Arhiva 1 martie 2023

1
Cum să îmbătrânim frumos?

Cum să îmbătrânim frumos?

Semnele de îmbătrânire sunt o preocupare pentru mulți dintre noi, de cele mai multe ori atunci când ridurile devin pronunțate, petele sunt tot mai vizibile, iar pielea este mai puțin fermă și cu mai puțin volum.

Deși piața este supra saturată de produse cosmetice și proceduri estetice care promit efecte anti-îmbătrânire, nu s-a inventat serul miraculos sau aparatul minune care să oprească trecerea timpului și să păstreze pielea pe tot parcusul vieții așa cum era la 30 de ani. Cu toate că fiecare dintre noi înțelege foarte bine acest lucru, atunci când suntem preocupați de reducerea semnelor de îmbâtrânire a pielii, vrem să credem că există o soluție salvatoare.

Bineînțeles, fiecare dintre noi are idei diferite despre cum ar dori să arate pielea la o anumită vârstă și fiecare face alegeri diferite pentru a obține rezultatele dorite, însă rejuvenarea pielii devine o preocupare în viața multora la un moment dat și din păcate singurele soluții cu efecte vizibile care durează sunt operațiile estetice chirurgicale și blefaroplastia pentru pleoape.

Pentru majoritatea, aceste proceduri nu sunt accesibile sau nu sunt dorite, din diverse motive. În acest caz ne întrebăm cum putem totuși îmbătrâni frumos fără intervenții chirurgicale?

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.