Consultanță cosmetică personalizată și scanarea tenului cu Observ 520
Consultanța cosmetică persoanalizată are drept scop consilierea în vederea înțelegerii importanței unei rutine de îngrijire corecte a tenului, personalizată și explicată în detaliu, cu recomandări de produse/proceduri cosmetice necesare pentru a avea o piele sănătoasă și pentru a ameliora problemele pielii.
Consultanța include scanarea tenului cu Observ 520 și analiza celor 6 imagini obținute de dispozitiv. Imaginile sunt trimise ulterior prin mail și sunt păstrate în baza de date pentru a monitoriza evoluția tenului. Consultanța durează 1 oră – 1 oră și 30 de minute.
Programările se fac doar telefonic, costul consultanței este 400 lei. Pentru persoanele cu probleme grave, care au fost deja la dermatolog, dar nu au găsit încă cea mai potrivită soluție pentru îngrijirea pielii, costul consultanței este 200 lei.
Telefon: 0732 806 303
Adresa: Timișoara, Str. Putna, Nr. 15, la Parter
Punct de reper: Intrare din strada Victor Babeș
Observ 520 – dispozitiv imagistic pentru scanarea pielii în profunzime
În timpul scanării se obțin 6 fotografii folosind diferite tehnologii patentate de scanare a pielii, fiecare dezvăluie alte caracteristici ale tenului, de la tipul de ten, petele care nu se văd încă pe suprafața pielii, zonele cu lipsă de colagen și elastină, hiperkeratoză, bacterii, ciuperci, capilare sparte și multe alte probleme ale pielii mai mult sau mai puțin vizibile cu ochiul liber.
1. Daylight – aspectul pielii în lumină naturală
2. Cross polarized – aspectul pielii 2 mm în profunzime, se observă sensibilitatea pielii, inflamația și iritația, petele, rozaceea, zonele cu piele subțire, capilarele, cearcănele.
3. Parallel polarized – arată textura pielii, se observă liniile fine și ridurile, porii dilatați, imperfecțiunile de textură, microrelieful pielii, descuamările și acumulările de celule moarte (hiperkeratoză).
4. True UV – o cantitate foarte mică de UV, inofensivă pentru piele, este transmisă de dispozitiv pielii timp de o milisecundă. În imaginea True UV se observă hiperpigmentările și depigmentările, lipsa elasticității, pierderea fermității, compactarea corneocitelor, vitiligo și mai ales se observă felul în care soarele a afectat pielea pe parcursul vieții.
5. Simulated Wood’s light – se observă activitatea glandelor sebacee, cantitatea de sebum de pe suprafața pielii, tipul de ten, deshidratarea pielii, porii blocați, infecții bacteriene și fungice.
6.Complexion analysis – prezintă potențialul negativ al pielii și felul în care tenul poate evolua în câțiva ani, în special dacă nu este protejat de radiațiile solare. Această imagine combină toate informațiile dezvăluite de cele 5 imagini anterioare și evidențiază problemele pe care ar fi bine să le corectăm înainte de a deveni vizibile pe piele.
Pregătirea pielii pentru scanare
Pentru scanare pielea trebuie să fie curată, fără produse aplicate după curățare. Cele mai bune imagini se obțin când se scanează pielea după cel puțin 6 ore de la curățare, ideal ar fi să poți curăța pielea cu 24 de ore înainte de scanare.
Curăță pielea cu atenție, asigură-te că ai îndepărtat reziduurile de produse aplicate pe ten, machiajul, sebumul și impuritățile. După curățare tamponează ușor pielea cu un servețel de hârtie și nu aplica produse cosmetice. În funcție de ora la care este programată consultanța poți alege ora la care să pregătești pielea pentru scanare.
Atenție, pielea nu este protejată de radiațiile UV și este bine să nu te expui luminii solare înainte de scanare. Imediat după scanare vei putea aplica protecție solară.
Dacă ai păr lung te rog să pregătești părul pentru scanare: prinde părul astfel încât să nu acopere fruntea. Ideal ar fi să lași părul liber și să folosești un accesoriu de păr pentru ca fruntea să fie vizibilă.
Buna Corina, as dori sa te intreb daca ai mai multe informatii despre utilizarea Differin la adolescenti. As vrea sa il introduc in rutina fiului meu ( 16 ani). A mai folosit seara Duac (5 zile)si sol BHA 2%( 2 zile) si cremele hidratante pt dimineata( cu protectie solara) si seara. Nu am avut rezultate prea bune, dar nici nu a fost prea disciplinat. Am vazut in prospect ca se poate administra peste 12 ani. Multumesc mult, Delia
Delia, poate folosi Differin, citeste te rog articolul despre Acnee la adolescenti, am povestit si despre retinol. De 2-3 ori pe saptamana este suficient si neaparat BHA. Fara disciplina si consecventa nu exista rezultate si te inteleg pentru ca fiul meu la 10 ani are deja puncte negre pe nas din cauza excesului de sebum. Cel putin stiu cum sa il ajut sa nu pateasca ce am patit eu in pubertate si adolescenta.
