Workshop-uri în București – Întâlnire cu Pasagera

În lunile mai/iunie voi fi prezentă în București pentru a susține 3 workshop-uri diferite pe tema îngrijirii pielii.

1. Vineri, 31 mai, ora 17 – Am acnee, cum procedez?

Programul workshop-ului, pe scurt:

A. Prezentarea funcționalității pielii, pe scurt, în special prezentarea rutinei zilnice de îngrijire și executarea pașilor necesari îngrijirii pielii in cazul tenului acneic sau cu tendințe acneice. Prezentarea tratamentelor posibile pentru acnee, pete si cicatrici post acneice.

B. Construirea rutinei zilnice de îngrijire pentru oricine dorește, în limita timpului disponibil.

C. Pasagera vă răspunde la întrebări.

D. Prezentarea produselor Paula’s Choice și soluțiile oferite de această gamă de produse, pentru tenul acneic sau cu tendințe acneice.

2. Sâmbata, 1 iunie, ora 15 – Îngrijirea tenului – Junior

Programul workshop-ului, pe scurt:

A. Prezentarea funcționalității pielii,  în special prezentarea rutinei zilnice de îngrijire și executarea pașilor necesari îngrijirii pielii.

B. Construirea rutinei zilnice de îngrijire a tenului pentru oricine dorește, în limita timpului disponibil.

C. Pasagera vă răspunde la întrebări.

D. Prezentarea produselor Paula’s Choice și soluțiile oferite de această gamă de produse, pentru îngrijirea tenului.

E. Invitați surpriză!

3. Duminica, 2 iunie, ora 14 – Îngrijirea tenului – Senior

Programul workshop-ului, pe scurt:

A. Proceduri cosmetice și medicale pentru îngrijirea tenului. Alegerea produselor cosmetice în funcție de lista de ingrediente. Cum citim lista de ingrediente a unui produs cosmetic.

B. Construirea rutinei zilnice de îngrijire pentru oricine dorește, în limita timpului disponibil.

C. Pasagera vă răspunde la întrebări.

D. Prezentarea produselor Paula’s Choice și soluțiile oferite de această gamă de produse, pentru îngrijirea tenului.

Atentie: Junior și Senior sunt denumirile workshop-urilor, nu au legatura cu vârsta! Daca nu ați participat niciodată la workshop-urile mele vă recomand să începeți cu Junior pentru că la Senior nu voi vorbi despre rutină în detaliu și nu voi construi rutine pentru cine nu cunoaște ce înseamna o rutină de îngrijire propusă de mine. Dacă problema voastră este acneea, participarea la workshop-ul despre acnee este ideală. În cazul în care participați la workshop-ul despre acnee nu mai este nevoie sa participați la cel Junior.

Locațiile întâlnirilor vor fi anunțate ulterior pe blog și prin email.

Pentru a participa trebuie să îmi scrieți, până luni, 27 mai, un comentariu sau mail (atentie: se pare ca formularul de contact nu functioneaza), vムvoi contacta pentru confirmare. Nu trebuie sムfiți neapărat cititori ai blogului pentru a participa la workshop. Invit pe această cale orice persoană interesată de subiectele prezentate în program. Specificați vă rog câte persoane participă, în cazul în care veniți însoțite/însoțiți și mai ales la care workshop/-uri doriți să participați.

Persoanele care doresc să își construiascムo rutinムzilnicムde îngrijire trebuie sムvinムpregătiți cu un carnețel de notițe, ideal ar fi să nu aibă machiaj pe ten.

Notăƒ: Nu există costuri de participare, eventualele costuri de consumație (apă, băuturi răcoritoare) vor fi achitate individual, în cazul în care întâlnirea se desfășoară într-un local.

Pentru a evita complicațiile de la workshop-urile din trecut (ex: s-au anunțat 70 de persoane și au venit 89 sau s-au anunțat 50 de persoane și au venit 28), fiecare participant este rugat să achite o taxe de rezervare de 50 lei, suma care va fi returnată, INTEGRAL, în pauza workshop-ului. În cazul în care doriți să participați la mai multe workshop-uri taxa de rezervare se achită o singură dată, suma va fi returnată la ultimul workshop la care participați. În cazul în care nu participați la workshop-ul/-urile pentru care v-ați inscris, suma nu va fi returnată.

În general workshop-ul durează maxim două ore, apoi se face o pauză, iar după pauză continuăm cu întrebările, rutinele, etc.

