Despre produsele Paula’s Choice – Protecție solară

Toate produsele pentru protecție solară Paula’s Choice pot fi aplicate oriunde pe corp, inclusiv pe ten. Cantitatea de produs pentru protecție solară necesară pentru ten este aproape cât o migdală, iar produsul trebuie aplicat cu cel puțin 20 de minute înainte de a ieși din casă pentru a fi eficient. Dacă aveți senzații de usturime după aplicarea produselor cu SPF mai mult de 20 de minute dupa aplicare (atenție: este foarte important să nu vă expuneți soarelui timp de 20 de minute dupa aplicare și nici să stați langă ferestre) este posibil ca pielea să nu tolereze ingredientele și e mai bine să renunțați la produs. De multe ori, după două săptămâni de la aplicarea aceluiași produs pielea se obișnuiește cu ingredientele factor de protecție și nu mai ustură.

Paula’s Choice comercializează mostre, vă recomand să încercați produsele înainte să le achiziționați. Produsele cu protecție solară se aplică în fiecare dimineață, indiferent de anotimp, pe toate zonele de piele expuse luminii solare, inclusiv pe gât și decolteu.

Dacă aveți ten mixt sau gras nu este necesar să aplicați cremă hidratantă înainte de a aplica produsul cu protecție solară, toate produsele Paula’s Choice cu protecție solară conțin ingredientele necesare hidratarii: antioxidanți, ingrediente reparatoare, anti iritanți.

Produsele cu SPF 30, care nu sunt rezistente la apă pot folosit în orice lună din an, dar dacă transpirați sau fața se udă cu apă trebuie reaplicate imediat. Dacă aveți rutine complexe de îngrijire cu exfolianți, retinoizi, etc, puteți folosi produsul în orice zi din an cu reaplicare în cazurile de mai sus și reaplicare dacă petreceți mai mult de 3-5 ore de la ora aplicării expuși soarelui, iar în zilele cu soare foarte puternic e nevoie să aplicați un SPF mai mare de 30. În cazul în care aplicați un fond de ten SPF 15 sau mai mare după ce ați aplicat protecția solară SPF 30 sau mai mare reaplicarea protecției solare este necesară după 5-8 ore de expunere la lumina solară. Într-o zi normală în care dimineața mergeți la serviciu (într-o clădire, nu afară) reaplicarea protecției solare SPF 30 sau mai mare, nu este necesară.

Toate produsele cu protecție solară au marele beneficiu de a preveni apariția ridurilor, petelor și a altor semne de îmbătrânire ale pielii deoarece radiațiile solare sunt cele care duc la distrugerea celulară și la pierderea elasticitații și îmbătrânirea pielii. Nu există anti aging fără protecție solară. Efectele negative ale soarelui generate pe parcursul anilor în care pielea nu a fost expusă soarelui sunt imposibil de îndepărtat cu produsele cosmetice dacă nu se începe folosirea protecției solare, în fiecare zi din an, pentru tot restul vieții.

La cumpăƒrăƒturi de cosmetice -€“ produsele cu factor de protecție solară

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivită tenului gras și mixt, în special sensibil. Are textură de loțiune, o formulă elegantă, colorată care se întinde extrem de ușor pe ten și matifiază. Produsul nu are putere de acoperire foarte mare, culoarea lui practic uniformizează ușor culoarea tenului. Conține doar filtre minerale, protejează de întreg spectrul solar.

Resist Skin Restoring Moisturizer SPF 50 60ml
Din punctul meu de vedere acest produs nu este cel mai potrivit pentru protecția solară deoarece singurul ingredient care protejează este titanium dioxide. Deși el este aprobat pentru protecție solară completă, exista încă semne de întrebare dacă produsul protejează sau nu de UVA1. Dacă aveți îndoieli sau rutine complexe cu exfolianți și retinoizi este mai bine să alegeți alt produs pentru protecția solară. Potrivit doar tenului normal, uscat și foarte uscat, conține doar filtre minerale, ceea ce îl face potrivit tenului sensibil, cu eczemă sau roazacee.

Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 60ml
Potrivit tenului normal și mixt, chiar și tenului puțin uscat. Are textură fluidă, foarte lejeră. Se întinde pe piele foarte ușor, se absoarbe imediat și nu lasă peliculă lipicioasă sau albă pe suprafața pielii. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Singura problemă a acestui produs, din punctul meu de vedere, este faptul că nu este matifiant. Pe tenul meu mixt, cu zona T extrem de grasă și cu obrajii normali, fără zone uscate de piele, produsul nu poate ține în frâu excesul de sebum mai mult de 2 ore.

Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ 60ml
Formulă identică cu Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50, acest produs a fost etichetat SPF 30+ deoarece este inclus în gama anti acnee, iar persoanele cu acnee evită în general să aplice SPF 50 deoarece se așteaptă la o textură emolientă și lipicioasă. Cred ca acest produs este potrivit tenului acneic, dar nu tenului gras.

Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivit tenului normal și mixt sau gras. Are textură de loțiune, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar.

PC4Men Daytime SPF 30 – Pentru că în general bărbații preferă produsele cosmetice etichetate pentru bărbați, Paula’s Choice a lansat gama PC4Men. Crema hidratantă inclusă în această gamă este de fapt formulă identică cu Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants.

Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 30 with Antioxidants 60ml
Potrivit tenului normal și uscat. Are textură de cremă hidratantă, lejeră, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Nu este potrivit tenului foarte uscat, nu este un produs cu textură grasă.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 30 and Antioxidants 60ml
Potrivit tenului uscat, în special tenului sensibil, cu eczemă și rozacee. Are textură de cremă hidratantă, emolientă, nu lasă peliculă albă pe suprafața tenului. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Calm Mineral Moisturizer SPF 30 Normal to Oily Skin 60ml
Potrivit tenului normal, mixt și gras, în special tenului sensibil, cu eczeme și dermatite. Are textură de cremă, nu lasă peliculă albă sau grasă pe suprafața tenului. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 and Antioxidants 148ml
Potrivit tenului normal, mixt sau puțin uscat. Conține doar filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar. Este very water-resistant și ideal pentru a fi folosit vara dacă aveți rutine complexe de îngrijire care conțin exfolianți, retinoizi, etc. Nu vă recomand să îl folosiți iarna decât dacă efectuați peelinguri sau alte proceduri foarte iritante tocmai pentru că ingredientele necesare ca produsul să fie water resistant pot fi problematice pentru ten și e mai bine să le evitați când nu sunt necesare. În cazul în care tenul tolerează foarte bine produsul îl puteți folosi tot timpul anului.

Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants 50ml (Atenție: în 2013 acest produs a fost redenumit Hydraligh Shine Free Daily Mineral SPF 30, iar produsul Resist Ultimate Anti Aging Hand Cream SPF 30 a fost reformulat, nu mai este potrivit tenului normal sau mixt. Informațiile de mai jos sunt pentru formula actuală, nu pentru formula veche.)
Acest produs este destinat îngrijirii mâinilor, dar dacă doriți să îl aplicați pe ten puteți face asta. E potrivit tenului normal sau uscat.  Are textură de cremă hidratantă, lejeră, nu lasă peliculă albă pe suprafața tenului. Conține filtre fizice și filtre chimice, protejează de întreg spectrul solar.

Barely There Sheer Matte Tint SPF 30 30ml
Potrivit pentru tenul normal, mixt sau puțin uscat, este un produs cu textură de cremă, colorat. Conține doar filtre fizice, protejează de întreg spectrul solar.

Lista produselor cu protecție solară, în ordinea senzației de matifiere sau hidratare pe care o au pe piele.

1. Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants – matifiant, filtre minerale, colorat, ten mixt sau gras
2. Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants – matifiant, filtre minerala, ten normal, mixt sau gras
3. Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, mixt sau gras
4. PC4Men Daytime SPF 30 – identic cu Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense SPF 30 with Antioxidants
5. Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
6. Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ – identic cu Resist Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50
7. Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 and Antioxidants – matifiant/hidratant, filtre chimice, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
8. Barely There Sheer Matte Tint SPF 30 – matifiant/hidratant, filtre minerale, colorat, ten normal, ten mixt, ten puțin uscat
9. Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF 30 with Antioxidants – hidratant, filtre chimice, ten normal, ten uscat
10. Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants – hidratant, filtre chimice și minerale, ten normal, ten uscat
11. Resist Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 with Antioxidants – hidratant, filtre minerale, ten normal, ten uscat, ten foarte uscat
12. Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion with SPF 30 and Antioxidants – hidratant, filtre minerale, ten uscat, ten foarte uscat

106 comentarii

Scrie un comentariu
 • Buna Corina,
  Au venit zilele insorite si automat si nevoia de spf mai mare. In 3 seri ma dau cu lightening cu hidrochinona si 7% aha, iar o seara differin. Targetez pete de melasma si urme ramase pustule. Dimineata ma dau spf paula 30. De cateva zile testez pc 45 pe care o simt iritanta in jurul ochilor (ma gandesc sa ma dau in perspectiva cu protectie minerala in jurul ochilor si in rest chimica, sper ca e ok). Intrebarea mea este: daca dau seara cu ce-am mentionat mai sus, iar dimineata cu spf 50 este ok si suficient cand ies in parc cu cea mica? In parc eu ma feresc cat pot de soare, dar tot expun fata ocazional. Grija asta apare in weekend cand invariabil ies in parc cu cea mica. Pot face toata vara tratamentul cu hidrochinona si spf 50?
  Multumesc frumos!
  Nicoleta

  • Buna Nicoleta,
   Da, poti sa aplici spf mineral in jurul ochilor si chimic pe restul fetei.
   Da, poti sa folosesti toata vara hidroquinona aplicata seara cu SPF 50 aplicat in fiecare dimineata. SPF 50 este protectie maxima, te protejeaza de putin peste 97% din razele solare. Protectie 100% prin produse cosmetice nu exista.

   • Multumesc Corina!
    In cursul saptamanii stau mai mult la birou, ma gandeam pana in mai sa mai folosesc spf 30, iar in weekend, cand stiu ca ies in parc spf 50. Crezi ca e o idee buna?
    In plus, mai am o grija: daca eu ma dau cu spf 30 sau 50 la ora 08.00 cand plec de acasa la birou, cand ma intorc de la birou, la ora 18.00 soarele este inca pe cer, mai beneficiez de protectie? Cand plec la birou ma dau si cu fond de ten :(. Ce m-ai sfatui?
    Multumesc inca o data!
    Nicoleta

    • Buna Nicoleta,
     Da, poti aplica SPF 30 pana in mai. Da, esti protejata si la ora 18 cand termini serviciul daca ai aplicat SPF 45-50 in lunile de vara, sau SPF 30 in toamna, iarna, primavara.

 • am cumparat de la Corina,printre altele si “Moisture Boost Daily Restoring Complex with SPF30″.Asa se pare ca nu e pentru tenul meu si as dori sa o vand daca are cineva nevoie de ea.
  A fost folosita doar 2 zile(adica de 2 ori)si o dau cu 65 lei -cheltuieli de posta incluse(transport curier)

 • Buna,

  Am aplicat pana acum de 2 ori Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 si de fiecare data am avut usturimi in jurul ochilor pentru vreo 5-10 minute. Imi recomanzi sa o mai folosesc inca vreo saptamana-2 si sa vad daca se obisnuieste tenul meu cu ea sau sa renunt la aplicarea ei?
  Multumesc

 • Salut Corina! Am o intrebare mai veche legata de Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45, acum cu 50. De ce PC nu a reusit sa-l vanda pe piata din Australia? Am cautat pe internet mai multe informatii despre legislatia lor. Am inteles ca Oxybenzone nu este nicidecum preferatatul australienilor, insa si lotiunea cu SP15 il contine in procent mare si totusi este vandut. Imi poti da te rog mai multe informatii? Cand vorbim de legislatia europeana si americana, e bine sa o includem si pe cea din Australia. Cred ca aveam multe de invatat de la ei si poate vom reusi sa nu facem aceleasi greseli. Cu soarele nu e de joaca.
  Multumesc anticipat! Anca A

  • Buna Anca,
   In SUA concentratia maxima admisa de oxybenzone este 6%, in Australia este 5%. Cel putin asa stiu eu.
   In Skin Balancing SPF 15 concentratia este 2%.

