Arhiva 1 ianuarie 2013

1
Produse noi Paula’s Choice – 2013

Produse noi Paula’s Choice – 2013

La mulți ani tuturor cititoarelor și cititorilor blogului! Să aveți parte de un an plin de realizări, să vă bucurați de fiecare zi a noului an sănătoși!

Produsele noi prezentate mai jos au fost anunțate oficial și neoficial de către echipa Paula’s Choice prin diverse mijloace media: paginile Facebook SUA, UK, emisiuni radio, etc.

Produse noi lansate în 2013:

1. RESIST Instant Smoothing Anti-Aging Foundation – a fost lansat în SUA în 2012, va fi disponibil în Europa în 2013 este disponibil în Europa din 4 februarie 2013. Este un fond de ten cu acoperire light/medie, ideal pentru tenul normal, mixt sau foarte puțin uscat.

2. RESIST Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum – a fost lansat în SUA în ianuarie 2013, va fi disponibil în Europa în 2013. este disponibil în Europa de la 1 martie. Este serul din gama Resist pentru ten normal, mixt și gras, în bază de apă. Nu conține retinol, conține niacinamide și adenosine cu rol de cell communicating.

3. Se va lansa un produs în gama RESIST cu protecție solară minerală special formulat pentru tenul gras și mixt. Este anunțat pentru luna august 2013 (în SUA), probabil va fi disponibil în 2013 și în Europa.

4. Se va lansa un gel pentru cicatrici !!! – anunțat pentru prima parte a anului (martie probabil) 2013 în SUA. Produsul destinat ameliorării cicatricilor, denumit CLINICAL Scar-Reducing Serum este disponibil in SUA. Din 2 aprilie 2013 este disponibil și în Europa.

5. Se va lansa un produs antibacterian, pe bază de acid azelaic, doar în Europa, în luna iunie 2013. Produsul este Resist Multi-Correction Treatment Azelaic Acid + BHA.

6. Dupa cum știți Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray nu se mai produce, deja nu mai este disponibil pe site-ul din SUA. În Europa încă mai este stoc. În locul acestui produs se va lansa un produs protecție solară lichidă cu ingrediente sintetice, în 2014.

7. Gama RESIST va conține un nou produs cu retinol, pentru corp, Resist Retinol Body Treatment. In SUA și Europa s-a lansat in mai RESIST Skin-Smoothing Body Treatment with Retinol.

Reformulări produse existente și alte noutăți:

1. RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants – va fi redenumită Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 și ambalată în recipientul din gama Hydralight, în primăvara 2013. Formula rămâne neschimbată.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.