august – Consultanță cosmetică
Locația: Salon de Gală – Calea Floreasca Nr. 141-143
Repere: Salon de Gală este la etajul 1 al ultimului bloc de birouri de pe stânga, pe Calea Floreasca. La parterul blocului este Garanti Bank, iar la intrare este un portar care vă poate direcționa spre Salon de Gală. De asemenea pe bloc există un panou cu locația. Consultanța se desfășoară într-o sală adiacentă salonului, va fi clar marcat locul.

Consultanța cosmetică personalizată presupune analiza tenului, tipului de ten, afecțiunilor cutanate prezente pe ten și formularea unei soluții (rutină) de îngrijire personalizată cu recomandări de produse cosmetice.

Costul unei consultanțe este 70 Ron și durează 30 de minute. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0733 098 360. Prima programare este la ora 11.00, ultima programare este la ora 19.30. Costul consultanței se achită în avans.

Notă: În cazul în care doriți să achiziționați produse Paula’s Choice și nu aveți nevoie de consultanță, standul Paula’s Choice va fi deschis marți, miercuri și joi între orele 11.00 – 20.00 în locația respectivă.

Citește mai departe

Hidratarea buzelor

Hidratarea buzelor a fost întotdeauna o problemă pentru mine. În ultimii ani problema a devenit de-a dreptul frustrantă pentru că simțeam uneori că toată teoria pe care o știu despre hidratarea pielii (și a buzelor) e degeaba, încerc zeci de produse fără nici un rezultat notabil. Da, buzele mele erau hidratate la suprafață atâta timp cât balsamul era aplicat cu regularitate, dar totuși în fiecare zi buzele mele se crăpau și se descuamau.

Am încercat cam orice este posibil: balsamuri de tot felul, am aplicat mai des, am aplicat mai rar, am avut zile în care nu am aplicat balsam (am renunțat repede la această încercare), dar pur și simplu buzele mele nu erau hidratate.

În mai Paula Begoun a venit în București pentru evenimentul organizat de Paula’s Choice România și am petrecut cu ea două zile. Am întrebat-o un singur lucru despre îngrijirea pielii:

‘DE CE BUZELE MELE NU SUNT HIDRATATE DEȘI APLIC CONSTANT BALSAM?’

Citește mai departe

Ce te definește pe tine?

În urmă cu ceva timp am văzut filmarea de mai sus și m-am întrebat ce anume mă definește pe mine? Mi-a luat ceva timp să îmi răspund la această întrebare, dar de când mi-am răspuns m-am întors în fiecare moment dificil (și nu numai), la acel lucru care mă definește.

Probabil că vă întrebați de ce scriu pe acest blog de sfaturi cosmetice un articol de acest gen. Pentru că cele mai multe dintre noi acordă o importanță deosebită aspectului exterior și uită adevăratele valori. Pentru că sunt multe femei supărate (sau chiar deprimate) de felul în care arată tenul lor și pentru că aceste gânduri generate de supărări sunt cele care influențează major felul în care tenul va arată și în viitor.

Urmăriți cu atenție filmarea de mai sus, Lizzie a fost ‘etichetată’ că cea mai urâtă femeie din lume. Ce face această femeie? Se ghidează după lucrurile care o definesc, nu după felul în care arată și ajunge la 25 de ani să susțină discursuri motivaționale.

Citește mai departe

Abonare la articole noi

Acest articol este important pentru persoanele care primesc mail de informare atunci când se publică un nou articol pe blog.

Serviciul folosit în trecut pentru a trimite aceste mail-uri nu mai este de actualitate, este o platformă care nu mai este dezvoltată. Am fost nevoită să schimb platformă cu una nouă de aceea voi explica mai jos felul în care vă puteți abona la comentarii sau la articole.

1. Abonare la toate comentariile de pe site – Această opțiune nu mai este disponibilă din cauza numărului prea mare de mail-uri trimise. Practic după 400 de mail-uri trimise pe oră către adrese de gmail și yahoo serverele gmail și yahoo consideră spammer adresă care trimite și oprește trimitea mail-uri.

2. Abonare la comentariile unui anumit articol – În cazul în care doriți să fiți anunțați pe mail atunci când se scrie un nou comentariu la un anumit articol puteți să vă abonați atunci când plasați un comentariu. În cazul în care nu doriți să scrieți comentarii, dar doriți să vă abonați la un anumit articol puteți scrie un comentariu cu textul ABONARE și să bifați căsuță de abonare la comentarii. Veți primi un mail generat automat, în care vi se cere să confirmați abonarea la comentarii. Va rog să țineți cont de faptul că dezabonarea o puteți face din fiecare mail primit și că eu nu pot dezabona abonații.

3. Abonare la articole noi scrise pe blog – În cazul în care doriți să fiți anunțați pe mail atunci când se scrie un nou articol vă rog să vă înscrieți adresa de email în sidebar-ul din dreapta, în secțiunea ‘Abonare articole noi’. La fel ca și mai sus, se trimite un email de confirmare și vă puteți dezabona oricând doriți. În cazul în care ați fost abonați prin vechiul sistem și doriți să primiți articolele noi prin email vă rog să vă abonați prin noul sistem pentru că cel vechi nu va mai trimite mail-uri.

4. Abonare la articole noi prin RSS – În sidebar-ul din dreapta și pe pagina ‘Acasă’ exista opțiunea de abonare prin RSS.

Acest articol va fi șters după 30 de zile.

Prezentare blog nou

Bine ați revenit!

Scriu acest articol cu emoție și bucurie pentru că în sfârșit pot spune că noul blog mă reprezintă. Sper să vă fie pe plac schimbarea blogului pasagera.ro.

Categoriile în care sunt încadrate articolele se gasesc pe bara de sus, în dreapta, la fel și motorul de căutare. Fiecare categorie are altă culoare, iar culorile se văd diferit în funcție de display-ul calculatorului vostru.

În pagina Seminarii există calendarul seminariilor trecute și viitoare.

Aveți opțiunea de a trimite prietenilor fiecare articol pe platforme sociale sau chiar pe mail. De asemenea, în partea din dreapta jos a ecranului apare o mică săgeată cu ajutorul căreia puteți ajunge din nou în partea de sus a blogului.

Vă rog să îmi semnalați orice problemă de funcționare pe care o observați pe blog, îmi va fi de ajutor. În următoarele două luni voi revizui toate articolele de pe blog.

Ca noutate, veți găsi un citat în footer, citat pe care îl propun ca temă în luna respectivă. Tot la noutăți, în curand vor apărea articole în categoria Recomandări non-beauty.

Din păcate abonările la comentarii noi nu s-au putut păstra, în acest sens vă rog să vă reabonați dacă doriți să fiți informați prin email când se postează comentarii noi la un anumit articol. În cel mai scurt timp voi răspunde la toate comentariile care sunt în acest moment în așteptare, dar este foarte posibil să nu primiți email de informare, vă rog să verificați blogul. Abonările la articole noi s-au păstrat.

Să ne citim cu drag în continuare, v-am pregătit multe surprize.

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.