 • Corina, am descoperit blogul tau printr-o colega de servici care mi-a recomandat produsele PC. Am si achizitionat un BHA2% gel(si intradevar functioneaza. nu-l folosesc de f mult timp, dar se vad rezultate) si o crema hidratanta. EU am tenul f uscat cu roseata(pe langa unele puncte negre care raman in piele daca nu le scot si unele cosuri(nici nu stiu cum sa le numesc), care ies foarte greu. As vrea sa cumpar o crema hidratanta cu spf. Ce imi recomanzi? Multumesc

 • Buna Corina,
  Am citit într-un comentariu lăsat de tine ca ai recomandat folosirea unui fond de ten cu spf 30, insa eu știam ca fondurile de ten au undeva la spf 15-20. Spune-mi te rog exista fonduri de ten cu protecție mai mare, si daca răspunsul este afirmativ poti sa imi recomanda ceva.
  Multumesc

 • Buna Corina,
  Nu am ti-am scris de mult si am acum o dilema , poate imi dai un sfat cand/ daca ai timp. Mi-ai trimis in primavara produsele :Hydralight cleanser & toner, BHA 2% si Resist Body Lotion AHA 10% pe care le-am inglobat in rutina zilnica alaturi de Differin -seara BHA dimineata si AHA l-am folosit mai mult pe corp (maini si picioare in special) pt ca pt fata mi s-a parut prea cremoasa (tenul meu este f gras ).
  In primul rand iti multumesc inca o data pentru ca dupa cateva luni cu noua rutina, chiar daca Differin-ul a fost clar produsul care m-a ajutat sa scap de chisturile sub-mandibulare si ‘cosuri’ aproape definitiv, dupa utilizarea produselor PC si aplicarea sfaturilor tale am ajuns sa am tenul in cea mai buna ‘stare’ dupa cativa ani buni de cand am renuntat la Diane35.
  Mi se termina curand mostrele de crema cu SPF50 de la Bioderma care mi-au fost destul de bune, (am folosit de mai multe tipuri: MAX,Spot, AR) desi tenul ramane intotdeauna uleios dupa ele ,chiar si dupa cea matifianta cu SPF30 si trebuie sa il ‘tapetez’ cu hartie absorbanta de mai multe ori pe zi pt a nu ‘sclipi’ :). Am testat si mostra de Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 care mi-ai trimis-o dar in primul rand am simtit o senzatie de ‘arsura’ neplacuta care nu a trecut f repede, si tenul mi-a fost tare uleios dupa aplicare desi intr-adevar textura era f buna si parea foarte ‘lejera’.
  Si acum dilema mea: am vazut reviewuri f bune la noile produse PC cu SPF 30 din gamele Hydralight ,Skin balancing si RESIST Super-Light Daily Defense SPF 30 care vad ca nu e disponibila deocamdata decat in US/Canada.
  Din fericire am pe cineva care vine din Canada prin septembrie si pot sa comand la preturile muult mai bune care le au acolo (yuppy 🙂 )
  Desi in mod normal cred ca ar trebui sa o aleg pe cea Skin balancing am vazut pe site-ul americat cateva comentarii cum ca nu ar fi suficient de matifianta, si recomandarea celor de la customer care de a incerca ‘RESIST Super-Light SPF 30 which is more mattifying’. Un alt avantaj cred ca ar fi faptul ca e colorata putin, dar si dezavantajul ca e mai scumpa putin. Ma intreb daca diferenta de pret este oglindita si intr-o calitate superioara a produsului , dar nu prea pot sa imi dau seama din lista de ingrediente si recomandari /comparatii intre produse.
  As alege-o pe Resist super-light si pt ca are protectie minerala (zinc oxide dar intr-o formulare speciala care spun ei ar fi ok si pt oily si pt acne-prone skin) chiar daca nu e cea mai indicata in general pt tenul gras, pt ca Extra care non-greasy are filtre chimice si cred ca ele sunt responsabile pt senzatia de arsura care am avut-o.
  Am vazut si articolul tau despre ABCDerm Solaire SPF 50+ si m-ar fi tentat sa o iau datorita pretului f bun si indicatiilor tale, dar ma gandesc ca pentru toamna-iarna imi va fi suficient si SPF 30 si produsele acestea cu SPF30 de la Paula’s Choice ,oricare il voi alege ,pe langa faptul ca (sper eu) imi vor fi mai benefice ,m-ar ‘scuti’ de achizitionarea separata a unei lotiuni hidratante pt ca tenul meu fiind inca f gras nu il simt bine daca mai pun si o crema hidratanta inainte de cea cu SPF , si parca nici seara nu mai ‘incape’ peste Hydralight toner+ Differin ( pana acum nu am prea utilizat deloc un astfel de produs, dar probabil dupa ce se va raci vremea va fi cazul ).
  Stiu ca esti foarte ocupata si ca probabil nu ai prea multe de spus despre RESIST Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 pt ca nu e in catalogul de Europa (banuiesc ca va apare totusi) dar ti-am scris totusi toata povestea pt ca m-am gandit ca poate ai vreun sfat care sa imi faca decizia mai usoara :).

