Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant – Review

scholl velvet smooth electronic Așa cum îmi îngrijesc tenul cu atenție zi de zi, la fel am grijă și de pielea corpului folosind protecție solară pe zonele expuse luminii solare (chiar și iarna), exfolianți chimici și produse necesare hidratării.

Ca parte din îngrijirea corpului, manichiura și pedichiura sunt nelipsite din viața mea. O dată la 3 săptămâni îmi fac manichiura cu gel (este varianta cea mai eficientă pentru mine) și pedichiură clasică, în timpul iernii nici măcar nu folosesc ojă. Această îngrijire pe care o respect de cel puțin 10 ani îmi este potrivită și îmi menține mâinile și picioarele cu aspect plăcut, iar călcâiele mele sunt întotdeauna în stare perfectă.

Nicoleta, pedichiurista mea de ani de zile, îmi îngrijește de fiecare data călcâiele folosind o pilă manuală, prin ea am achiziționat în urmă cu ceva vreme pila de la Opi despre care am scris aici. Între timp au apărut o mulțime de pile, la prețuri ridicol de mici (exemplu: Balea, de la DM, preț 5 lei), dar la fel de eficiente ca și Opi (preț peste 100 lei), iar Nicoleta o folosește cu success pe cea de la Balea. Călcâiele mele nu necesită curățare cu lama, fiind îngrijite constant și mai ales pentru că nu am călcâie extreme de aspre și crăpate.

În urmă cu ceva vreme am avut ocazia de a testa pila electronică Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant și nu am refuzat pentru că în timpul verii îmi îngrijesc călcâiele o dată pe săptămână, acasă, pentru a le menține catifelate și hidratate. În timpul iernii aceste tratamente nu îmi sunt necesare. Ideea de a încerca o pilă electronică mi s-a părut excelentă, mai ales că Scholl sunt lideri mondiali în îngrijirea picioarelor, deși pe parcurs entuziasmul mi-a scăzut simțitor datorită costurilor acestui dispozitiv. Dacă doriți un dispozitiv de lux pentru o pedichiură super rapidă alegeți pila Scholl Velvet Smooth. Dacă nu vreți să dați banii pe un astfel de produs există o mulțime de opțiuni la prețuri începând de la 5 lei.

Pila Scholl îndepărtează celulele moarte de pe călcâie cu ușurință, timpul dedicat îngrijirii călcâielor este foarte scurt, în 2-3 minute pot obține călcâiele ideale: catifelate și hidratate (după aplicarea unei creme hidratante). Cea mai bună metodă de folosire (din punctul meu de vedere, valabil pentru toate pilele, indiferent dacă sunt electronice sau nu) este următoarea:
1. Țineți picioarele în apă călduță timp de 5 – 10 minute. Eu prefer să folosesc pila după duș, dar dacă doriți să va răsfățați și aveți timp la dispoziție puteți folosi apă călduță cu petale de trandafir, cu geluri special destinate îngrijirii picioarelor sau pur și simpul apă cu gel de duș.
2. Îndepărtați cu atenție excesul de apă de pe picioare, pila se poate folosi doar pe pielea uscată (valabil pentru orice tip de pilă de călcâie).
3. Folosiți pila pentru a îndepărta celulele moarte, atâta timp cât este necesar pentru a obține călcâie catifelate.
4. Folosiți o cremă hidratantă. Seara puteți folosi un unt hidratant și șosete, iar dimineața veți avea călcâie incredibil de catifelate.

Avantajele pilei Scholl Velvet Smooth:
– ideală pentru călcâiele foarte uscate și crăpate care în general necesită timp îndelungat pentru a fi îngrijite
– scurtează timpul de îngrijire a călcâielor, iar îndepărtarea celulelor moarte se realizează fără nici un efort
– se curăță extrem de ușor, capul diamantat se ține sub jet de apă pentru câteva secunde, apoi se tamponează ușor cu un prosop curat (cel mai bine cu un prosop de hârtie) pentru a se usca
– dacă se aplică o presiune prea mare atunci când se folosește pila, dispozitivul se oprește automat

Dezavantajele pilei Scholl Velvet Smooth:
– costul ridicat. În principiu pila nu este scumpă, dacă o căutați veți găsi magazine online care au reduceri, o puteți obține chiar la preț mai mic de 100 de lei, dar capul diamantat trebuie schimbat după 12 folosiri iar acesta costă aproximativ 25-35 lei/bucată.
– nu are încărcător, bateriile trebuiesc înlocuite periodic

Pentru a menține călcâiele catifelate și hidratate îngrijirea lor trebuie făcută periodic, vara mai des decât iarnă. Rezultatele unei pile pentru călcâie sunt imediate, iar dacă nu ați folosit nicioadata o pilă va recomand să încercați, mai ales dacă aveți călcâie aspre, veți fi impresionate. Puteți eventual să alegeți variantele manuale, mai ieftine, iar dacă sunteți mulțumite de rezultate puteți lua în considerare pilele electronice, cum este și cea de mai sus.

Articolul de mai sus reprezintă părerea mea despre produsul primit pentru testare, prin campania inițiată de BUZZStore.

4 comentarii

Scrie un comentariu
    • Cristina,
      Bataturile adanci nu se indeparteaza nici cu lama, din pacate. Aceasta pila indeparteaza exact cat indeparteaza orice pila de calcaie, mai precis celulele moarte de la suprafata pielii. Bataturile se amelioreaza cu acizi folositi constant.

  • Pila electronica scholl velvet smooth espress versiuinea cu praf de diamant este incredibila, si functioneaza (aproape) instant O recomand mai ales vara.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.