Arhiva 30 decembrie 2012

1
Balea Cellulite Meersalz Ol Peeling. Gerovital Plant Loțiune micelară demachiantă

Balea Cellulite Meersalz Ol Peeling. Gerovital Plant Loțiune micelară demachiantă

Balea Cellulite Meersalz Ol Peeling – Balea Peeling Anticelulitic cu Sare de Mare și Ulei

Ingrediente: Maris Sal, Simmondsia Chinensis seed oil, Olea Europea Fruit Oil, Helanthus Annuus seed oil, Parfum, Caffeine, Tocopherol, Aqua, CI 42090, CI 77007, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Părerea mea: Produsul de mai sus este de fapt un scrub pentru corp, particulele abrazive fiind de sare de mare. În compoziție are ulei de jojoba, ulei de măsline și ulei de floarea soarelui, toate trei benefice pentru piele, vor lăsa o peliculă pe suprafața pielii, dar dacă limpeziți pielea după folosirea scrubului pelicula nu este deranjantă și pielea rămâne hidratată. Concentrația de iritanți nu este problematică pentru acest tip de produs, însă dacă aveți pielea sensibilă este recomandat să folosiți produse care nu conțin iritanți.
Să nu vă așteptați de la acest produs să amelioreaze celulita, dar îndepărteaza celulele moarte de la suprafața pielii, atât cât poate îndepărta un scrub de corp.
Culoarea albastră este dată de cei doi coloranți folosiți în formulă: CI 42090, CI 77007.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.