Pasagera în Cluj și București – Întâlniri cu cititoarele

În septembrie 2012 am avut plăcerea să mă întâlnesc cu cititoarele blogului în București. După 5 ore de discuții legate de funcționarea pielii și rutina de îngrijire a tenului, am plecat cu ideea de a organiza în curând workshop-uri pe aceiași temă.

A venit timpul să anunț cele două întâlniri programate în februarie/martie.

1. Cluj – joi, 28 februarie 2013, ora 17:00.
2. București – sâmbătă, 2 martie 2013, ora 17:00

Programul workshop-ului:
1. Prezentarea funcționalității pielii și diverse afecțiuni cutanate, pe scurt, în special prezentarea rutinei zilnice de îngrijire și executarea pașilor necesari îngrijirii pielii. De asemenea voi încerca sムîmpăƒrtăƒșesc cele mai importante idei care m-au ajutat pe parcursul anilor pentru a-mi menține pielea cât mai săƒnăƒtoasăƒ.

2. Construirea rutinei zilnice de îngrijire pentru oricine dorește, în limita timpului disponibil.

3. Pasagera vă răspunde la întrebări.

4. Prezentarea produselor Paula’s Choice și soluțiile oferite de această gamă de produse, pentru fiecare tip de ten.

Locația o voi anunța ulterior pe blog și prin newsletter-ul dedicat workshop-ului. Pentru a vă abona la acest newsletter puteți accesa acest link: http://eepurl.com/vvLE1. Mail-urile primite vor avea doar subiectul întâlnirilor cu Pasagera și conțin opțiunea de dezabonare.

Detalii despre locațiile evenimentelor în acest articol: Pasagera în Cluj și București – Anunt locații pentru workshop

Pentru a participa trebuie să îmi scrieți, până în 25 februarie, un comentariu, mail sau mesaj prin formularul de contact, vムvoi contacta pentru confirmare. Nu trebuie sムfiți neapărat cititori ai blogului pentru a participa la workshop. Invit pe această cale orice persoană interesată de subiectele prezentate în program și cosmeticiene care ar dori să lucreze cu produsele Paula’s Choice. Specificați vă rog orașul întâlnirii la care vă anunțați participarea.

Cei/cele care doresc să își construiascムo rutinムzilnicムde îngrijire trebuie sムvinムpregătiți cu un carnețel de notițe, ideal ar fi să nu aibă machiaj pe ten.

Notăƒ: Nu există costuri de participare, eventualele costuri de consumație (apă, băuturi răcoritoare) vor fi achitate individual, în cazul în care întâlnirea se desfășoară într-un local.

Rog seriozitate în anunțarea participăƒrii pentru organizarea locului de întalnire optim în funcție de numărul participanților confirmați.

Vă aștept cu drag!

Noutati: Pentru București nu mai există locuri, puteți veni fără să vă anunțați, iar dacă există persoane care s-au anunțat și totuși nu vor participa (se întâmplă întotdeauna), puteți participa la eveniment.

156 comentarii

Scrie un comentariu


Te rog să citești cu atenție articolele de pe acest blog și comentariile (folosește motorul de căutare din partea dreapta, sus), pentru majoritatea întrebărilor tale există deja un răspuns scris. Te rog să îmi scrii așa cum ți-ai scrie ție (reclamele, sfaturile impertinente și altele de genul nu vor fi aprobate).

Comentariul tău va fi aprobat atunci când voi avea răspunsul potrivit întrebării tale și timpul necesar pentru a-l scrie. Din lipsa de timp nu voi răspunde întrebărilor care cer analiza listei de ingrediente a produselor cosmetice.

Pentru recomandări și întrebări despre produsele Paula's Choice te rog scrie mail la info@paulaschoice.ro.

Mulțumesc pentru înțelegere. Multă sănătate!

Scrie un comentariu

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.