În cadrul workshop-urilor veți putea achiziționa produse Paula’s Choice și Paul Mitchell la prețuri promoționale.

Vă aștept cu drag!

88 comentarii

Scrie un comentariu
 • Draga Corina,

  Am participat la intalnirea trecuta de la Bucuresti si am avut foarte multe lucruri de invatat de la tine! Din pacate la intalnirile de acum nu voi putea participa insa as dori sa te intreb daca este posibil sa vin inainte de workshop (cu 10-15 minute inainte de inceperea prezentarii) si sa achizitionez produse de la Paula? Mi se termina crema hidratanta si serumul si ar fi pentru mine un prilej bun de a le putea achizitiona pe loc. Sper sa nu te deranjeze intrebarea, daca nu se poate nu este nico suparare! Mult spor in tot ceea ce faci!

 • Buna,
  As dori sa particip pe 1 iunie si pe 2 iunie. Am scris si prin formularul de contact dar ca sa fiu sigura (nu am primit confirmare) am zis sa scriu si aici :d
  Merci!

 • Buna,

  Ai aflat locul unde se va desfasura intalnirea de vineri? As dori sa vin pentru a cumpara produsele comercializate de tine. Multumesc!

  • Buna Mimi,
   Cred ca la Readers, dar nu stiu sigur. Pana cand nu voi avea numarul exact de participante nu pot sti unde voi tine intalnirile. Voi scrie pe blog articol.

 • Buna,
  Confirm participarea pentru Workshop-ul Junior, 1 iunie, 2 persoane.
  Astept detaliile de plata.
  Multumesc!

 • bună, fără taxă, nu se poate intra? Nu-mi pot permite, dar o să vin mai devreme si dacă nu se ocupă locurile poate am si eu loc. sunt interesată de toate procedurile si explicatiile tale. o zi bună!

  • Buna Colip,
   Sigur, daca sunt persoane care nu s-au prezentat poti participa. Eu voi rezerva o locatie in functie de numarul de participante confirmate.

 • Buna,

  as dori sa particip la sesiunea de sambata 1 iunie.

  Multumesc.
  M-ar ajuta enorm daca as sti locatia – macar zona , sa ma asigur ca pot ajunge la ora stabilita acolo.

 • Buna Corina,

  As vrea sa ma inscriu si eu pentru workshop-ul de Sambata impreuna cu o prietena. Multumesc! 🙂

 • Buna,

  Citesc de cateva zile articolele tale si le gasesc foarte bune. Intalnirea din Bucuresti cade cum nu se poate mai bine, imi poti trimite si mie datele cu privire la aceasta intalnire. As vrea sa ma inscriu pentru workshop-ul de sambata 1 iunie , o singura persoana. Multumesc

 • Buna Corina,
  Nu stiu daca ai primit mesajul meu. Doresc sa particip la intalnirea de sambata.
  Astept detaliile pe mail.
  Multumesc.

 • Buna Corina,

  As dori sa particip si eu la workshop-urile de pe 1 si 2 iunie. Astept detaliile pe e-mail.

  Iti multumesc!

 • Buna,
  Te rog frumos trimite-mi o lista de preturi ale produselor PC, poate reusesc sa trimit pe cineva sa-mi cumpere.
  Multumesc

 • Buna Corina,

  As dori si eu sa particip impreuna cu sora mea la workshop-ul de vineri . Astept cu nerabdare mail-ul tau de confirmare ! 🙂

  multumesc frumos !
  Giorgiana Romanov

 • Buna Corina,

  Imi doresc tare mult sa particip la workshop-ul de vineri, cel despre acnee. Astept detaliile referitoare la plata taxei.

  Iti multumesc tare mult !

 • Buna!
  Doresc sa particip la seminarul de vineri, 31 mai. Sper ca mai sunt locuri libere 🙂
  Multumesc pentru oportunitate!

 • Buna,

  As dori sa particip la workshop-ul de vineri, 31 mai. Astept pe mail detalii cu privire la plata taxei.

  Multumesc si o zi frumoasa!

 • Buna,

  As dori sa particip la workshop-ul de vineri si la cel de sambata.
  Daca se poate, as vrea sa mai rezerv si un al doilea loc pentru cel de sambata.

  Multumesc.

 • Buna,

  as dori si eu o lista cu preturile produselor sa ma orientez .
  Ma intereseaza sigur crema solara cu protectie 45 -50, full size.

  Multumesc mult.
  CorinaTe rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.