Arhiva 27 mai 2011

1
Contour, Highlighter, Blush, Bronzer
2
Neutrogena Visibly Clear Moisturizer şi Exfoliating Wash – Review

Contour, Highlighter, Blush, Bronzer

Countouring este umbrirea unei zone a feţei cu ajutorul unui produs cu 2 nuanţe mai închis decât tenul;
Highlighting este iluminarea unei zone a feţei cu ajutorul unui produs cu 2 nuanţe mai deschis decât tenul;
Aplicarea Blushului este accentuarea zonei pomeţilor prin aplicarea unui produs ce poate avea diverse culori cu nuanţe în general de roz sau corai;
Bronzing este aplicarea unui produs cu scopul de a obţine aspectul de ten uşor bronzat (sun kissed), poate avea diverse culori de la auriu până la nuanţe de maro.

Citește mai departe

Neutrogena Visibly Clear Moisturizer şi Exfoliating Wash – Review

Neutrogena Visibly Clear Oil Free Moisturiser
Din punct de vedere al ambalajului acest produs este perfect, dar din păcate conţine două ingrediente foarte iritante: Menthyl Lactate şi Alcohol Denat. Derivatul de mentol este chiar în concentraţie foarte mare. Concentraţia de acid salicilic este mult prea mică pentru a exfolia.
Acest produs nu face absolut nimic din ce pretinde producătorul, dar cu siguranţă are  potenţial iritant foarte mare.

Neutrogena Visibly Clear Gentle Exfolianting Wash
Conţine particule abrazive care exfoliază mecanic însă concentraţia de acid salicilic este aproximativ 0.2%, mult prea puţin ca acest produs să exfolieze chimic.
În afară de surfactanţi acest produs conţine o cantitate foarte mare de iritanţi: hamamelis virginiana distillate, alcohol, alcohol denat. Cum de s-au gândit să îl denumească „gentlea” nu îmi dau seama.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.