Consultanță cosmetică cu scanner Observ 520 și seminar ingrediente active – București Februarie 2020

Așa cum am promis anul trecut, în luna februarie voi fi prezentă la București alături de echipa și produsele Paula’s Choice, pentru mai multe zile dedicate îngrijirii pielii. Programul evenimentului este prezentat mai jos: consultanță cosmetică și seminarul despre alegerea ingredientelor active și metodele de aplicare pentru rezultate optime.

Data: Marți, miercuri 18-19 februarie și sâmbătă, duminică 22-23 februarie
Locația: Commons Unirii, strada Halelor 5, etaj 2

1. Consultanță cosmetică, scanare și analiză ten cu Observ 520

Marți și miercuri, 18-19 februarie, 10:30 – 18:30 

Consultanța cosmetică presupune scanarea și analiza tenului cu Observ 520, determinarea tipului de ten, afecțiunilor cutanate prezente pe ten și formularea unei soluții (rutină) de îngrijire personalizată cu recomandări de ingrediente active și produse cosmetice.

Cum funcționează scannerul Observ 520? Scanează pielea 2 mm în profunzime și produce 6 imagini diferite ale tenului care prezintă probleme vizibile cu ochiul liber și probleme care nu sunt vizibile sub lupă care mărește de 10x. În urma analizei imaginilor pot face recomandări personalizate pentru a avea un ten sănătos, cu aspect cât mai tânăr.

Scanările se pot trimite pe mail și sunt salvate în baza de date a dispozitivului, pentru monitorizare periodică. În acest fel puteți afla concret cât de mult vă ajută produsele folosite și puteți acționa asupra anumitor probleme înainte ca ele să devină vizibile pe ten. Detalii despre scannerul Observ 520 am scris pe pagina Consultanță.

Pregătirea pielii pentru scanare

Pentru scanare pielea trebuie să fie curată, fără produse aplicate după curățare. Cele mai bune imagini se obțin când se scanează pielea după cel puțin 6 ore de la curățare, ideal ar fi să poți curăța pielea cu 24 de ore înainte de scanare.

Curăță pielea cu atenție, asigură-te că ai îndepărtat reziduurile de produse aplicate pe ten, machiajul, sebumul și impuritățile. După curățare tamponează ușor pielea cu un servețel de hârtie și nu aplica produse cosmetice. În funcție de ora la care este programată consultanța poți alege ora la care să pregătești pielea pentru scanare, de preferat în seara înainte de scanare.

Atenție, pielea nu este protejată de radiațiile UV și este bine să nu te expui luminii solare înainte de scanare. Imediat după scanare vei putea aplica protecție solară.

Dacă nu poți să pregătești pielea (curățare, fără aplicare de produse cosmetice) cu cel puțin 6 ore înainte de scanare nu are rost să te programezi la consultanță. Poți curăța pielea chiar înainte de scanare, dar din păcate lipsește sebumul natural și alte elemente care sunt îndepărtate în timpul curățării, iar unele din cele 6 imagini nu sunt foarte concludente.

Programări pentru scanare și analiză

Costul unei consultanțe este 200 lei și durează 30 de minute. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0732 806 303, între orele 10.00 – 17.00, de luni până vineri. Costul consultanței se achită în avans, prin transfer bancar și nu se restituie dacă se anulează programarea. (Toate locurile pentru consultanță și seminar sunt ocupate. Vă rog să vă abonați cu adresa de mail să primiți notificări, revin la București în septembrie. Mulțumesc pentru înțelegere.)

2. Seminar Ingrediente active – beneficii pentru piele, concentrații și metode de aplicare

Duminică, 23 februarie, 11.00 – 12.30.

Pornind de la rutina de bază care include curățare, protecție solară și hidratare, putem folosi exfolianți, seruri, boostere, esențe și creme cu diverse ingrediente active pentru a îmbunățăți aspectul pielii și a ameliora problemele tenului. Am ales cele mai cunoscute ingrediente și câteva mai nou apărute pentru acest seminar:

 • Acizi exfolianți BHA (acid salicilic) și AHA (acid glicolic și lactic)
 • Retinol și esteri ai retinolului
 • Adapalene și tretinoin
 • Vitamina C (acid ascorbic)
 • Niacinamide
 • Acid azelaic
 • Arbutin
 • Bakuchiol
 • Acid hialuronic
 • Peptide
 • Ceramide
 • Probiotice, prebiotice, postbiotice
 • Bonus: filtre solare minerale și sintetice

După prezentare voi răspunde la întrebări 30-45 de minute. V-am pregătit și o surpriză la final, în funcție de timpul disponibil voi încerca să vă arăt cu ajutorul scannerului cât de bine sunteți protejate de radiațiile solare.

Pentru seminar sunt disponibile 40 de locuri. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0732 806 303, între orele 10.00 – 17.00, de luni până vineri.

După eveniment voi trimite pe mail prezentarea de la București participanților. Acest seminar este gratuit și are ca scop prezentarea ingredientelor active și integrarea în rutina de îngrijire a tenului pentru a obține cele mai bune rezultate.

Vă rog să rezervați un loc la seminar doar dacă știți că puteți veni la eveniment, iar dacă intervine ceva și nu puteți participa vă rog frumos să mă anunțați telefonic sau sms (0732 806 303). Mulțumesc pentru înțelegere.

Vânzare și recomandări de produse Paula’s Choice

Sâmbătă 22 februarie – 10.00 – 18.30
Duminică 23 februarie – 10.30 – 18.30

Alături de Anca și Violeta de la Paula’s Choice vă răspund la întrebări despre produsele Paula’s Choice și vă ajut să construiți rutina de îngrijire a pielii. Sâmbătă între orele 15.00 – 17.30 voi face scanări (10 minute/scanare) pentru clienții Paula’s Choice, detalii aici.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.