Arhiva 3 martie 2011

1
Cumpărături pe iherb.com
2
Listă cu produse hidratante cu SPF
3
Ten normal cu zone uscate
4
Tenul uscat în profunzime şi gras la suprafaţă

Cumpărături pe iherb.com

iHerb-logo-green 1

De mulți ani fac diverse cumpărături pe iherb.com, un magazin online din Statele Unite ale Americii unde sunt disponibile o mulțime de produse din diverse categorii: produse pentru îngrijirea pielii, pentru casă, alimente, suplimente alimentare și nu numai.

Deși uneori durează mai mult de două săptămâni pentru a primi coletul în Timișoara (pentru metoda cel mai des aleasă de mine, Global Post), livrările de pe iherb sunt mereu momente de bucurie pentru mine, pentru că produsele alese nu sunt disponibile în România, cu mici excepții (recomandări produse non beauty, recomandări produse cosmetice) .

Unele din produsele de pe iherb se găsesc în magazinele online din România, eu cumpăr și de pe rangali.ro atunci când am nevoie repede de un produs și mai ales pentru produsele grele: geluri de duș cu gramaj mare, detergenți etc.

Pentru a plasa comenzi pe iherb poți folosi site-ul sau aplicația (descarcă din AppStore sau PlayStore). Când vizitezi magazinul poți alege țara, limba în care dorești afișarea informațiilor de pe site și valuta folosită pentru afișarea prețurilor.

Indiferent de metoda de afișare a prețurilor (lei, dolari sau euro), poți achita cu orice card în lei sau în altă valută. Banca ta va face automat schimbul valutar, dar uneori plata cu cardul în lei pe un site internațional presupune aplicarea unor comisioane de tranzacționare, în afară de comisionul pentru schimbul valutar.

Citește mai departe

Listă cu produse hidratante cu SPF

Listele cu produse au fost șterse deoarece nu mai sunt de actualitate. Veți găsi review-uri aici: Review – produse cosmetice și aici veți găsi o mulțime de review-uri: Beautypedia. Întotdeauna verificați lista de ingrediente a produsului pe care doriți să îl achiziționați, comparativ cu cele listate în review, este posibil să apară diferențe.

Ten normal cu zone uscate

Pielea poate dezvolta zone uscate din motive diverse. Machiajul lăsat pe faţă peste noapte poate cauza reacţii alergice, dar uscarea pielii doar în anumite zone poate fi cauzată şi de produse de îngrijire care conţin iritanţi şi de diferite probleme ale pielii: dermatită, eczemă,  produse hidratante prea emoliente, etc; toate acestea pot duce la o acumulare de celule moarte la suprafaţa pielii.
Dacă pielea prezintă uscăciune cronică şi a început să vă mănânce este posibil să aveţi o formă de dermatită sau eczemă şi este nevoie să consultaţi un dermatolog.
Dacă pielea este descuamată, dar nu este iritată aplicarea emolienților este inutilă, celulele descuamate trebuiesc îndepărtate cu un scrub blând.

Ten uscat sau ten deshidratat?

Tenul uscat în profunzime şi gras la suprafaţă

Din mai multe motive pielea poate ajunge la paradoxul de a fi uscată în profunzime şi grasă la suprafaţă. De cele mai multe ori acest lucru este cauzat de folosirea unei combinaţii de produse nepotrivite. Un produs de curăţat emolient care nu este limpezit cu apă (demachiant sau nu) urmat de un toner prea emolient, urmat de o cremă hidratantă prea emolientă poate împiedica stratul inferior al pielii să se exfolieze şi poate crea un strat de piele uscată peste care se acumulează sebum.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.