Ce parere ai despre samponul,balsamul de la Gamarde?
Balsamul contine si BENZYL ALCOHOL,FRAGRANCE/PARFUM,LIMONENE,LINALOOL.Pot sa il folosesc?
Cristina, ingredientele iritante din balsamuri nu ajung pe pielea scalpului, nu irita. Aceste ingrediente nu sunt problematice pe par (mai putin alcoolii degrasanti in concentratie mare care pot deshidrata parul). Citeste te rog articolele despre ingrijirea parului, am raspuns la intrebarea despre iritantii din produsele pentru par aici: https://www.pasagera.ro/sampon-cowash-low-poo-si-alte-produse-pentru-curatarea-parului.html
Bună. Ma poți ajuta cu un sfat sau ce as putea face, am dark circle și chiar ma deranjează acest lucru. Nu știu ce crema as putea folosi în legătură cu asta. Ma poți ajuta?
Buna ziua,
Citeste te rog acest articol https://www.pasagera.ro/cand-cum-si-de-ce-aplicam-crema-de-ochi.html si https://www.pasagera.ro/cearcanele.html. Din pacate produsele cosmetice nu pot estompa vizibil cearcanele din jurul ochilor, mai ales daca pielea este foarte pigmentata. Poti consulta un dermatolog, exista proceduri care promit rezultate vizibile dupa prima sedinta. Roaga dermatologul sa iti arate fotografii before/after ale clientilor care au urmat procedurile respective si intreaba tot despre procedura recomandata.
Chiar daca medicul dermatolog nu recomanda folosirea zilnica a protectiei solare in jurul ochilor, soarele agraveaza orice hiperpigmentare a pielii, chiar si genetica, asa cum este cazul acestor ‘dark circle’. Aplica protectie solara minerala in jurul ochilor in fiecare dimineata.
Eu aplic si pe pleoape, cu mare atentie si niciodata nu a ajuns produsul cu SPF in contact cu ochii.
Buna ziua .
Ce părere aveți despre aceasta crema .
Am
Ten mixt cu rozacee pe ambii obraji.
Mulțumesc anticipat
Buna ziua. Azi am descoperit acest site si sunt tare incantata. Am o problema: xantilasme care s-au intins pe langa pliurile de sub ochi. Am colesterol mare, le-am mai scos o data, dar au recidivat. Exista tratament cu creme care sa le elimine? De asemenea, am si puncte albe de grasime pe care le scot la dermatolog. Pot scapa si de acestea cu produse Paula Choise? Va multumesc mult.
Anca,
Din pacate produsele cosmetice nu au efecte asupra xantelasmelor (cumulări de grăsime) și nici nu poți folosi exfolianți sau ingrediente active pe pleoape. Punctele albe se pot preveni cu acizii AHA, încearcă https://www.paulaschoice.ro/produs/resist-advanced-smoothing-treatment-10-aha/
Bun găsit. Sunt în căutarea unui șampon uscat pentru păr gras fără parfum. Am folosit mai multe mărci, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine, dar toate miros înfiorător – adică miros senzual și revigorant și alte prostii de genul acesta care să vândă produsul, dar care mie nu îmi plac. Am găsit geluri de spălat fără parfum, detergenți de rufe fără parfum etc. – dar șampon uscat nu găsesc și nici nu pot să mă spăl pe cap la 2-3 zile. Am părul cu tendință de îngrășare la 2-3 zile. Mulțumesc de ajutor!
Buna Liliana,
Cauta pe Google sampon uscat fara parfum, vei gasi mai multe, eu am gasit la prima cautare Balea Șampon uscat pentru scalp sensibil, 200 ml.
Buna ziua,
Ma lupt de cativa ani cu semnele lasate de infectarea cu demodex pe obraji si barbie, la inceput am avut mancarime si roseata, de un an incoace am ramas doar cu roseata si cu multe semne pe aceste zone ale fetei. Tenul meu este gras in zona T si in rest normal, tendinte acneice, dar nu exagerat. Imi puteti recomanda va rog ce produse de la Paula’s Choice m-ar putea ajuta in cazul meu sau alte variante de tratamente?
Multumesc frumos!
Buna Cristina,
Te ajut cu mare drag, te rog completează formularul de consultanță aici https://www.paulaschoice.ro/consultanta-online/ și menționează comentariul de pe blog. Ioana este medic rezident și construiește rutinele Paula’s Choice, iar pentru cazurile cu probleme se consultă cu mine, mai ales dacă o rogi să facă asta.