Arhiva 16 martie 2017

1
Mezoterapie, Dermapen sau dermoporație?

Mezoterapie, Dermapen sau dermoporație?

mezoterapie

Ioana mi-a pus o întrebare despre Dermapen și mezoterapie: Oare Dermapen este același lucru cu Mezopen? Procedura care ai făcut-o cu Dermapen-ul se numește mezoterapie ?

Dragă Ioana,
Mezoterapia este definită în zilele noastre ca o varietate de tehnici cu nivel invaziv minim prin care anumite substanţe sunt injectate direct în piele şi ţesutul subcutanat cu scopul de a corecta problemele pielii (mai ales prin topirea grăsimilor subcutanate, pe orice zonă a corpului). În timpul procedurii de mezoterapie clasică (denumită și mezoterapie tradițională) se injectează anumite substanţe cum ar fi vitamine, acid hialuronic, aminoacizi etc și este necesară anestezie locală.

Pentru persoanele care nu doresc injectări există varianta de mezoterapie virtuală (fără ace, fără anestezie) prin care substanțele active sunt sunt introduse în piele cu ajutorul unor proceduri cum ar fi: ionizare, unde electrice, energie galvanică, ultrasunete etc.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.