Arhiva 13 septembrie 2012

1
Produsele cosmetice sunt bani aruncați în vânt?

Produsele cosmetice sunt bani aruncați în vânt?

Întrebare pusă în cadrul articolului Ingrediente Skin Identical:

„Corina, toți cei 5 medici dermatologi la care am fost de-a lungul timpului, mi-au spus că banii dați pe produse cosmetice sunt bani aruncați în vânt. Nimic nu poate opri trecerea timpului, nici o cremă nu ne va ajuta vreodată să nu mai avem riduri. Ei spuneau că totul ține de marketing, iar industria cosmetică învârte foarte, foarte mulți bani.
Spune-mi te rog, aceste ingrediente despre care vorbești, s-a dovedit științific ca ele într-adevar au efecte benefice asupra pielii ?”

Parțial, medicii respectivi au dreptate. Industria cosmetică se bazează pe marketing și ‘învârte’ foarte, foarte mulți bani.

Corect este și că nimic nu poate opri trecerea timpului și îmbătrânirea (apariția ridurilor în cazul pielii). Afirmația este valabilă pentru toate celulele corpului, nu doar pentru celulele pielii. Indiferent câte produse cosmetice am folosi, nu vom putea opri procesul natural de îmbătrânire al corpului și pielii, dar, cu o îngrijire corectă, putem întârzia considerabil deteriorarea celulelor și implicit încetinirea procesului de îmbătrânire.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.