  • Buna Gia,
   Ma bucur foarte mult ca tenul tau este sanatos si ca se vede asta 🙂
   Alege clar Resist Super Light SPF 30. Este un produs excelent, special formulat pentru tenul mixt, gras cu problema de toleranta a filtrelor chimice. Va fi suficient de matifiant, dar nu va usca tenul.
   In Europa apare in octombrie si e cel mai asteptat produs (el si C15 – surpriza anului de la Paula’s Choice).
   Daca ai posibilitate sa cumperi la pret mai bun decat Europa e si mai bine.

   • Da, am vazut ca are numai review-uri f f bune 🙂 De-abea astept sa mi-l aduca (prin octombrie cred ca ajunge ) si va scriu , sper numai de bine 🙂
    Studiez acum si fondurile de ten cu protectie solara pentru un plus de siguranta impotriva soarelui si pt o acoperire mai ‘serioasa’ si uniformizare a culorii 🙂
    Cred ca voi incerca Best Face Forward Foundation care acum e in categoria SPF 25 si sper sa nimeresc culoarea .Ma gandesc ca poate ai mostre si ar fi o idee buna sa le comand de la tine ca sa fiu linistita ca am ales corect 🙂 Am tenul gras si din cate am tot citit pe siteul Paulei ar fi cel mai potrivit pt mine. Sper si sa se impace bine cu Resist Super Light SPF 30 si poate aplicate impreuna sa fie ok si pt vara viitoare ( avand in vedere ca le voi primi in toamna sigur imi ‘ajung’ un an ma gandesc eu).
    Si acum citind articolul cu rutina ta pt vara aceasta ma gandesc ca urmatoarea pudra utilizata alternativ sau chiar peste cele 2 de mai sus la ‘ocazii speciale ‘ sau soare puternic sa fie pudra cu spf 50 , dar vad ca nu e disponibila momentan la iherb 🙁 mai cercetez cum as putea comanda si poate mai pun un comment acolo ca sa nu deviez aici de la subiect 😀

