Arhiva 11 noiembrie 2012

1
Blanchette B Soluție Micelară. Gerovital Plant Gel Spumant antimicrobian

Blanchette B Soluție Micelară. Gerovital Plant Gel Spumant antimicrobian

Blanchette B Soluție Micelară (am înțeles că se poate achiziționa din Kaufland)

Ingrediente: Aqua, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Disodium Cocoamphodiacetate, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, PARFUM,Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Descriere: Soluție micelară pentru curățarea delicată a pielii feței, pentru demachierea ochilor, purifiantă. Nu atacă bariera hidrolipidică a epidermei. Are un efect calmant și reîmprospător, tonifică și hidratează pielea.

Părerea mea: Produsul este o soluție micelară cu un singur rol: curățare și/sau demachiere ușoara  a tenului. Personal vă recomand să nu folosiți acest produs în jurul ochilor din cauza ultimului ingredient (conservant care poate duce la sensibilitatea pielii sau chiar la alergii) și a parfumului, iar dacă alegeți să folosiți soluția micelară limpeziți cu multă apă pentru a îndepărta efectele respectivului conservant, pentru a îndepărta surfactanții de pe piele și parfumul. Soluția nu purifică pielea, nu tonifică și nici nu hidratează, nu are nici efect calmant pentru că nu conține nici un ingredient necesar pentru aceste scopuri. Persoanele cu ten sensibil ar trebui să evite acest produs din cauza prezenței celor doua ingrediente potențial iritante.

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.