Arhiva 12 mai 2011

1
Demachiant pentru ochi şi buze de la Farmec – Review

Demachiant pentru ochi şi buze de la Farmec – Review

Probabil că ştiţi că demachiantul meu bifazic preferat este Yves Rocher cu albăstrele, dar pentru că am avut surpriza să aflu prin intermediul Ancăi (mulţumesc Anca) ingredientele demachiantului bifazic de la Farmec am hotărât să îl încerc să mă conving dacă este într-adevăr atât de bun pe cât de bine este formulat.

Demachiantul pentru ochi şi buze este primul produs românesc pe care l-am recomandat şi îl recomand în continuare. Demachiază ochii repede şi bine, chiar şi machiajul rezistent la apă pentru că are în formulă şi uleiuri cu putere mare de curățare. Lasă o peliculă fină puţin grasă în urmă lui, dar acest lucru nu ar trebui să conteze pentru că oricum după demachiere trebuie să vă spălați pe faţă pentru a îndepărta ultimele impurități, riscul ca aceste uleiuri să blocheze porii este zero.

Se folosește ca orice alt demachiant bifazic: agitați bine sticla pentru a omogeniza conținutul apoi aplicați o cantitate suficientă pe o dischetă demachiantă. Aplicați dischetă pe ochi şi țineți-o câteva secunde pentru a dizolva puţin mascara apoi curățați cu mișcări blânde machiajul ochiului. Puteți întoarce dischetă şi pe partea opusă.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.