Arhiva 22 aprilie 2014

1
Seminar și consultanță – Întâlnire cu Pasagera în București

Seminar și consultanță – Întâlnire cu Pasagera în București

În luna mai voi fi prezentă în București

1. Miercuri, 7 mai – Consultanță personalizată
2. Joi, 8 mai – Consultanță personalizată
Locația: Cafenea Hobby Cafe, Str. Sfantul Stefan Nr. 20, Sector 2 (la intersecția cu Str. Plantelor)

Consultanța presupune analiza tenului, tipului de ten, afecțiunilor cutanate prezente pe ten și formularea unei soluții (rutină) de îngrijire personalizată cu recomandări de produse cosmetice.

Costul unei consultanțe este 70 Ron și durează 30 de minute. Pentru programări sunați vă rog la numărul de telefon 0733 098 360. Prima programare este la ora 11.00, ultima programare este la ora 19.30. Costul consultanței se achită în avans.

Notă: În cazul în care doriți să achiziționați produse Paula’s Choice și nu aveți nevoie de consultanță, standul Paula’s Choice va fi deschis miercuri și joi între orele 11.00 – 20.00 în cafeneaua Hobby Cafe.

3. Duminică, 11 mai – O zi cu Pasagera
Locația: Cafenea Hobby Cafe, Str. Sfantul Stefan Nr. 20, Sector 2 (la intersecția cu Str. Plantelor)

Programul zilei, pe scurt:

A. Între 12.00 – 16.30 – Vă stau la dispoziție la standul Paula’s Choice, cu sfaturi despre îngrijirea tenului și recomandări de produse.

B. Orele 17.00 – 19.00 – Seminar cu subiectul ‘Pielea este vie, tratați-o cu atenție’
Prezentarea funcționalității pielii, pe scurt, în special prezentarea rutinei zilnice de îngrijire și executarea pașilor necesari îngrijirii pielii.
Îngrijirea pielii cu probleme, dincolo de cosmetică – o abordare diferită care presupune înțelegerea lucrurilor care ne afectează și schimbarea lor.

C. Între 19.00 – 20.00 – Pasagera vă răspunde la întrebări.

Seminarul este gratuit și are locuri limitate de participare (40 de locuri). Pentru a vă înscrie trimiteți vă rog un email la adresa pasagera.seminar@gmail.com.

În cazul în care nu doriți să participați la seminar, dar doriți să achiziționați produse Paula’s Choice, puteți vizita locația între orele 12.00 – 17.00 și 19.00 – 20.00. În timpul seminarului nu se pot achiziționa produsele Paula’s Choice!

Notă: Acest tip de seminar se potrivește persoanelor care au pe ten orice tip de afecțiune cutanată, în special celor care au încercat foarte multe variante de tratament și nu au găsit încă soluția potrivită pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate. Este necesar să aveți înțelegerea că ce vedem cu ochii nu este totul și că fiecare dintre noi este creatorul realității noastre, așa cum este ea.

Vă aștept cu drag!

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.