Arhiva 4 noiembrie 2012

1
Produsele Paula’s Choice folosite și 10 produse preferate
2
Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului – toamna/iarna 2012

Produsele Paula’s Choice folosite și 10 produse preferate

Câteva cuvinte despre produsele Paula’s Choice pe care le-am folosit de-a lungul timpului:

Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser – un cleanser foarte bun, îl folosesc și acum.

RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser – un cleanser foarte bun, deși mai scump decât alte cleansere Paula’s Choice, își merită banii în cazul în care aveți ten sensibil, intolerant.

Skin Balancing Pore-Reducing Toner – tonerul meu preferat de la Paula, conține niacinamide, ingredient cu efecte benefice vizibile pe tenul meu.

RESIST Advanced Replenishing Toner – tonerul care completează gama Resist, foarte bine formulat.

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant – un alt produs preferat de la Paula, nu am încercat alți exfolianți BHA, am avut rezultate excelente cu acesta.

RESIST Weekly Resurfacing Treatment 10% Alpha Hydroxy Acid – un produs pe care l-am folosit pentru uniformizarea tenului, am avut rezultate foarte bune.

RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator – crema mea hidratantă preferată.

Citește mai departe

Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului – toamna/iarna 2012

Tenul meu este mixt, cu usor exces de sebum in zona T. Rutina mea de îngrijire zilnică a tenului urmată în această toamnă și iarnă este prezentată mai jos. Paula’s Choice a deschis magazin online în România în 2013.

Dimineața

Îmi curăț tenul cu un produs solubil în apă Boots Simply Sensitive Foaming Cleansing Wash, tamponez ușor pielea cu un prosop curat pentru a o usca. Aplic Paula’s Choice Skin Balancing Pore-Reducing Toner pentru hidratare ușoară. Aștept 5 minute pentru ca tonerul să se absoarbă în piele. Aplic Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (mai puțin în ziua în care folosesc peeling AHA și în ziua post peeling).

Aștept 10 minute pentru ca exfoliantul să se absoarbă în piele. Aplic Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate Serum, aștept 2-3 minute apoi aplic protecția solară.

Pentru a mă proteja de soare folosesc Paula’s Choice Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 sau RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants. (Atenție: în 2013 acest produs a fost redenumit Hydraligh Shine Free Daily Mineral SPF 30, iar produsul Resist Ultimate Anti Aging Hand Cream SPF 30 a fost reformulat, nu mai este potrivit tenului normal sau mixt.)

Citește mai departe

Toate drepturile asupra conținutului sunt rezervate Pasagera.ro. Reproducerea informațiilor de pe site este strict interzisă și pedepsită conform legii drepturilor de autor.