 • Da, ai dreptate , chiar daca imi comand 2 bucati vad ca au doar 2oz deci in total aprox 120 ml si chiar daca incep sa le folosesc numai din noiembrie intr-adevar e posibil sa raman in pana in plina vara . Deci ma gandesc sa ma aprovizionez la pretul de USA si sa iau 3 desi ma cam intind 😀 Sper ca in combinatie cu fond de ten si /sau pudra cu SPF sa fie suficienta protectia in timpul verii ( nu ma expun la soare deloc, doar ‘accidental’ eventual).
  Despre fondul de ten si pudra ce parere ai? s-ar impaca bine oare cu Resist Super Light SPF 30 ? Si oare as putea sa comand mostre de Best Face Forward Foundation de la tine ? Ma gandesc ca la intrebarea aceasta probabil imi vei raspunde pe email si sa imi spui in cat timp ar ajunge,cum platesc si cat e transportul pt ca poate s-au mai schimbat conditiile din primavara cand am comandat eu 🙂
  Multumesc inca o data pt sfaturi :-*

 • Vad ca se discuta deja de noul Resist SPF 30. Am avut ocazia acum cateva saptamani sa comand din SUA si intamplarea a facut ca fix in ziua comenzii sa apara produsul 🙂 Am luat o mosta, extrem de curioasa si cu mari sperante. Textura la aplicare seamana cu cea a serului SB, am fost placut impresionata, dar dupa aplicare, in decurs de 10-15 minute, se transforma tot mai mult in senzatia „aspra” si lipicioasa la atingere pe care o lasa SPF-urile minerale in general. Eu am aplicat fond de ten cam dupa 15 min si nu mai aveam aproape deloc acel „slip” pe piele, a fost greu sa-l intind iar blend-uiala a cam insemnat tras de piele (si implicit afectarea stratului de SPF). Partea buna: odata ce reusesti sa aplici fondul de ten, ramane lipit bine de tot 🙂 Nu mi s-a strans in cutele de expresie si de obicei am problema asta dupa doar 2-3 ore.

  Eu am pielea foarte deschisa si am senzatia ca, din pacate, imi lasa o tenta portocalie pe ten. Nu se vede la aplicare, dar parca s-a vazut in lumina naturala comparand cu gatul. Mostra e gata, deci nu mai pot sa analizez in detaliu problema.

  Sper sa fie de folos aceste mici impresii.

  • Buna Ginny,
   Multumesc pentru review 🙂 SPF-ul colorat se presupune ca se aplica tocmai pentru a nu mai aplica fond de ten. Ai incercat sa aplici doar o pudra?
   O sa scriu despre el in octombrie cand o sa il primesc.

   • Si eu il voi primi se pare prin octombrie la inceput si am mari sperante ca mi se va potrivi si il voi putea folosi si fara fond de ten sau doar cu pudra :).
    Ginny, spune-mi te rog ce tip de ten ai ; eu am tenul foarte gras si il tin cat de cat sub control cu Differin si alte produse PC , dar indiferent ce am folosit pana acum ziua mi se ingrasa si trebuie sa indepartez frecvent excesul de sebum tamponand cu hartie . Din reviewuri si raspunsurile celor de la CutomerCare am inteles ca e RESIST Super-Light Daily Defense SPF 30 e cel mai potrivit pt mine pt ca e cel mai matifiant produs cu SPF din gama lor .
    Culoarea sper sa-mi fie ok pt ca am tenul ceva mai inchis la culoare , nuanta bej . Momentan folosesc un fond de ten clinique ( http://www.clinique.co.uk/product/1599/9285/Makeup/Foundations/Anti-Blemish-Solutions-Liquid-Makeup/index.tmpl) de nuanta 02-fresh ivory dar vreau sa imi comand pt anul viitor Best-Face-Forward-Foundation-SPF-25 si sper sa mi se potriveasca nuanta Best Champagne Beige.
    Corina , am comandat mostrele de la voi dar am inteles ca nu aveti pe stoc acum cele 2 nuante medii si eu ar cam trebui sa fac comanda weekendul acesta sau saptamana viitoare 🙁 Oare poti sa ma sfatuiesti daca am ales bine culoarea din pozele de pe site ? Daca ai timp bineinteles; voi incerca sa ii intreb si pe cei de la customare care pe chat online pt ca am vazut ca sunt foarte profi 🙂
    Stiu ca cel mai bine ar fi fost sa testez ‘pe pielea mea’ 🙂 dar se pare ca nu prea am cum 🙁 .Voi afla zilele acestea daca totusi pot amana comanda si astfel sa primesc si sa incerc inainte mostrele ( am inteles ca dupa 10 sept le veti avea pe stoc).

