Arhiva 3 februarie 2013

1
Despre produsele Paula’s Choice – Seruri
2
Bioderma Sensibio – Soluție Micelară, Contur de ochi, Cremă Light, Cremă Compactă Claire SPF 30

Despre produsele Paula’s Choice – Seruri

Serurile sunt produse cosmetice cu textură diferită de a cremelor hidratante și nu oferă hidratarea de care are nevoie pielea în fiecare zi, ele adaugă concentrații importante de ingrediente benefice pielii, în funcție de formularea lor. Serurile poti fi aplicate înainte sau după cremele hidratante, puteți încerca ambele variante și puteți alege pe cea mai potrivită tenului vostru. În descrierea produselor de mai jos am oferit varianta pe care am considerat-o potrivită datorită texturii și în urma experienței cu produsele. În general serurile pot fi folosite in jurul ochilor, atenție însă la toleranța pielii. Eu pot să aplic și aplic toate serurile în jurul ochilor și pe pleoape.

Produse de tip: serum, anti-rid, anti-aging, etc

Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

Un produs potrivit tenului normal, mixt sau gras, are textură lejeră, lasă pielea ușor mată. Poate fi aplicat dimineața înainte de protecția solară și seara înainte de aplicarea cremei hidratante. Acest ser este un concentrat de antioxidanți și anti iritanți, având în compoziție și retinol (cu rol de ingredient cell communicating). Are rol reparator și ajută pielea să fie sănătoasă, uniformizând ușor culoarea pielii. Estompează ușor petele post acnee, este ideal pentru tenul acneic. Poate fi folosit și în jurul ochilor. Este primul ser pe care l-am folosit de la Paula’s Choice și serul pe care îl folosesc dimineața, înainte de protecția solară. Trebuie agitat înainte de folosire.

Citește mai departe

Bioderma Sensibio – Soluție Micelară, Contur de ochi, Cremă Light, Cremă Compactă Claire SPF 30

În ianuarie am primit un colet de la DHL. Nu știam despre ce e vorba, nu așteptam nici un colet. Surpriza a venit de la Bioderma România, coletul conținea patru produse din gama Bioderma, le analizez mai jos. Alături de produse era un bilețel: „Draga Corina, pentru ca anul acesta ai fost cuminte, primești de la Moșul un cadou!”

Bioderma Sensibio Soluție Micelară

Soluția micelară este analizată în articolul despre soluțiile micelare. Este extrem de blândă, nu conține iritanți. Bioderma este compania care a inventat soluția micelara. Am încercat câteva soluții micelare, dar aceasta este preferata mea, după cum bine știți.

Cum se poate folosi soluția micelară:
1. Ca demachiant de ochi – îmbibați bine cu soluție micelară o dischetă demachiantă, împărțiți-o în două părți și aplicați jumătate sub pleoapa inferioară și jumătate peste pleoapa superioară. Așteptați 20 de secunde apoi îndepărtați dischetele cu mișcări ușoare, de netezire. Majoritatea machiajului se îndepărtează în acest fel.

2. Ca demachiant pentru ten – Dacă aveți un machiaj lejer pe ten puteți îmbiba două dischete demachiante și puteți îndepărta machiajul cu mișcări de netezire, din centrul feței spre linia părului, fără să apăsați sau să agresați pielea. În general recomand folosirea unui demachiant cremă dacă fondul de ten pe care îl aveți pe piele este rezistent la apa. Personal prefer demachierea tenului cu ulei demachiant și apoi curăț pielea cu soluția micelara pentru a mă asigura că tot machiajul s-a îndepărtat, insist cu soluta micelara pe linia părului. După demachierea cu soluție micelara este necesar să limpeziți tenul cu apă, în cazul în care preferați să folosiți soluția micelară după curățarea tenului cu produsul solubil în apă pe care îl folosiți în mod obișnuit.
Nu recomand folosirea soluției micelare pe post de produs de curățare a tenului dimineața și seara pentru că soluțiile micelare nu au putere mare de curățare, dar fiecare își îngrijește tenul cum crede de cuviință.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.