‘Comentarii’ prin telefon

Dragi cititoare/cititori,

Pentru a veni în sprijinul celor care doresc să ia legătura cu mine pentru a afla răspunsuri la întrebări despre îngrijirea pielii vă pun la dispoziție un număr de telefon la care mă puteți contacta în fiecare zi de vineri între orele 11 am și 12 pm (o oră).

Tel: 0356 421736 – Rețeaua RDS, Telefonie fixă, număr cu tarif normal

În acest moment există câteva sute de comentarii în asteptare, iar timpul nu îmi permite să răspund foarte repede la ele. De aceea cred că o întrebare adresată telefonic va primi un raspuns mai rapid. Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsurilor la întrebările din comentarii și vă încurajez să mă sunați, răspund cu plăcere.

De asemenea doresc să vă anunț că în ultima săptămână din septembrie voi fi prezentă în București pentru a susține 3 seminarii despre îngrijirea pielii, în curând voi anunța pe blog locația și condițiile de participare.

Vă multumesc pentru că existați și vă doresc multă sănătate!

Corina Allan

7 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.