    • Am uitat sa spun, am tenul gras. Ma regasesc in descrierea ta cu „orice-as face, am nevoie de blotting frecvent” 🙂
     Corina, pentru mine acoperirea a fost doar o uniformizare placuta a nuantei tenului. Cred ca si descrierea da de inteles ca nu lasa vreun fel de culoare pe ten, de-asta nici nu m-am asteptat la acoperire. Fondul de ten se cerea la fel ca dupa un SPF normal, atat pentru acoperire si uniformizare mai serioasa, cat mai ales pentru a „umple” porii dilatati pe care-i am pe intreaga suprafata a obrajilor. Nici pudrele nu acopera mai nimic in cazul meu. DAR ar putea fi o varianta foarte buna pentru cineva cu tenul mai uniform 🙂

 • Multumesc din nou pt raspunsuri si promptitudine!
  Revin atat de repede pt a confirma si eu faptul ca CustomerCare-ul de la Paula’s Choice e ‘the best’ ! 🙂 Tocmai am discutat cu o doamna pe live chat-ul lor (le-am mai pus cateva intrebari si zilele trecute si au fost extrem de prompti si clari in raspunsuri) si i-am spus de dilema mea cu culorile de la Best Face Forward Foundation si am rugat-o sa ma ajute sa o aleg pe cea mai potrivita tinand cont de culoarea care o folosesc de la clinique si de faptul ca nu am cum sa testez mostre deocamdata.
  Initial mi-a spus ca probabil Best Linen ar fi mai potrivit, si ca ‘Best Champagne Beige is a little more pink undertone’ desi eu am impresia ca e mai ‘caramel’ totusi . Pt ca nu am fost f hotarata a fost super dragutza si mi-a spus ca imi adauga in cosul de cumparaturi gratuit una din culori , sa pot sa aleg !
  Amazing ! 🙂 Intr-un final, pt ca nu am reusit sa adaug billing info si astfel nu a putut ea sa imi adauge in cos produsul, mi-au emis un ‘store credit’ pt 14.95 $ sa mi-l adaug eu la urmatoarea comanda 🙂
  Deci ‘toata stima si respectul’ pentru ei si din partea mea !
  Am mai intrebat si care din Hydralight Shine-Free Mineral Complex SPF 30 sau Skin Balancing Ultra-Sheer Daily Defense Broad Spectrum SPF 30 ar fi mai potrivit sub acest fond de ten pt tenul meu gras cu tendinte acneice si mi-a recomandat Skin Balancing. Eu as inclina spre Hydralight pt ca are magica formula ‘Shine-Free’ care o caut in orice produs pt ca am tenul atat de gras … Inca sunt un pic nehotarata si sper sa imi dai si tu o sugestie daca le-ai folosit pe ambele cumva 🙂
  Very happy customer now 😀

  • Buna Gia,
   Paula’s Choice US este renumita pentru partea de customer care, sunt exceptionali!
   Eu cred ca ambele sunt la fel de matifiante, dar avem mostre, in caz ca nu ai comandat de la noi iti oferim gratuit cate una din fiecare.

 • Buna Corina.
  Ma intereseaza daca pot cumpara de la tine Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 With Antioxidants 148 ml sau daca il vei avea printre produsele cu care vi la seminar.
  Multumesc mult.

 • Buna! As vrea sa imi cumpar o crema cu protective solara si ma tenteaza Paula’s Choice Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants. Ce imi poti spune despre ea? Tenul meu este mixt, sensibil, cu tendinte acneice si momentan am tenul iritat. Referitor la crema: am vazut ca in lista de ingrediente sunt mai multi emolienti. Ar putea dauna unui tenului cu tendinte acneice blocand porii?

