Tehnică de machiaj – Foiling

Există o tehnică de aplicare a fardurilor şi pigmenţilor care are ca avantaje amplificarea culorii acestora şi reducerea cantităţii de particule de fard care cad de pe pleoape în timpul aplicării clasice. Această tehnică se numeşte foiling.
Când folosiţi pigmenţi practic creaţi o pastă care atunci când se usucă arată ca o foiţă metalică. Acest lucru nu se poate realiza cu un pigment mat.

In cazul fardurilor trebuie sa umeziti pensula si sa o folositi ca de obicei. Se poate umezi cu orice inclusiv cu apă. Dacă preferaţi un tub de tip spray pentru acest lucru trebuie să reîmprospătaţi apa de fiecare dată când o folosiţi pentru a preveni acumularea bacteriilor. Pentru mai multă siguranţă puteţi încerca această metodă pe o porţiune mică de fard, astfel nu riscaţi să îi stricaţi consistenţa, fardurile mate nu sunt potrivite pentru foiling.
Sunt persoane care preferă să folosească metoda doar cu pigmenţi, dar eu folosesc şi farduri fără probleme.

Pentru că sunt foarte multe video-uri pe internet care explică şi arată în ce fel se foloseşte foilingul nu consider necesar încă unul. Dar am ales pentru voi o variantă scurtă şi destul de explicativă.

5 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.