Arhiva aprilie 2016

1
Pete solare lângă ochi – experiență personală

Pete solare lângă ochi – experiență personală

Deşi sunt extrem de mulţumită de felul în care reacţionează tenul meu la rutina de îngrijire zilnică şi mai ales de felul în care arată tenul meu după atâţia de ani de îngrijire corectă, există o problema a tenului cu care mă confrunt în mod repetat din diverse motive şi anume melasma (petele cauzate de soare).

Am scris despre Pete solare – Prevenire și tratamente, un articol complex despre melasmă, vă recomand să îl citiţi pentru a înţelege cum se tratează petele, dar mai ales cum se previne apariţia lor (şi pentru a înţelege că uneori pot apărea pete solare pe piele, chiar dacă ne protejăm corect de soare!!! – citiţi vă rog articolul Sfaturi de aplicare a protecţiei solare).

Revenind la petele mele, pe scurt: în 2009 am început o rutină focusată pe estomparea petelor de pe ten: o pată destul de mare şi foarte vizibilă pe obrazul drept și pete lângă ochi. După 4 luni de aplicat hidroquinonă petele au fost estompate şi din fericire nici până astăzi nu am avut probleme pe zona obrazului.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.