  • Maria,
   Hydralight SPF 30 nu este o crema emolienta, este matifianta. Este potrivita tenului mixt, sensibil. Incearca mostre mai intai, pentru ca SPF-ul mineral poate sa nu fie cea mai potrivita alegere pentru tenul cu tendinte acneice.

 • Buna Corina. Paste Fericit! Aceasta intrebare este adresata atat tie cat si cititoarelor blog-ului. Am inceput sa folosesc Hydralight Shine free SPF 30, direct pe pielea curatata, dar imi lasa o pelicula alba si dupa 5 minute, se formeaza niste scame mici pe fata. Cand aplic fdt, aceste scame se observa, si parca se intensifica si mai mult. A mai patit cineva acest lucru? Precizez ca am tenul mixt, cu zona T grasa. Stiu ca am anumite portiuni uscate, si ma asteptam sa se observe, dar „descuamarile” acestea parca sunt pe toata fata acum. Daca folosesc crema mea veche (Olay), fdt se aseaza bine. Sa incerc Moisture Boost SPF 30? Ma gandesc ca Hydralight este matifianta si poate imi usuca tenul prea mult? Multumesc pentru sfaturi.

  • Deni,
   Nu incerca Moisture Boost, mai degraba aplica un strat foarte subtire de crema hidratanta de seara inainte de SPF. Sau daca aplici deja incearca sa aplici SPF-ul imediat dupa ce te-ai spalat pe ten sau dupa toner.

 • Buna Corina,
  Dupa ce ti-am descoperit blogul am achizitionat si eu cateva produse PC. Am un ten gras, alaptez si inca din timpul sarcinii tenul meu s-a schimbat enorm: este mai sensibil, in permanenta cu 6-7 pustule si alte cosuri micute, plus un episod usor de dermatita seboreica. Am folosit 2%BHA gel zilnic, o perioada, dar am inceput sa ma irit, am facut o pauza mai lunga si acum il folosesc doar de 1-2 ori pe sapt(dar tot ma descuamez, in conditiile in care aplic generos protectie solara si nici nu ma expun la soare). Dupa ce am terminat protectia solara de la Bioderma am achizitionat Resist Super Light Daily Wrinkle Defense spf 30. Mi se pare minunata, se intinde perfect, uniformizeaza culoarea pielii, imi mentine tenul mat incredibil de bine, dar… dupa curatarea tenului observ portiuni intinse de piele descuamata si pielea „ma tine” rau. Nu stiu cum sa procedez, m-a costat si foarte mult aceasta crema si nu ma asteptam sa nu mi se potriveasca. Crezi ca descuamarile pot fi cauzate de aceasta protectie solara? Mentionez ca mai folosesc in rutina de seara si gelul hidratant Skin Balancing si serumul Skin Balancing. Crezi ca dupa alapare si reglarea ciclului menstrual pielea mea o sa-si mai revina? Ma poti ajuta, te rog?

  • Buna Ana,
   Descuamarile sunt cauzate de deshidratarea profunda a pielii tale, nu de produsele cu SPF, dar din pacate aceste produse nu te ajuta pentru ca si ele sunt matifiante. Trebuie sa aplici o crema hidratanta dimineata sau un ser, inainte de SPF. Si sa incerci sa rehidratezi tenul, pe mine m-a ajutat enorm acidul hialuronic (https://pasagera.ro/paulas-choice-review-resist-hyaluronic-acid-booster-resist-oil-booster.html). Practic ce trebuie sa faci este sa folosesti multe ingrediente reparatoare.
   Dupa nastere, in timpul alaptarii si dupa alaptare organismul trece prin diverse schimbari care difera de la femeie la femeie. Nu astepta pana atunci, aplica chiar de acum ingrediente reparatoare. Am multe articole, este vorba despre skin identical, poti cauta pe site.Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.