Arhiva 2 mai 2017

1
Epilare definitivă cu IPL, Tria Laser și Laser Alexandrite

Epilare definitivă cu IPL, Tria Laser și Laser Alexandrite

Îndepărtarea părului de pe anumite zone ale corpului poate fi neplăcută, iar uneori metodele temporare (epilare cu ceară, aparate de epilat etc) pot irita pielea, pot cauza foliculită, pot duce la creșterea firului de păr sub piele, pot duce la apariția petelor solare, mai ales dacă nu aplici cu mare atenție protecția solară în fiecare zi din an.

Dacă ai decis să urmezi ședințe de epilare definitivă articolul de mai jos te poate ajuta să faci alegerea potrivită pentru tine. Nu uita, fiecare dintre noi este unic, iar rezultatele fiecăruia depind de mai mulți factori printre care: culoarea pielii, grosimea și culoarea firului de păr, metoda de epilare aleasă, numărul și frecvența ședințelor, schimbări hormonale în organism, etc.

Pentru nici o metodă de epilare definitivă nu există garanții cu privire la rezultate. Practic înainte să încerci poți doar să speri anumite rezultate, de aceea este bine să alegi cu atenție felul în care îți vei investi resursele pentru a încerca metodele de epilare.

În articolul despre Îndepărtarea părului facial poți citi detalii despre fiecare metodă de epilare temporară și definitivă ce poate fi aplicată oriunde pe corp. În general pentru IPL, laserul Diode și laserul Alexandrite se recomandă 10 ședințe o dată la 6 săptămâni, însă medicul tău poate decide numărul de ședințe și cât de des ar trebui să urmezi procedura în funcție de mai mulți factori.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.