Arhiva 1 martie 2017

1
Conferință interactivă despre piele – București 11 martie

Conferință interactivă despre piele – București 11 martie

conferinta interactiva despre sanatatea pielii

Sâmbătă, 11 martie vă aștept la București la o conferință interactivă despre sănătatea pielii noastre și a copiilor noștri, organizată la inițiativa Ioanei (Prințesa Urbană).

Locația: WeLoveDigitalUnirii, București, Strada Radu Vodă, nr.17.

Într-o societate în care suntem bombardați cu reclame despre produse cosmetice care promit tinerețe veșnică, a face diferența între marketing și realitate și a face cele mai potrivite alegeri pentru îngrijirea pielii este de multe ori o misiune imposibilă.

Tema evenimentului se bazează pe o întrebare care presupune înțelegerea nevoilor pielii și care deschide drumul spre cea mai potrivită alegere personală atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii – Cum pot avea o piele sănătoasă?

Ioana este gazda conferinței, alături de ea voi povesti și voi răspunde întrebărilor voastre despre piele și problemele cu care ne confruntăm zilnic, indiferent că suntem adulți sau copii.

Conferința va începe la ora 10.00 și va dura patru ore, cu o pauză de cafea de 20 de minute.

Copiii sunt bineveniți, Ioana a pregătit activități pentru cei mai mari de 3 ani (cei mai mici probabil vor sta alături de mama lor). În sală vor fi jucării pentru copii de la 0 la 6 ani.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.